کافیه تااین کاری که رفیقمون در بالای پست من گفت رو انجام بدی تا شانس خراب شدن لپ تاپتو بالا ببری اصلا نباید در بیاری باطری رو
کافیه تااین کاری که رفیقمون در بالای پست من گفت رو انجام بدی تا شانس خراب شدن لپ تاپتو بالا ببری اصلا نباید در بیاری باطری رو
بی خیال چی می گی دادا یعنی عالم و ادم باتری لپ تاپشون رو میارن بیرون پس اون کشور هایی که باتری رو گارانتی و پلمپ می کنند چه طوری طرف باتری رو در می اره البته اطلاعات من خیلی خیلی کمه
دوستان عزیز...
از خودم نگفتم از یه مهندس کامپیوتر پرسیدم.
شاید هم حق با شما باشه.![]()
Last edited by masood68a; 13-08-2010 at 22:34.
پس دوستان بالاخره چه راه حلی است.
ببینید منم همه این چیزایی که شما فرمودید، شاید بارها مدل های مختلفش را شنیده ام.
ولی همونطور که در پست اول هم عرض کردم باید منطقی با قضیه برخورد کرد .
حال بقیه دوستان چه نظری دارند.
راستش واقعا چنین سوالی پاسخ علمی نداره؟
من نزدیک یه ساله hp 1215 دارم
اکثر مواقع لپ تاپ به شارژر وصل بود باتری هم توش بود
الان دیگه باتری به فنا رفته یعنی به 70 درصد شارژ میرسه لپ تاپ خاموش میکنه (وقتی که شارژر وصل نباشه)
این مطلب را هم ببینید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوستمون میگن باتری که فول شارژ میشه دیگه ازش استفاده نمیشه و تمام انرژی از جانب برق شهری گرفته میشه موضوع اینه اولویت دستگاه برای استفاده از باطریه که وقتی باطری تو دستگاه باشه و به برق وصل باشه دستگاه روی باطری سوئئچ میکنه و به محض کم شدن شارژ دوباره شروع به شارژ میکنه که این برای باطری خوب نیست البته نظرای همه دوستان هم منطقیه و محترم منم واقعا گیج شدم
سلام به همه ی اساتید محترم
لیتیوم یه عنصره حساس و شکست پذیره !
متصل شدن مداوم اون به ولتاژ باعث میشه پیوندهای توی باطری شکسته بشه و سلامت باطری کم بشه
هر باطری لیتیومی یه عمر داره که با " چرخه ی شارژ " مطرح میشه .
چرخه ی شارژ : وقتی شما 2دقیقه بیشتر به باطری ولتا وصل کنی ، 1 چرخه ی شارژ حساب میشه .
عمر مفیده هر باطری معمولی ، متوسط بین 300 تا 350 چرخه است
پس یه 2 2 تا 4 تای منطقی میگه که شما چرا بیخودی نیم ساعت باطری رو شارژ کنید که 1 چرخه یا CYCLE از باطریتون بره؟
پس بذارید باریطون به 6 یا 7 % برسه بعدش بزنید تو شارژ تا 100% !!!!
از یه طرفیم وقتی باطریتون از 7 % کمتر میرسه برای اینکه جریان لازم تامین بشه توی مدارتون آی سی شارژ دستگاه مسیر جریان رو از طرف 2 3 تا MOSFET میگذرونه . این قطعات هم زاپاسه و بهتره که زیاد به کار گرفته نشنمیسوزن حیوونیا
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)