منم حس میکنم سیستمم کنده اینایی رو هم که گفتین من چک کردم درسته...فقط بایوس رو بلد نیستم آپدیت کنم...راهنمایی کنید لطفا
منم حس میکنم سیستمم کنده اینایی رو هم که گفتین من چک کردم درسته...فقط بایوس رو بلد نیستم آپدیت کنم...راهنمایی کنید لطفا
همشهری، آخرین ورژن فایل P41TUD3L.F7 را از سایت گیگابایت دانلود کردم و با همان نرم افزار BIOS@ و از قسمت Update BIOS from file آنرا آپدیت کردم. و پیغام داد که بایوس آپدیت شد. حالا چکار باید کنم؟
وقتی میخواین این کارو بکنید به اینترنت وصلید؟
---------- Post added at 11:22 PM ---------- Previous post was at 11:21 PM ----------
خوب حالا که بایوس رو آپدیت کردید بعد بایو سرو دیفالت کنید ببینید بازم مشکل ریست دارید یا نه؟
---------- Post added at 11:25 PM ---------- Previous post was at 11:22 PM ----------
برای چک کردن هارد از نرم افزار hdd regenerator استفاده کنید برای چک کردن رم هر دفعه یک رم رو چک کنید رو تمام اسلات های حافظه
با memory test یه تست هم از رم ها بگیرید
متاسفانه مشکل سیستم من حل نشد، بایاس را آپدیت کردم، هارد و رم و پاور هم سالمه، لطفا یکی راهنمایی کنه، چرا سیستمم دفه اول که روشن میکنی نمیاد بالا و ریست میشه ولی بعد از یک خاموش و روشن درست میشه!!!!؟
---------- Post added at 01:11 PM ---------- Previous post was at 01:09 PM ----------
آقااحسان آپدیت کردم ولی باز مثل قبل هست. fsb چیه و کجاست و چکار کنم؟![]()
هوالعلیم
با سلام ، بنده چند تا سوال از شما میپرسم خواهشمندم دقیقا جواب سوال را بدهید تا انشاالله بتوانم کمک تان کنم ، سوال اول بفرمایید که دقیقا در کدام قسمت لود ویندوز شما دچار اشکال میشوید (خیلی مهم ) نوع ویندوز را نام ببرید آیا قبل از RESET شدن برای یک لحظه کوتاه صفحه آبی مشاهده مشود یا خیر ،بعد در هنگام کار در ویندوز البته بعد از طی مرحله RESET شما دچار کندی در کار ویا هنگ های متوالی میشوید یا خیر و در آخر اینکه بعد از روشن ماندن سیستم پس از یکساعت درب کیس را باز کرده و هدسینک پل شمالی که در نزدیکی CPU قرار دارد را با دست لمس کرده و وضعیت حرارت آن را شرح دهید (یعنی اینکه آیا بعد از مکث کوتاه در لمس کردن هدسینک پل شمالی ، دستتان میسوزد و گرما غیر قابل تحمل میشود یا خیر؟)
بایو س سیستم رو دیفالت کردید؟
آره مهرداد جان هم قبل از اپدیت و هم بعدش زدم default optimize ولی باز مشکل دارم![]()
سلام ممنون دوست عزیز
جواب سوال اول: بعد از عبور صفحه اول که مشخصات سیستم رو میاره و قبل از آمدن صفحه ویندوز یهو یه صفحه میاد و هارد جلو نمیره و یا گاهی ریست میشه، ولی همین که خاموش و روشن کنم درست میشه
جواب سوال دوم: ویندوز XP ، خیر ، فقط دیشب که با برنامه HDD REGENRETOR کار کردم یه دفه اینطور شد و باز درس شد.
جواب سوال سوم: معمولا" سیستم هنگ نمیکنه، تنها مشکل ریست شدن انهم برای اولین بار است .
جواب سوال چهارم: هدسینگ پل شمالی را متوجه نشدم
این همه استاد تو این فروم هستند واقعا یکی نمیدونه مشکل سیستم من از کجاست ؟ انهم سیستمی که تمام قطعات نو هست جز هارد که انهم حدود 3 ماه بیشتر کار نکرده با یک سیستم دیگر![]()
با نرم افزار hdd reegenerator داشت هاردو چک میکرد اینطور شد؟
اره اخر شب زدم چک کنه بعد خوابم برد. صبح یه لحظه روشن کردم و صفحه ابی اومد، ولی بعد دیگه درست شد. این مشکل ریست اولی من هنوز باقی هست مهرداد چکار کنم؟
---------- Post added at 05:52 PM ---------- Previous post was at 05:51 PM ----------
کاکو کجایی؟ یه راهی بگو که درست شه سیستم به اصطلاح نو من![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)