تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 28

نام تاپيک: cpu 3GHz

اگه نباشه جاش خالی می مونه masood hashemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام
    ببخشید من اصلا یادم رفته بود اینجا تاپیک زدم! از بس سرم شلوغه
    ولی من میخوام یک لپ تاپ با سی پی یو بالا بگیرم و عموما نرم افزارهای غیر گرافیکی باز مینکه (البته ممکنه یک وقتی فتوشاپ هم باز بشه) به همین خاطر گفتم سی پی یو بالا که گفتم خوبه یا نه
    ماشالله اقای abizaki خوب زده توی هدف! دقیقا همین لپ تاپ هست :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به خمین خاطر سوال کردم
    اما یکی از مشکلاتی که دارم همین هست که میخوام وژنش کم باشد!
    مثلا 13 یا 14 اینچ

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

دوست عزيز i7 يعني هفت قسمتي تازه يك قسمت مجازي هست كه ميشه 8
    کد:
    كجاي اين صفحه در مورد (Intel Core i7 هم 4 هسته حقیقی داره و 4 هسته مجازی)نوشته

کد:
    درضمن اگر منظور شما
    کد:
    هست بايد بگم كه منظور چهار هسته توان همزماني داره نه چهارتا مجازي باشه وچهارتا هم هقيقي
    مگه صفحه كه من گذاشتم نديده اي كه توان هسته 4 زده توان هم زماني هسته هست نه واقعي يا مجازي بودن
    چون اگه تمامي هسته ها باهم كار كنه سيستم هنگ ميكنه اينو ميتوني با يه برنامه تبديل كه هسته هاي CPU رو استفاده كني وبعد مي بيني كه هنگ ميكنه
    من نمیدونم منظور شما از ادامه دادن این بحث چیه. دوست عزیز سی پی یوی i7 قران و کتاب های آسمانی نیستند که مفسر بخواد و تفسیر بشه. چیزینه که معلومه و لینک منابع هم از خود اینتل هست. حالا شما توی ذهن خودت چه برداشتی از این سی پی یو داری و چطور فکر میکنی دلیل نمیشه که همه مثل شما فکر کنند و یا اینتل بیاد نظر شما در سایتش بنویسه.

سی پی یوی i7 همانطور که گفتم و از منابع هم مشخصه 4 هسته حقیقی داره. یعنی یکی سی پی یوی 4 هسته ای واقعی است. اما هر هسته شامل یک Thread هم هست(اشاره به فیلم اینتل که گذاشتم).

یکمی بحث های خودتون رو از اول این تاپیک بخونید. همه رو براتون نقل قول کردم تا بخونید و متوجه بشید که بحث شما چی بوده. سی پی یوی i7 هفت قسمت داره و یک قسمت مجازی؟ الان هم در آخرین پستتون میگید اگر سی پی یو به 100 درصد برسه کامپیوتر هنگ میکنه. اول شما بیا به من بگو کدوم سی پی یویی در دنیا وجود داره که وقتی از تمام توان خودش استفاده کنه و به 100 درصد برسه سرعت اون کامپیوتر رو کم نمیکنه؟ دوما اینکه کامپیوتر هنگ بکنه و یا نکنه چه ربطی به 7 هسته ای بودن سی پی یو در ذهن شما و 4 هسته ای بودن آن طبق منابع گفته شده داره؟ اینو من نفهمیدم ربطش به بحث اصلی چی بود.

در ضمن جهت اطلاع شما بگم که سی پی یوی i7 رو من بارها آزمایش کردم و حتی شده از 100 درصد تمام هسته هاش و تمام ترد هاش استفاده کردم اما کامپیوتر هنگ نکرده بلکه سرعتش کم شده. کم شدن سرعت هم طبیعی هست. همانگونه که اگر 80 درصد بیشتر رم در یک سیستم استفاده بشه سرعت کم میشه این مسئله هم به همین شکل اتفاق میوفته.

مسلما اگر حرف شما درست باشه موقعی که سی پی یو به 100 درصد مصرف خودش رسیده باشه پس من نمیتونستم عکس زیر رو براتون بگیرم چون کامپیوتر من هنگ کرده بود. اما این اتفاق برای من نیوفتاد و الان هم دارم پستم رو در انجمن میدم. اگر دقت کنی فایرفاکس هم اون پایین باز هست.

Last edited by M E H R A N; 29-08-2010 at 01:20.

3. 2 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اول سيستم عامل شما ويستا هست يا هفت
    دوم من كي گفتم چند تا برنامه باز كني سي پي يو (100%)بشه هنگ ميكنه من يك برنامه تبديل كه هسته ها رو دستي فعال كني رو ميگم

5. این کاربر از hamedevil4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

آقا یکی جواب ما رو بده
    ماشاالله شما آخر بحث سخت افزرای هستین و سی پی یو i7 تست میکنید ما هم سی پی یو 2 هسته ای 3 سال پیش رو کامپیوتر داریم!
    اقای مهران اولین بار هست که یک عکس میبینم که توی task manager قسمت سی پی یو 8 تا کادر داره ایول
    ولی دلم یک لپ تاپ سبک سی پی یو خفن میخواد ram هم ddr3 باشه فعلا هارد خیلی مهم نیست.
    Last edited by masood hashemy; 29-08-2010 at 11:41.

7. این کاربر از masood hashemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

اول سيستم عامل شما ويستا هست يا هفت
    دوم من كي گفتم چند تا برنامه باز كني سي پي يو (100%)بشه هنگ ميكنه من يك برنامه تبديل كه هسته ها رو دستي فعال كني رو ميگم
    دوست عزیز فرق نمیکنه سیستم عامل چی باشه. البته برای من چون با وجود اینکه ویستا سنگین تر از 7 است اما دونه به دونه ی سرویس هاش رو بررسی میکنم که چیزی اضافه ای کار نکنه و فقط سرویس هایی جرا بشند که سیستم عامل بهش احتیاج داره نه سرویسی مانند index کردن فایل ها.

در مورد تبدیل یا کانورت هم اگر شما دوباره به عکس نگاه کنی آیکون یک فایل تصویری رو بر روی صفحه ی دسکتاپ میبینی به اسم Black book. از سمت راست به چپ جایی که آیکون برنامه های باز شده رو نشون میده, بغل sv یک آیکون هست که عدد 3.19 رو داره نشون میده.

این آیکون مربوط به برنامه ی AVS Video Converter هست و عمل کانورت کردن یک فایل بلو ری رو داره انجام میده.
    اگر این کار انجام نمیشد مطمئن باش با باز کردن ده ها برنامه بطور همزمان سی پی یو از 10 درصد بالاتر نمیرفت چون برنامه باز میشه و بعد فقط در حافظه ی رم میشینه.

تعداد برنامه هایی رو هم که باز کردم به این دلیل بوده که نشون بدم حتی در هنگام کانورت کردن هم میشه برنامه هایی رو باز کرد و ازشون استفاده کرد. اما سرعت کامپیوتر به دلیل مصرف شدن تمام توان سی پی یو میاد پایین.

راستی ویندوز هم 7 است. از استارت و تسکبارش معلومه.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

آقا یکی جواب ما رو بده
    ماشاالله شما آخر بحث سخت افزرای هستین و سی پی یو i7 تست میکنید ما هم سی پی یو 2 هسته ای 3 سال پیش رو کامپیوتر داریم!
    اقای مهران اولین بار هست که یک عکس میبینم که توی task manager قسمت سی پی یو 8 تا کادر داره ایول
    ولی دلم یک لپ تاپ سبک سی پی یو خفن میخواد ram هم ddr3 باشه فعلا هارد خیلی مهم نیست.
    مسعود جان, بحث داغ بود شرمنده

ببین دوست عزیز شما 2 لپ تاپ رو فرض کن دقیقا با یک کانفیگ. یعنی هیچ فرقی در سی پی یو , رم , حجم هارد, و غیره.. با هم ندارند.
    تنها فرقی که بین این 2 لپ تاپ وجود داره اینه که یکیشون 16.4 اینچیه و اونیکی 13 اینچ.

فقط به خاطر اینکه لپ تاپ 13 اینچیه کوچکتر از 16 اینچیه هست حداقل 500 هزار تومن میتونه گرونتر از 16 اینچیه باشه با وجود اینکه کانفیگشون هم یکیه.

شما اول مقدار بودجه ات رو تعیین کن.
    بعد تصمیم بگیر ببین حاضری 400 تا 500 هزار تومن و بیشتر و در مواقعی حتی تا 1 ملیون و 2 ملیون بیشتر بدی به لپ تاپی که فقط سایزش کوچکتره یا اینکه میتونی با یدونه 15.4 و یا 14 اینچی بسازی اما پول اضافه ندی؟

به اینها که خوب فکر کردی اونوقت گیر آوردن لپ تاپ کاری نداره و میشه راحت پیدا کرد. مثلا در 14 اینچی ها با سی پی یوی خوب و قیمت مناسب میشه ASUS N82JQ رو پیشنهاد داد. فکر نمیکنم با قیمتی که N82 داره بتونی لپ تاپی گیر بیاری که سی پی یوی i7 داشته باشه و 14 اینچ هم باشه. البته Sony یدونه 13 اینچ با این سی پی یو زده اما قیمتش نزدیک 3.6 ملیونه. اما N82JQ تقریبا قیمتش یک سوم مدلیه که سونی زده و کیفیت ASUS رو هم فکر کنم بدونی که چجوریه و حرفی در این مورد نمیشه زد.

یک سر به این تاپیک ها بزن...

کد:
    کد:

10. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

راستی ویندوز هم 7 است. از استارت و تسکبارش معلومه.
    يعني ويستا اين شكلي نيست ديگه
    اقا من بخيال شدم من هرچي بگم شما يه چيزي ميگي من يك برنامه تبديل مي گم شما 11 برنامه باز ميكني
    منظور هسته هاي سي پيو بود

THE END

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

يعني ويستا اين شكلي نيست ديگه
    اقا من بخيال شدم من هرچي بگم شما يه چيزي ميگي من يك برنامه تبديل مي گم شما 11 برنامه باز ميكني
    منظور هسته هاي سي پيو بود

THE END

دوست عزیز پست قبلی من رو دقیق تر بخون. گفتی تبدیل درسته؟ مطمئنی از همون تبدیلی که هسته های سی پی یو رو استفاده میکنه صحبت نکردم؟

در پست قبلی هم گفتم که از AVS Video Converter استفاده کردم تا بتونم مصرف تمام هسته های سی پی یو رو که در عکس نشون دادم به 100 درصد برسونم.

در ضمن بهتره یخورده با ویندوز 7 کار کنی تا بدونی که ویندوز 7 رو میشه با تنظیمات کاستوم هم استفاده کرد. من از تسکبار ویندوز 7 خوشم نمیاد به همین دلیل شکل تسکبار رو دوست دارم مثل ویندوز اکس پی باشه. گرفتی

به عکس زیر نگاه کن ببین ویستا میبینی یا 7؟

در ضمن آیکون AVS رو نگاه کن و بعد به عکس قبلی که 100 درصد سی پی یو مصرف شده هم نگاه کن. آیکونها درقیقا یکین و فرقی با هم ندارند. دیگه یدونه مقایسه رو که میتونید انجام بدید.

13. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

ببخشید این ASUS N82JQ که میگویید کانفیگ خوبی دارد؟
    من دلم توی ایسوز نیست! (همیشه به محدودیت برمیخورم!)

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

ببخشید این ASUS N82JQ که میگویید کانفیگ خوبی دارد؟
    من دلم توی ایسوز نیست! (همیشه به محدودیت برمیخورم!)

شوخی میکنی؟ جدی نمیگی که دلت به ایسوس نمیره؟

سونی, ایسوس و توشیبا بهترین برندهای ساخت لپ تاپ هستند. این برندها از لحاظ کیفیت ساخت و کم بودن مشکلات بعد از فروششون جزو بهترین برندها هستند و اگر از هر کدوم از اینها لپ تاپ بگیری همیشه ازش راضی خواهی بود.

برندی که من پیشنهاد نمیکنم بری سمتش DELL هست. به هر حال هر طور خودت صلاح میدونی.

N82JQ چون 14 اینچی هست و شما هم وزرن کم میخواستید بهتون بیشنهاد دادم. اما مطمئن باش اگر کانفیگ N82 رو برند سونی داشته باشه حداقل 500 هزار تومن باید پول بیشتر فقط بابت اسمش بدی. اینم در نظر بگیر که ایسوس برای تمام لپ تاپ هاش گارانتی 2 ساله بین المللی میده.

کانفیگش هم اینه...
    Intel Core i7-720QM Quad-Core Processor 1.6 GHz with turbo boost up to 2.8 GHz
    4 GB of DDR3 1066MHz SDRAM, 2 slots, 8 GB Max
    Nvidia G335M graphics with 1 GB DDR3 VRAM
    500 GB Hard Drive (7200 RPM).
    Super Multi Optical Disk Drive
    Wi-Fi 802.11 bgn
    HDMI Port; USB 3.0 port; Bluetooth; 2.0 MP Webcam
    14-Inch HD (1366x768) LED Display
    Windows 7 Home Premium (64 bit) Operating System
    USB 3.0

کارت گرافیکش هم میتونه آخرین بازیهای سال 2010 رو براحتی اجرا کنه و برای بازیهایی که به گرافیک بالاتری احتیاج دارند میشه اونها رو با جزئیات کمتری بازی کرد.

سی پی یوش هم دقیقا همون سی پی یویی هست که عکسش رو گذاشتم 8 تا از ترد هاش 99 درصد استفاده شده. یعنی سی پی یوش با لپ های رده بالا هیچ فرقی نداره اما با قیمت کمتری میتونید اینو تهیه کنید. کانفیگش رو خوب بخون که USB 3.0 رو از قلم نندازی.

به اون 2 تا تاپیکی که در پست قبلی بهت معرفی کردم سر بزن. بیشتر بحث شده.

اینم یک فیلم 9 دقیقه ای هست که تمام قسمت هاش رو نشون میده. نگاه کن. اگر پیلتر بود میدونی دیگه با چی باید باز کنی؟
    کد:
    Last edited by M E H R A N; 29-08-2010 at 19:36.

16. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •