یه گزینه ی خیلی خوب و ارزون هم zylo هستش.
زایلو هم کشویی هست و هم تازه وارد بازار شده اما کیفیت خوبی داره.قیمتش فکر کنم حدود 170-80 باشه که توی این رنج سی901 و الم بهتره
دوست عزیز من t700 دارم سرعتش خیلی پایینه موقع عکس برداری هم فلش نمیزنه بلکه لامپ فلشش مدام روشن میمونه اما کیفیت عکسش بد نیست بدنه استیل زیبا و خوش دستی داره که حتی خانوم های مشکل پسند هم میتونن روش فکر کنن.
گوشی های جاوای تقریبا قدیمی سونی اریکسون سرعت پایینی دارن.اما توی این جدیدها تاحدودی بهتر شده مخصوصا سی901 خودم باهاش ور رفتم و سرعتش بهبود پیدا کرده بود.فکر کنم سی 510 هم سرعتش خوب باشه چون جدیده
دیگه چیز دیگه ای با همین قیمت نیست؟
اگه سونی اریکسون بخواهی فقط همیناست البته خیلی هم هست توی این رده از تمام گوشیها بیشتره
سی510
دبلیو 508
دبلیو 585
سی 702
تی715
جالو
تی707
در کل یه چیز بهت بگم.سری c سونی اریکسون ارزش قیمت در برابر پول خوبی داره .از قدیم ندیم همینجوری بود.
الان قیمت سی 510 حدود 145 تومانه.دوربین خوب ظاهر محکم صفحه نمایش بزرگتر نسبت به 890 یعنی 2.2 اینچ .و...
اما اگه بخواهی پول بیشتر بدی الان سی 901 قیمتش 165 هزار تومانه.دروبین 5 با فلاش زنون داره.
elmهم الان 175 هزار تومان هستش.
انتخاب با خودت اینها جز بهترین ها هستن.
ممنون از جواباتون
نوکیا تو این رنج چی داره؟
نوکیا هم توی این رنج یه گوشی هست که خیلی خوبه 6303 دوربین 3 داره.به نظرم خیلی قشنگه و باکلاسه.عکسش رو میتونی توی اینترنت پیدا کنی.قیمتش 135 فکر کنم باشه.بین جاواهای 3 مگاپیکسلی این از همه به نظرم بهتره.
سامسونگ هم صفحه لمسی استار داره که دوربینش 3 هست.
دیگه میل خودت.
مرsd از پاسختون
نوکیا5610 چطوره؟ دوربینش چنده؟
رنگ تمام مشکی هم داره؟
ازw890 بهتره؟
قیمتش چنده؟
Last edited by ali 13; 17-08-2010 at 14:14.
5610 قدیمیه به درد نمیخورهراستش اگه من باشم دبلیو890 رو انتخاب میکنم.
توی این رنج فقط 6303 خوبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)