كسي نظرش رو راجع به Cooler master hyper 212 pluse نگفت؟ كسي چيزي راجه بهش ميدونه؟ قيمت و اينكه ارزش خريد داره يا نه؟ توي review ها ميگن خوبه ولي باز هم اگه كسي نظري داره بگه.
دوستان كولر دست دوم دارين PM بدين!!![]()
كسي نظرش رو راجع به Cooler master hyper 212 pluse نگفت؟ كسي چيزي راجه بهش ميدونه؟ قيمت و اينكه ارزش خريد داره يا نه؟ توي review ها ميگن خوبه ولي باز هم اگه كسي نظري داره بگه.
دوستان كولر دست دوم دارين PM بدين!!![]()
مرسی عزیزم
آخه اندازه فن این کولر 92 میلیمتری هست ، و فن به این اندازه خیلی سخت گیر میاد ، تازه اگرم گیر بیارم دو تا گیره هم برای نصبش باید باشه که نیست !!
حالا بنظر شما Zalman performa بهتره ؟ من تعریف نوکوتا خیلی شنیدم ها !
راستی دما هم برام خیلی مهمه ، چون اورکلاک میکنم
ولی در کل من از این برند Zalman نمیدونم چرا اصـــــــــــــــــــــــ لا خوشم نمیاد !![]()
نسبت به قیمتش خیلی خوبه ، خیلی هم خوب عمل میکنه
منم اگر این نوکوتا رو نگیرم ، به احتمال زیاد همین مدل رو میگیرم
آره. شرمنده من به این اصلاً دقت نکرده بودم. فن 92 میلیمتری سخت گیر میاد. حالا چرا گیر دادی به این؟آخه اندازه فن این کولر 92 میلیمتری هست ، و فن به این اندازه خیلی سخت گیر میاد ، تازه اگرم گیر بیارم دو تا گیره هم برای نصبش باید باشه که نیست !!
عزیز منم واسه اورکلاک میخوام بخرم اگه امضای منو ببینی منم کم و بیش اور میکنم. سی پی یوت چیه؟ و رو چه بردی این کارو میخواهی انجام بدی؟حالا بنظر شما Zalman performa بهتره ؟ من تعریف نوکوتا خیلی شنیدم ها !
راستی دما هم برام خیلی مهمه ، چون اورکلاک میکنم
برند خوبیه و کولر های خوبی میزنه.ولی در کل من از این برند Zalman نمیدونم چرا اصـــــــــــــــــــــــ لا خوشم نمیاد !
تاکید خاصی روی این کولر ندارم ، فقط قیمتش با توجه به کاراییش برام منطقی اومد ! واگر کولر بهتری پیشنهاد بشه اونو میگیرمآره. شرمنده من به این اصلاً دقت نکرده بودم. فن 92 میلیمتری سخت گیر میاد. حالا چرا گیر دادی به این؟
ولی سقف بودجم 60 تومنه
عزیز منم واسه اورکلاک میخوام بخرم اگه امضای منو ببینی منم کم و بیش اور میکنم. سی پی یوت چیه؟ و رو چه بردی این کارو میخواهی انجام بدی؟
Cpu : AMD Phenom IIx4 965
M.B : Gigabyte GA - MA 790FTX - UD5P
البته شاید cpu رو به 1055 تغییر بدم !
در اون که شکی نیست ! ولی قیمتاش مثل کولر مستر یکم فضایی ! مثل همین قیمت پاور 1000 واتشبرند خوبیه و کولر های خوبی میزنه.
خیـــــــــــــــــــــــ ـــــــلی ممنون از لطفتون![]()
مادر بردتون رو قبلاً خريدين؟ چون اگه نگرفتين ميتونين چيپ سري هشتصد بخرين كه بهترن.Cpu : AMD Phenom IIx4 965
M.B : Gigabyte GA - MA 790FTX - UD5P
البته شاید cpu رو به 1055 تغییر بدم !
ولی قیمتاش مثل کولر مستر یکم فضایی ! مثل همین قیمت پاور 1000 واتش
اينو باهاتون موافقم. فكر ميكنم كه به خاطر اينكه برند هست و شركت هاي گارانتي كننده هم تا حدودي پول همين برند رو ميگيرن.
نظرت راجع به اين چيه؟
فروشنده حاضر بود تا 53 تومن بهم بده! ولي چون كولر نام آشنايي نبود دست نگه داشتم! اينم لينكش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يك شركت چيني هست! يكي از فن هاشو من براي E8400 خريدم. صدا نمي داد و از كولر Stock اينتل در حالت فول لود حدود 8 تا 9 درجه خنك تر بود! فقط با 21 تومن!
Last edited by mey 2009; 15-08-2010 at 12:13.
والا این کولری که لینکش رو گذاشتی خیلی عالیه و از مدلی که من انتخاب کردم بهترهنظرت راجع به اين چيه؟
فروشنده حاضر بود تا 53 تومن بهم بده! ولي چون آشنا نبود دست نگه داشتم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يك شركت چيني هست! يكي از فن هاشو من براي E8400 خريدم. صدا نمي داد و از كولر Stock اينتل در حالت فول لود حدود 8 تا 9 درجه خنك تر بود! فقط با 21 تومن! __________________
ولی فقط از قیمتش سردرنیاوردم !یه بار گفتی 53 تومن یه بار گفتی 21 تومن !
البته خوب 21 که نمیشه ولی به 53 تومن خیلی مناسبه .
حالا تو بازار این کولر موجود هست ؟
اگر باشه و قیمتشم این باشه واقعا از نوکوتا خیلی بهتره.
ولی در کل اگر در مورد این کولر بیشتر توضیح بدی ممنون میشم
یه هشت ، نه ماهی از خریدش میگذره !مادر بردتون رو قبلاً خريدين؟ چون اگه نگرفتين ميتونين چيپ سري هشتصد بخرين كه بهترن.
والا این کولری که لینکش رو گذاشتی خیلی عالیه و از مدلی که من انتخاب کردم بهتره
فكر كنم كه خيلي خوب باشه!
ولی فقط از قیمتش سردرنیاوردم !یه بار گفتی 53 تومن یه بار گفتی 21 تومن !
![]()
من كولري كه براي E8400 خريدم رو گفتم كه 21 تومن بوده و كارايي خوبي داشت! از همين شركت هستش!
اين كولري كه لينكش رو گذاشتم 53 هزار تومنة!
اره توي بازار هستش.حالا تو بازار این کولر موجود هست ؟
خيلي راجع بهشش review نيست. يك مدل از Extreamgear هست به همين اسم و تقرياً با همين شكل كه توي گوگل ريوو اينو مياره!ولی در کل اگر در مورد این کولر بیشتر توضیح بدی ممنون میشم![]()
دقیقا یک دونه از این کولر دست دومش بود 45 تومن که متاسفانه با اختلاف چند دقیقه از دستم پرید
اگه دیروز میگفتی خریده بودمش !
اگر مشکل اصلیش رو هم حل کنید دیگه حله ها ! اونم اینه که حالا این کولر رو AMD به چه حالتی نصب میشه ؟
راستی این فن نوکوتا رو هم از همون فروشندش پرسیدم که گفت 2 تا فن داره
Last edited by sina-star; 15-08-2010 at 13:05.
دقیقا یک دونه از این کولر دست دومش بود 45 تومن که متاسفانه با اختلاف چند دقیقه از دستم پرید![]()
بي خيال بابا. لابد قسمت نبود! از فروشنده اش بپرس صدا ميداده يا نه؟
اگر مشکل اصلیش رو هم حل کنید دیگه حله ها ! اونم اینه که حالا این کولر رو AMD به چه حالتی نصب میشه ؟![]()
ببين اين عكس از كولر هستش كه نشون ميده كه گيره سوكت به كدوم طرف ميخوره!
اين هم سوكت مادربرد شما!
به نظر مياد كه به همون حالتي كه شما ميخواهين نصب بشه! حالت اول توي تاژيكي كه خودتون گفته بودبن!
راستی این فن نوکوتا رو هم از همون فروشندش پرسیدم که گفت 2 تا فن داره
شما كجا ساكن هستين؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)