بنچ مارکهای گرفته شده از طریق برنامه HD Tune Pro 4.50
بنچ مارک گرفته شده از طریق پورت USB 3.0 بر روی هاردیسک اکسترنال Buffalo DriveStation 1TB
نتیجه بنچ مارک توسط USB 2.0 بر روی Buffalo DriveStation 1TB
![]()
بنچ مارکهای گرفته شده از طریق برنامه HD Tune Pro 4.50
بنچ مارک گرفته شده از طریق پورت USB 3.0 بر روی هاردیسک اکسترنال Buffalo DriveStation 1TB
نتیجه بنچ مارک توسط USB 2.0 بر روی Buffalo DriveStation 1TB
![]()
افا مهران دستت درد نکنه
دمت گرم . حالا این دستگاه بوفالیی که شما ازش استفاده کردی با سخت افزاری که روس خود لپتاپ هست چقدر فرق داره؟ بیشتره؟ کمتره؟ پس این که میگن 10 برابر همش دروغه اره؟ فکر نکنم حتی توی pc هم خیلی فرق کنه . ممنون بابت اطلاع رسانی دقیق و زیبا . همچنین بررسیهایی که انجام دادی pcworld باید به داشتن کاربران فعالی مثل شما افتخار کنه .
حسن جان ممنون از لطفی که به من داریشما هم یکی دیگه از گل های این انجمن هستی عزیز.
در مورد سرعت 10X که برای USB 3.0 ها نوشتند نمیدونم با چه ضریبی عدد 10 رو بدست آوردند. اگر منظورشون 10 برابر سرعت USB 2.0 باشه باید بگم که بله دروغه و همش تبلیغه برای اینکه بتونند بازار فروش وسائلی که از USB 3.0 استفاده میکنند رو رونق بدند. مثلا چه معلوم 2 ماه دیگه یک مدل تلوزیون رو که الان 1 ملیون قیمت داره, فقط به خاطر اضافه شدن پورت USB 3.0 با قیمت 1.5 ملیون نفروشند؟ یعنی اینجا 500 هزار تومن سوئ میکنند در حالی که پورت USB 3.0 همچین خرجی رو نداشته.
اما اگر ضریب و عدد 10 رو از طریق دیگه ای حساب کرده باشند این رو خبر ندارم.
تبلیغات برای این گونه وسائل که از تکنولوژی های جدید استفاده میکنند همیشه بوده و خواهد بود. اما اون چیزی که من نشون دادم و یا بنچ مارکهای گرفته شده نشون میده سرعت واقعی این پورت رو در سیستم من و دیگران نشون میده و همانطور که از نتایج معلومه حتی اگر ما تبلیغات 10X را برای USB 3 ها نادیده بگیریم باز هم سرعت USB 3.0 خیلی بیشتر از USB 2.0 است و واقعا ارزش این رو داره که آدم بجای یک هارد اکسترنال با پورت USB 2.0 از یک هارد اکسترنال با پورت USB 3.0 استفاده کنه.
اینو هم یادمون نره که هاردهای اکسترنال با پورت USB 3.0 از پورت USB 2.0 هم پشتیبانی میکنند. پس اگر وسیله ای مانند TV, PS3 یا سینمای خانگی در خونه دارید که پورت USB 2.0 داره نباید نگران باشید چون این هاردها روی اونها هم کار میکنند و مشکلی نخواهند داشت.
در پی سی هم آزمایش شده. پست شماره 6 رو در صفحه ی قبل نگاه کن. یک فیلم آنلاین رو از یوتیوب اونجا گذاشتم. در اون تست دقیقا مثل من عمل کردند یعنی هم USB 3.0 و هم USB 2.0 رو با هم آزمایش کردند. جالبه بدونی که این تست در شرکت GigaByte یکی از غولهای سازنده مادربرد انجام شده و تست هم روی یکی از بهترین مادربردهای این شرکت انجام شده. هارد اکسترنالی هم که مورد آزمایش قرار گرفته همین بوفولوی خودمون هست که اینجا تست کردم. پس فرقی بین هاردهای اکسترنال گیگابایت و هاردی که من خریدم نیست.فکر نکنم حتی توی pc هم خیلی فرق کنه .
خودت میتونی ببینی و نتیجه رو با اینی که من گذاشتم اینجا مقایسه کنی. اگر هم Youtube براتون پیلتر هست میتونید دانلود شده ی اون رو با فرمت MP4 از لینک زیر دانلود کنید.
http://www.4shared.com/file/cw37iZRS/USB_30_vs_USB_20_Speed_Test_at.html
این سوالتم یادم رفت جواب بدم.
حالا این دستگاه بوفالیی که شما ازش استفاده کردی با سخت افزاری که روس خود لپتاپ هست چقدر فرق داره؟ بیشتره؟ کمتره؟
تا جایی که من خبر دارم فرقی ندارند. اگر لپ تاپ شما پورت USB 3.0 داشته باشه مانند سری N از ایسوس در اینصورت شما نیازی به ExpressCard نداری. چون من ExpressCard رو تنها به دلیل نبود پورتهای USB 3.0 در لپ تاپم استفاده کردم. فیلمی رو که بهت معرفی کردم اگر ببینی متوجه میشی که مادر برد گیگابایت خودش پورت USB 3.0 رو داره اما به دلیل اینکه مادربرد بکار رفته شده از نوع پی سی است و یکی از قویترین ها در تست Multiple Files حدود 10 تا 20 مگابایت سرعتش از مال من بیشتر هست. اگر به فایل هایی که در فیلم نشون داده میشه دقت کنید میبینید که چندین فایل اما همگی با فرمت Vob دارند کپی میشند.
Last edited by M E H R A N; 30-08-2010 at 20:37.
آقا دمت گرم!
کارت بیسته!! کاربر فعال یعنی خودت!
راستی اینو نگفتی؟!خوب هم شد ک به لپ تاپ وصلش نکردم. حالا بعدا براتون میگم جریان چی بوده.
خواهش میکنم بابک جان , قابلی نداشت
تو چقدر تیزی همه چی رو میبینی. خودمم یادم رفته بود به این اشاره کنم.
به خاطر اینکه اگر میخواستم درایو های USB 3.0 کامل در لپ تاپ نصب بشه قبل از هر کاری اول باید توسط سی دی که همراه ExpressCard بود اونا رو نصب میکردم و بعد ExpressCard رو میزاشتم تو لپ تاپ و در آخر باید هارد رو میزدم که قابلیت Turbo بهش اضافه بشه.
قسمتی از مراحل نصب درایو و برنامه ها..
این نکته رو هم موقع نصب درایو میگه و هم در Manual بهش اشاره کرده بود. الان هم نمیدونم این موضوع چقدر صحت داره و اگر من قبلا هارد رو به لپ تاپ میزدم چه اتفاقی میوفتاد. آیا فقط درایو های USB 2.0 نصب میشدند و یا ممکنه چیز دیگه ای باشه.
اما هر موردی بوده مسلما برای هارد از لحاظ فیزیکی مشکلی بوجود نمیومد چون هارد رو هر موقع که لازم شد میشه فرمت کرد, پارتیشن بندی کرد و یا نوع فرمت درایو رو عوض کرد. هر چیزی که بود مربوط به نصب درایورها در لپ تاپ میشد که از راه درست نصب بشه.![]()
شما یکبار از داخل خود هارد اکسترانال به داخل خودشم کپی گرفیتن؟ یعنی از خودش به خودش دیگه آخرین سرعت میشه.... میتونیم ببینیم سرعت چقدر هست.
بعد همون فایل رو از داخل هارد معمولیتون هم داخل خودش کپی کنید و مقایسه کنید
سلام عزیز.
راستش کپی کردن و پیست کردن داخل خودش چون یک هارد اکسترنال هست کارکرد روزمره ای فکر نکنم داشته باشه. حتی بنچ مارکهایی که گرفته میشه قدرت رید و رایت یک هارد رو حساب میکنند. یعنی از هارد کپی بشه به یک هارد دیگه و یا از جایی کپی بشه به Buffalo, دقیقا مثل تستی که من انجام دادم.
اما به هر حال من این موردی که شما گفتید رو تست کردم و حداقل سرعتی که میتونست فایل ISO رو از داخل خودش به یک فولدر دیگه که اونم داخل Buffalo DriveStation بود کپی کنه 30 مگابایت بود و حداکثر سرعت هم گاهی تا 40 و 42 میرسید.
![]()
این قسمتی رو که نقل قول کردم رو امروز در کاتالوگ E-Book که به صورت PDF بود پیدا کردم. این قسمت همونطور که خودم حدس زده بودم برای رسوندن برق به هاردهای پرتیبل 2.5 اینچی هست و یا وسائلی هست که به برق جهت کار کردن احتیاج دارند.
اگر هاردهای پرتیبل به USB 2.0 که در خود لپ تاپ وجود داره وصل بشند برقش رو از همون طریق میتونه تامین کنه اما اگر از طریق ExpressCard وصل بشه باید برقش رو از یکی از پورتهای USB 2.0 به ExpressCard بدی تا بتونه برق این نوع هاردهای پرتیبل و قابل حمل رو تامین کنه.
دیگه فکر نکنم چیزی برای گفتن مونده باشه .![]()
آقا یه سوال هارد لپ تاپت رو عوض کردی؟چون این مدل(Seagate Momentus XT 500GB 32MB Cash 4GB SSD 7200rpm) جدید اومده و سرعت فوق العاده ای داره.این هم بی تاثیر نیست.
من می خوام هارد بگیرم.لپ تاپم اچ پی هست و پورت esata داره و هاردم 5400 دور هست.به نظرت اگه esata بگیرم بهتر باشه چون خیلی سریع نیست که usb3 رو جواب بده.درسته؟
من این مدل مدنظرم هست ولی نمی دونم بافرش چند مگ هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Phenomenon; 01-09-2010 at 23:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)