تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 34

نام تاپيک: لطفا یکی مشکل سیستم نو من رو حل کنه

آخر فروم باز erno69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بابلسر

پيش فرض

منم حس میکنم سیستمم کنده اینایی رو هم که گفتین من چک کردم درسته...فقط بایوس رو بلد نیستم آپدیت کنم...راهنمایی کنید لطفا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

شما اول باياس را آپديت كنيد چون طبق اين سه شات نبايد مشكلي داشته باشيد
    نحوه آپديت باياس هم در سايت گيگابايت موجود هست اگر با آپديت باياس مشكل شما حل نشد بعدش بايد به مسير fsb مقداري ولتاژ بدي كه بعدا به شما ميگم چيكار كني
    همشهری، آخرین ورژن فایل P41TUD3L.F7 را از سایت گیگابایت دانلود کردم و با همان نرم افزار BIOS@ و از قسمت Update BIOS from file آنرا آپدیت کردم. و پیغام داد که بایوس آپدیت شد. حالا چکار باید کنم؟

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

مهرداد من نرم افزار BIOS@ را از سی دی نصب کردم ولی وقتی گزینه اول یعنی Update BIOS from gigabayte server رو میزنم. میگه یکی از سرورها رو انتخاب کن( تایوان،چین،ژاپن،آمریکا)که همه رو تست کردم ولی این پیغام error رو میده که Cann't get "bios.ini file in selected @BIOS server حالا چکار کنم؟
    وقتی میخواین این کارو بکنید به اینترنت وصلید؟

---------- Post added at 11:22 PM ---------- Previous post was at 11:21 PM ----------

خوب حالا که بایوس رو آپدیت کردید بعد بایو سرو دیفالت کنید ببینید بازم مشکل ریست دارید یا نه؟

---------- Post added at 11:25 PM ---------- Previous post was at 11:22 PM ----------

برای چک کردن هارد از نرم افزار hdd regenerator استفاده کنید برای چک کردن رم هر دفعه یک رم رو چک کنید رو تمام اسلات های حافظه
    با memory test یه تست هم از رم ها بگیرید

4. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

متاسفانه مشکل سیستم من حل نشد، بایاس را آپدیت کردم، هارد و رم و پاور هم سالمه، لطفا یکی راهنمایی کنه، چرا سیستمم دفه اول که روشن میکنی نمیاد بالا و ریست میشه ولی بعد از یک خاموش و روشن درست میشه!!!!؟

---------- Post added at 01:11 PM ---------- Previous post was at 01:09 PM ----------

شما اول باياس را آپديت كنيد چون طبق اين سه شات نبايد مشكلي داشته باشيد
    نحوه آپديت باياس هم در سايت گيگابايت موجود هست اگر با آپديت باياس مشكل شما حل نشد بعدش بايد به مسير fsb مقداري ولتاژ بدي كه بعدا به شما ميگم چيكار كني
    آقااحسان آپدیت کردم ولی باز مثل قبل هست. fsb چیه و کجاست و چکار کنم؟

داره خودمونی میشه N.H.H's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مازندران - نکا

14

هوالعلیم
    با سلام ، بنده چند تا سوال از شما میپرسم خواهشمندم دقیقا جواب سوال را بدهید تا انشاالله بتوانم کمک تان کنم ، سوال اول بفرمایید که دقیقا در کدام قسمت لود ویندوز شما دچار اشکال میشوید (خیلی مهم ) نوع ویندوز را نام ببرید آیا قبل از RESET شدن برای یک لحظه کوتاه صفحه آبی مشاهده مشود یا خیر ،بعد در هنگام کار در ویندوز البته بعد از طی مرحله RESET شما دچار کندی در کار ویا هنگ های متوالی میشوید یا خیر و در آخر اینکه بعد از روشن ماندن سیستم پس از یکساعت درب کیس را باز کرده و هدسینک پل شمالی که در نزدیکی CPU قرار دارد را با دست لمس کرده و وضعیت حرارت آن را شرح دهید (یعنی اینکه آیا بعد از مکث کوتاه در لمس کردن هدسینک پل شمالی ، دستتان میسوزد و گرما غیر قابل تحمل میشود یا خیر؟)

7. این کاربر از N.H.H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

بایو س سیستم رو دیفالت کردید؟

9. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بایو س سیستم رو دیفالت کردید؟
    آره مهرداد جان هم قبل از اپدیت و هم بعدش زدم default optimize ولی باز مشکل دارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

هوالعلیم
    با سلام ، بنده چند تا سوال از شما میپرسم خواهشمندم دقیقا جواب سوال را بدهید تا انشاالله بتوانم کمک تان کنم ، سوال اول بفرمایید که دقیقا در کدام قسمت لود ویندوز شما دچار اشکال میشوید (خیلی مهم ) نوع ویندوز را نام ببرید آیا قبل از RESET شدن برای یک لحظه کوتاه صفحه آبی مشاهده مشود یا خیر ،بعد در هنگام کار در ویندوز البته بعد از طی مرحله RESET شما دچار کندی در کار ویا هنگ های متوالی میشوید یا خیر و در آخر اینکه بعد از روشن ماندن سیستم پس از یکساعت درب کیس را باز کرده و هدسینک پل شمالی که در نزدیکی CPU قرار دارد را با دست لمس کرده و وضعیت حرارت آن را شرح دهید (یعنی اینکه آیا بعد از مکث کوتاه در لمس کردن هدسینک پل شمالی ، دستتان میسوزد و گرما غیر قابل تحمل میشود یا خیر؟)
    سلام ممنون دوست عزیز

جواب سوال اول: بعد از عبور صفحه اول که مشخصات سیستم رو میاره و قبل از آمدن صفحه ویندوز یهو یه صفحه میاد و هارد جلو نمیره و یا گاهی ریست میشه، ولی همین که خاموش و روشن کنم درست میشه

جواب سوال دوم: ویندوز XP ، خیر ، فقط دیشب که با برنامه HDD REGENRETOR کار کردم یه دفه اینطور شد و باز درس شد.

جواب سوال سوم: معمولا" سیستم هنگ نمیکنه، تنها مشکل ریست شدن انهم برای اولین بار است .

جواب سوال چهارم: هدسینگ پل شمالی را متوجه نشدم

این همه استاد تو این فروم هستند واقعا یکی نمیدونه مشکل سیستم من از کجاست ؟ انهم سیستمی که تمام قطعات نو هست جز هارد که انهم حدود 3 ماه بیشتر کار نکرده با یک سیستم دیگر

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با نرم افزار hdd reegenerator داشت هاردو چک میکرد اینطور شد؟

13. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با نرم افزار hdd reegenerator داشت هاردو چک میکرد اینطور شد؟
    اره اخر شب زدم چک کنه بعد خوابم برد. صبح یه لحظه روشن کردم و صفحه ابی اومد، ولی بعد دیگه درست شد. این مشکل ریست اولی من هنوز باقی هست مهرداد چکار کنم؟

---------- Post added at 05:52 PM ---------- Previous post was at 05:51 PM ----------

متاسفانه مشکل سیستم من حل نشد، بایاس را آپدیت کردم، هارد و رم و پاور هم سالمه، لطفا یکی راهنمایی کنه، چرا سیستمم دفه اول که روشن میکنی نمیاد بالا و ریست میشه ولی بعد از یک خاموش و روشن درست میشه!!!!؟

---------- Post added at 01:11 PM ---------- Previous post was at 01:09 PM ----------

آقااحسان آپدیت کردم ولی باز مثل قبل هست. fsb چیه و کجاست و چکار کنم؟
    کاکو کجایی؟ یه راهی بگو که درست شه سیستم به اصطلاح نو من

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •