من خودم از zn5 خیلی خوشم اومده.........خیلی جالبه.......+اینکه گوشیه مقاومی هم هست....که این واسه ی من خیلی مهمه....چون روزی یبار گوشی از دستم میوفته یا کارای دیگه![]()
من خودم از zn5 خیلی خوشم اومده.........خیلی جالبه.......+اینکه گوشیه مقاومی هم هست....که این واسه ی من خیلی مهمه....چون روزی یبار گوشی از دستم میوفته یا کارای دیگه![]()
بچه ها قیمت zn5 رو gsmarena زده طرفای 100 یورو !!!!!!!!!!
اگر از zn5 خوشت اومده بگيرش . گوشي خيلي خوبيه . فارسي هم ميشه . تازه فونتش هم خيلي زيباست مثل نستعليق![]()
قيمت اونجا بايد زير 200 باشه .
موتورولاها گوشی های خوبی هستن؟تعداد پیکسله دوربیناشون واقعیه؟
ولی فایر جان با احترام به شما و نظرتون و با توجه به این که شما استاد ما هستی و اطلاعاتتون خیلی بیشتر از ماست ولی من از zn5 زیاد راضی نبودم همه چیزش واقعا عالی بود بجز سرعت و رزولیشن فیلمبرداری که خیلی منو اذیت کرد حالا اگه این موارد براتون مهم نیست واقعا گوشی فوق العاده ای هستش
به نظر من روی گزینه های دیگه مخصوصا اندروئیدی موتورلا فکر کنید بکفلیپ هم فوق العاده هستش هم دیزاین و هم امکانات حالا در جریان نیستم که اون وضعیت صفحه کلید زمانی که تو جیب قرار میگیره اذیت میکنه یا نه ولی اگه این مورد مشکلی نداشته باشه واقعا فوقالعاده هستش به هر حال اگه میتونی بودجتون رو کمی افزایش بدید خوبه
ولی اگه بیشتر از 300 نمیتونی خرج کنی توی گوشی های موتورولا چیز بدرد بخور نمیتونی پیدا کنی تا جایی هم که من اطلاع دارم a1210 نتونست به خوبی پا جای پای برادر بزرگترش a1200 بزاره اون گوشی واقعا زمان خودش یه پدیده بود
---------- Post added at 05:33 PM ---------- Previous post was at 05:30 PM ----------
از نظر کیفیت قطعات مورد استفاده باید بگم موتورلا بهترین برند موجود هستش
توی دوربین هم الان داره فوقالعاده عمل میکنه بطوری که اولین گوشی 5 مگاپیکسلیش بهترین اونا هم شد
توی 8 مگا پیکسلی ها هم تا جایی که من دیدم xt720 رقیب نداره
حتی جانی جان میگفت که دارای ایزو 3200 هستش که شما این مقدار رو فقط تو دوربین های عکاسی میبینی و این عدد برای گوشی ها اکثرا 800 هستش
سلام رزي جان
در مورد فيلمبرداريش كه درسته ضعيفه و تقريبا" همه اين رو ميدونن . البته فيرمور هايي براي بهبودش هست كه تا حدي كمك ميكنه كه خودت حتما" امتحان كردي . اما در كل رو فيلمبرداريش نميشه خيلي حساب باز كرد .
اما عكاسيش كه رو دست نداره . من خودم با n82 مقايسه كردم zn5 خيلي بهتر بود .
در مورد منوهاش هم من تا حالا مشكلي نداشتم . البته با اين وجود بهتر از سري n نوكيا هست . با چند مدليش كه من كار كردم .
zn5 : ال سي دي عالي - كيفيت عالي - كيفيت صوتي عالي - باطري خوب - عكسبرداري عالي - آنتن دهي و مكالمه خيلي خوب - فيلمبرداري ضعيف - سرعت منوها متوسط - و طراحي جالب و خاص موتورولا
بك فليپ كه تو ليست گوشيهاي آينده خودمم هست . عكسشم گذاشتم رو آواتارمبه نظر من روی گزینه های دیگه مخصوصا اندروئیدی موتورلا فکر کنید بکفلیپ هم فوق العاده هستش هم دیزاین و هم امکانات حالا در جریان نیستم که اون وضعیت صفحه کلید زمانی که تو جیب قرار میگیره اذیت میکنه یا نه ولی اگه این مورد مشکلی نداشته باشه واقعا فوقالعاده هستش به هر حال اگه میتونی بودجتون رو کمی افزایش بدید خوبه
ولی اگه بیشتر از 300 نمیتونی خرج کنی توی گوشی های موتورولا چیز بدرد بخور نمیتونی پیدا کنی تا جایی هم که من اطلاع دارم a1210 نتونست به خوبی پا جای پای برادر بزرگترش a1200 بزاره اون گوشی واقعا زمان خودش یه پدیده بود![]()
![]()
به نظر من هم همانطور كه قبلا" بهت گفتم lampard جان اگر عجله نداري يه كم صبر كن يه آندرويد بردار . چون واقعا" ارزشش رو داره . البته اونجا هم قيمت بگير شايد با 350 بتوني يك آندرويد موتورولا برداري .
بابا تو كه مايه داري xbox ميخري![]()
راستي احتمالا" دروريد2 هم تا چند هفته ديگه gsm بياد !
سلام.
بنظر من دیگه خریدن zn5 ارزش نداره.این همه گوشیه جدید اومده چه کاریه .
در ضمن در مورد این جملتون جناب فایر
اگه ممکنه مدرک بیارین. من خودم با n82 مقايسه كردم zn5 خيلي بهتر بود .
البته من منکر خوبی zn5 نمیشم اما خوشحال میشم یه مقایسه ای بر درست بودن حرفتون بیارین![]()
میخوام باهاتون یه مشورتی بکنم ....ok?
ببینید ...من خودم الان 500 تومن پول دارم.........حالا به نظر شما ، یه گوشی خوب بگیرم و بعدا با جمع کردن 2باره ی پولم xbox .....یا اینکه xbox بگیرم و یه گوشی ارزون....یا xbox بگیرم و پول جمع کنم برای یه گوشیه خوب ؟!
ممنون میشم کمک کنید........
XBOX رو که حتما بگیر
یه دونه گوشی 100تومنی هم بگیر کافیه نه!
xbox که 230 40 تومن گیر میاد
میمونه 260 تومن که با این قیمت بهتره موتورولا نگیری چیز بدرد بخوری تو این رنج نداره
با 260 تومن میتونی اینارو بگیری که صفحه لمسی بزرگ دارن
پیکسون 12
5800
جت
جت و پیکسون هم صدای خوبی دارن هم دوربین خوب
5800 هم صداش خوبه دوربینش خوب نیست
تا 340 اگه بتونی هزینه کنی ویواز بگیر
یه کار دیگه هم میتونی بکنی ... فعلاً ویواز بگیر بعد باز پولاتو جمع کن xbox اسلیم که اومد بگیر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)