تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 34

نام تاپيک: cpp 2 java

پروفشنال hoax3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

پستهای قبلی شما!!

جاوا زبان خوبی نیست... و کارایی زیادی نداره...! (حداقل تو ایران نداره...!)
    مفهومی که تو از کاربرد یک زبان برنامه نویسی داری نشون میده که فکرت فقط محدود به یک کشور (ایران) هست که خودش نشون دهنده علمی نبودن مطلبته
    که متاسفانه در این مورد هم داری اشتباه میکنی چون در ایران ++C هم زبان پر کاربردی نیست، #C و VB و Delphi و ......

درسته... برنامه های جاوا رو همه پلتفرم ها اجرا میشه... ولی... برنامه های C هم از این قاعده مستثناء نیستند...!
    شما می تونید برنامتون رو به صورت OpenSource بنویسید و تحت مجوز GNU/GPL عرضه ش کنید... اینجوری هر کس که خواست می تونه برنامه رو روی سیستم عاملی که داره... کامپایل و اجرا کنه...!
    کلا Platform-independent بودن جاوا رو زیر سوال بردی !!!!!

تو ++C شما میتونید ظاهر برنامتون رو با چند کلیلک ساده... دقیقاً اون طور که می خواید طراحی کنید...!
    احتمالا میدونین که با ++C فقط برنامه های کنسولی میشه نوشت،

و ...............

دوست عزیز... همه میدونن که کلاً قوی ترین و بهترین و انعطاف پذیر ترین و پرکاربرد ترین زبان ها مربوط به خانواده C ه...!
    این حرفا بر چه استنادی هست؟؟؟؟؟

همین چنتا نقل قول بالا نشون میده نه ++C رو درست میشناسید و نه جاوا رو و فقط دارین شلوغ بازی در میارین.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

this post is removed!
    Last edited by yas3d; 29-12-2010 at 01:44.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

this post is removed!
    Last edited by yas3d; 29-12-2010 at 01:44.

کـاربـر بـاسـابـقـه god of war 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

++C فقط محدود به برنامه هاي كنسولي نيست!!!!
    حتي امروزه با ايجاد و ﮔسترش كلاسهاي أماده مانند (MFC) به قابليت هاي اين زبان اضافه شده و كار برنامه نويسان اين زبان راحت تر از قبل شده.
    در كل بايد ﮔفت كه هر زباني محاسن و معايب خاص خودشو داره و برنامه نويس بايد با توجه به اهدافش زبان مناسبو انتخاب كنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

مفهومی که تو از کاربرد یک زبان برنامه نویسی داری نشون میده که فکرت فقط محدود به یک کشور (ایران) هست که خودش نشون دهنده علمی نبودن مطلبته
    که متاسفانه در این مورد هم داری اشتباه میکنی چون در ایران ++C هم زبان پر کاربردی نیست، #C و VB و Delphi و ......

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    به نظر ميرسه اطلاعات خوبي داري hoax3rعزيز
    ميشه بيشتر توضيح بدي؟
    در ضمن من با بيشتر كامپايلرهاي زبان c مشكل دارم .اينجا جايي هست كه مطره كنيم.
    Last edited by mohsen0000000000; 21-08-2010 at 07:04.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

تو ++C شما میتونید ظاهر برنامتون رو با چند کلیلک ساده... دقیقاً اون طور که می خواید طراحی کنید...!
    با اين جمله يكم مخالفم!!!
    CPP قوی ترین IDE ها رو داره...! برای مثال MS Visual Studio ...!

شما تو این IDE ها می تونید ظاهر برنامه رو با چند کلیک ساده و با استفاده از الگوریتم های پیشرفته Drag&Drop بسازید... دقیقاً همون طور که می خواید...!

این باعث میشه که شما به سرعت بتونید ظاهر یه برنامه رو طراحی کنید...! و برید سراغ کد نویسی...! و حتی برای بخش کد نویسی هم امکانات پیشرفته زیادی داره...! برای مثال... لیست اینتلیسنس و...!

درسته... تو ایران Delphi بیشتر از بقیه کاربرد داره...! ولی... کسی که داره تو ایران برنامه نویسی رو یاد میگیره... پس می خواد تو ایران هم کار کنه و جاوا اصلاً به درد برنامه نویسی تو ایران نمی خوره...!

کلاً تو ایران... جاوا فقط به درد برنامه نویسی موبایل می خوره...! نه چیز دیگه ای...!

کلا Platform-independent بودن جاوا رو زیر سوال بردی !!!!!
    همین قابلیته که جاوا رو خراب کرده...! شاید از چند لحاظ خوب باشه... ولی حداقل تو ایران به درد نمی خوره...!

تو ایران همه و همه از ویندوز استفاده میکنن...! (حتی اگه از لینوکس هم استفاده کنن... یه ویندوز در کنارش دارن...!)

پس چه لزومی داره که برنامه بخواد رو چند پلتفرم مختلف اجرا بشه...!

تازه... اگر هم بخواد رو چند پلتفرم اجرا بشه... میشه از C++.NET استفاده کرد... که کاملاًPlatform-independent ه...! (بدون نیاز به کامپایل مجدد...!)

و ...............
    این یعنی شما هیچ چیزی از ++C نمی دونید...!

اولاً... این حرف از پایه مشکل داره...! قسمت اعظمی از خود ویندوز با ++C نوشته شده...! و همین طور که می بینید... ویندوز رابط گرافیکی قدرتمندی داره...!

کتابخانه های بسیاری وجود داره که شما می تونید باهاش رابط کاربری گرافیکی درست کنید...!

دوماً... که منظور من از ++C تو همه پست هایی که دادم همون ++VC بود...! شما از همون پست اول بخونید... می فهمید... کلاً کتاب دایتل در رابطه با برنامه نویسی ++VC هست...!

این حرفا بر چه استنادی هست؟؟؟؟؟
    این نشون میده که اصلاً... حتی با ++C آشنا هم نشدید...!

فقط کافیه که قابلیت هاش رو نام ببرید...!

-------------------

برنامه های ++C و C و... نیاز به کامپایل دارن... این باعث میشه که رفع اشکال سخت تر بشه... شما هر بار باید برنامه رو کامپایل کنید تا بتونید مشکلاتش رو بفهمید و خطا هاش رو پیدا کنید...! ولی... زبان های مفسر دار این طور نیستند... شما می تونید به راحتی برنامه رو اجرا رفع اشکال کنید... خیلی راحت...!

در عوض برنامه هایی که کامپایل میشن دیگه نیازی به مفسر و RunTime ندارن... و با سرعت بسیار زیادی اجرا میشن...! و برنامه هایی که مفسر دارن... باید برای اجرا شدن کتابخانه ها و فایل های مفسر و Runtime زبان رو کنار خودشون داشته باشن... و این حجم برنامه رو بالا میبره... و برنامه هایی که مفسر دارن با سرعت خیلی کمتری نسبت به برنامه هایی که کامپایل شدن... اجرا میشن...!

جالب اینجاست که جاوا هر دوی این ها رو داره... یعنی هم نیاز به کامپایل داره... و هم نیاز به مفسر...! و جالب تر هم اینکه... این باعث شده که نقاط قوت خط بخوره و فقط نقاط ضعف باقی بمونه...!

تو پست های قبلی چیزای بیشتری گفتم...

موفق باشید...!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ►► ◘ ◄◄

پيش فرض

و ...............
    با این یه تیکه کل حرفاتو زیر سوال بردی

پروفشنال hoax3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

تقریبا 80 درصد برنامه هایی که نوشتم با ++C/C بوده تو همه رنجی گرافیکی، سیستمی، کمی شبکه ، دیتابیس و ... حالا نگم خیلی خوب ولی در حد قابل قبولی این زبان ها و کتابخونه های مرتبشو میشناسم
    تو پستهایی هم که دادم نگفتم این زبان بده و بیخوده گفتم داری بدون اینکه بدونی جاوا چیه در موردش الکی شلوغ بازی در میاری که بازم میبینم اینکارو داری میکنی بدون داشتن اطلاعات کافی
    متاسفانه تمام برسی هم که میکنی به ایران مربوطه کشوری که احتمالا برنامه حسابداری!! بزرگترین پروژه ای بوده که توش ساخته شده
    مشکلی که من در موردش حرف می زنم در برنامه های خیلی بزرگ هست نمیدونم بزرگترین برنامه ای که دیدی و درگیرش بودی در چه حدی بوده که اینجوری از ++C دفاع میکنی
    ولی لازمه بدونی جاوا برای پروژه های خیلی بزرگ بسیار ایده آله، خصوصا پروژه های سازمانی که شاید لازم باشه روی چندین پلتفرم مختلف
    اطلاعات زیادی رو جابجا و پردازش کنه، درگیر مسائل الکی مثل رفع باگ و memory leak و ... خصوصا در سیستم عالی مثل ویندوز که همینجوری هم درب داغونه نباشی
    تو پروژ های خیلی بزرگ استفاده از ++C مساوی با صاف شدن دهان برنامه نویس و ایجاد یک بستر unstable

شما تو این IDE ها می تونید ظاهر برنامه رو با چند کلیک ساده و با استفاده از الگوریتم های پیشرفته Drag&Drop بسازید... دقیقاً همون طور که می خواید...!
    ++C این امکانات رو بهت نمیده بلکه کتابخانه ها هستن که این امکانات رو بهتون میدن، البته احتمالا شما داری در مورد VC++.net (زبان من دراوردی ماکروسافت ) صحبت میکنید که میگین خیلی آسونه

درسته... تو ایران Delphi بیشتر از بقیه کاربرد داره...! ولی... کسی که داره تو ایران برنامه نویسی رو یاد میگیره... پس می خواد تو ایران هم کار کنه و جاوا اصلاً به درد برنامه نویسی تو ایران نمی خوره...!

کلاً تو ایران... جاوا فقط به درد برنامه نویسی موبایل می خوره...! نه چیز دیگه ای...!
    توی ایران VB هم برای برنامه نویسی کفایت میکنه

همین قابلیته که جاوا رو خراب کرده...! شاید از چند لحاظ خوب باشه... ولی حداقل تو ایران به درد نمی خوره...!

تو ایران همه و همه از ویندوز استفاده میکنن...! (حتی اگه از لینوکس هم استفاده کنن... یه ویندوز در کنارش دارن...!)

پس چه لزومی داره که برنامه بخواد رو چند پلتفرم مختلف اجرا بشه...!

تازه... اگر هم بخواد رو چند پلتفرم اجرا بشه... میشه از C++.NET استفاده کرد... که کاملاًPlatform-independent ه...! (بدون نیاز به کامپایل مجدد...!)
    اتفاقا این قابلیتی که خیلی از شرکت های بزرگ ( منظور از بزرگ شرکتهایی که احیانا در ایران هستن نیست) دنبالشونن بالاتر چراشو گفتم

اما در مورد Net. طبق معمول سیاستهای (کثیف/ابلهانه) ماکروسافت این زبان فقط روی پلتفرم های بر پایه ویندوز کار میکنه و غیر از اون اگه چیزی دیدین
    بدونید توسط ماکروسافت بضورت رسمی پشتیبانی نمیشه که نموشن Mono هست

کلا اشتباهه شما اینه که می خواین این دو تا چیز متفاوت یعنی یه زبان برنامه نویسی رو با یه پلتفرم مقایسه کنی که کاربرشون متفاوته

خسته شدم اینقدر تایپ کردم برم استراحت کنم

با این یه تیکه کل حرفاتو زیر سوال بردی
    باشه از این به بعد Win32 API ، MFC ، Qt ، wxwidget و خود ++C رو همون ++C میگیم
    Last edited by hoax3r; 31-08-2010 at 15:48.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من از روی تعصب صحبت نکردم... (این شما هستید که دارید از رو تعصب صحبت می کنید...) حرف هام کاملاً منطقی و درسته...! (خودتون هم می دونید...!)

قبلاً هم گفتم... من با جاوا آشنا هستم... کتاب های زیادی در رابطه با جاوا خوندم...!

اون برنامه های بزرگی که شما میگید... فقط به صورت تیمی می تونه نوشته بشه...! (هیچ برنامه نویسی نمی تونه تنهایی یه برنامه مثلاً به بزرگی OpenOffice بنویسه...!)

و کار تیمی هم تو ایران معنایی نداره...! (همه این رو میدونن...!)

در ضمن... اگه تعداد برنامه های خیلی بزرگی که با جاوا نوشته شده رو بشمارید... شاید حتی دو رقمی هم نشه...!

ولی تا حالا برنامه های خیلی خیلی بزرگ زیادی هستند که با ++C نوشته شدند...!

مثلاً... آفیس ، اتوکد ، مایا ، تری دی مکس ، فتوشاپ ، کلاً برنامه های شرکت ادوبی ، ویژوال استودیو و خیلی برنامه بزرگ دیگه که خودتون می تونید نام ببرید... حتی میشه گفت بیش از 70% تا 80% درصد از بازی های کامپیوتری با ++C نوشته شده...!

برنامه نویس اگه تو کارش حرفه ای باشه... این چیزا براش مسئله ای نیست...!

اگه فقط مشکل شما هیمنه... از VC++.NET استفاده کنید...!

زبان من دراوردی ماکروسافت
    واقعاً برای این سطح فکر متأسفم...!

کل دنیا دارن با این زبان کار می کنن...! بزرگترین برنامه های دنیا هم با همین زبان نوشته شده...! (بالا چند تاش رو نام بردم...!) اونوقت شما میگید من در آوردی...!

توی ایران VB هم برای برنامه نویسی کفایت میکنه
    ایران هم فهمیده که VB به درد برنامه نویسی و... نمی خوره... و داره میره سراغ ++C ...!

تا حالا بازی های زیادی با همین ++C تو ایران ساخته شده...!

کلا اشتباهه شما اینه که می خواین این دو تا چیز متفاوت یعنی یه زبان برنامه نویسی رو با یه پلتفرم مقایسه کنی که کاربرشون متفاوته
    من کی این کار رو کردم...؟!

همون طور که کتاب خونه های جاوا رو جزو جاوا حساب می کنید... پس کتاب خانه های ++C رو هم باید جزو ++C حساب کنید....!

اتفاقا این قابلیتی که خیلی از شرکت های بزرگ ( منظور از بزرگ شرکتهایی که احیانا در ایران هستن نیست) دنبالشونن بالاتر چراشو گفتم
    بالاتر بهتون نشون دادم که شرکت های بزرگ تر برنامه هاشون رو با چی می نویسن...! در ضمن... شرکت های خارجی هر کاری که خواستن بکنن... به ما ربطی نداره...! ما داریم تو ایران زندگی می کنیم نه خارج...! ( مشکل شما اینه که فرق بین ایران و خارج رو نمی بینید...! )

اما در مورد Net. طبق معمول سیاستهای (کثیف/ابلهانه) ماکروسافت این زبان فقط روی پلتفرم های بر پایه ویندوز کار میکنه و غیر از اون اگه چیزی دیدین
    بدونید توسط ماکروسافت بضورت رسمی پشتیبانی نمیشه که نموشن Mono هست
    لازم نیست ماکروسافت چیزی رو پشتیبانی کنه... مهم اینه که میشه برنامه های کامپایل شده توسط C++.NET رو تو پلتفرم های دیگه اجرا کرد...!

موفق باشید...!
    Last edited by !Plus; 21-08-2010 at 22:29.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ►► ◘ ◄◄

پيش فرض

اختیار دارین از این به بعد ما به کنسول میگیم cpp
    clr, mfc رو هم نادیده میگیریم باشه
    Last edited by alidata2010; 21-08-2010 at 22:34.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •