نه، ببين، من الان 200 مگابايت دانلود كردم، اما وقتي ميخوام چك كنم، ميگه مقدار حجم مصرفي تاكنون : 0 بايت![]()
نه، ببين، من الان 200 مگابايت دانلود كردم، اما وقتي ميخوام چك كنم، ميگه مقدار حجم مصرفي تاكنون : 0 بايت![]()
یوقتی پارس آنلاین باگی داشت که با همراهی یکی از مشتریان خاین میشد حجم مصرفی رو ماست مالی کرد و مقدار مصرف شده بحساب نمیومد ولی مدتیه که درستش کردن شاید این سرویس دهنده درپیتی هم همون باگ رو داشته باشه.
نابغه!!!
بزن تو دالنود صداش هم در نیار !
دوست داری مشکلت حل بشه ؟ شماره تو برایم پخ کن اسم شرکتت رو هم بنویس من شخصا پیگیری میکنم که مشکلت حل بشه.
پارسال سرویس شبانه یکی از همین شرکتا برای منم همینجوری شد روز جمعه ای یه حالی کردیم که نگو
ولی نباید سیستم رو خاموش میکردم چون کانکشنم بریج بود سیستمم یه 48 ساعتی روشن موند و دل سیر دانلود میکردیم
یادش بخیر.![]()
گیمر جان ..کاش سوالت رو توی تاپیک جداگانه میپرسیدی.....من مشکلم هنوز برطرف نشده....با این کارشناساشون هم دارم حرف میزنم فعلا کمکی نکردن....ممنون میشم از بچه ها هرکی نظری داره بگه..Gam3r
برادر مودم رو روشن نگهدار کامیوتر رو دیسکانکت کن ببین توی اون مدتی که تو عملا هیچ مصرفی نداشتی چیزی کم میکنه یا نه.
خواهشا این موضوع رو به شرکت نگید با این پشتیبانی که من میبینم دید بهتون گفتن مودمتون سوراخ داره حجمتون از اون قسمت خارج میشه![]()
اگر اون چند مورد رو که صفحه قبل بهت گفتم نبود پس یک دلیل می مونه اون هم دزدی شرکت. اونا زیر بار که نمی رن پس هر چه زودتر ISP رو عوض کن تموم شد رفت.
همرو چک کردم...بعد چون اتوماتیک سر 20ثانبه میره...گفتم سیستم خودم ویروسیه...اما وقتی روی یه سیستم دیگه چک کردم اونم همینطور بود....
اگر اون چند مورد رو که صفحه قبل بهت گفتم نبود پس یک دلیل می مونه اون هم دزدی شرکت. اونا زیر بار که نمی رن پس هر چه زودتر ISP رو عوض کن تموم شد رفت.
جفت سیستم هارو خاموش کردم....تا الان....الان که روشن کردم چک کردم دیدم 3.5 مگ ام رفته....برادر مودم رو روشن نگهدار کامیوتر رو دیسکانکت کن ببین توی اون مدتی که تو عملا هیچ مصرفی نداشتی چیزی کم میکنه یا نه.
===
همین الان زنگ زدم پشتیبانی....صحبت کردم....نمیدونم چی بگم...به نظرم داره توجیه میکنه....میگه عادیه مقداری کیلو بایت کم بشه..گفتم آخه اتوماتیک 20 ثانیه یه بار کم میشه..گفت مقدار کمیه....بعد گفتم پس الان چی...2ساعت سیستم ها خاموش بودم 3.5 مگ کم کرده....گفت عادیه....مقداری کم میشه ولی برای شما کمی زیاد م کرده....خلاصه.دوباره پسورد وایرلس ام رو عوض کردم.....تا فردا ببینم چی میشه....سیستم ها هم خاموش میکنم..ببینم چی میشه..
===
ممنون از راهنمایی هاتون..
خوب بچه ها همه جوره راهنماییت کردن و درست هم بوده همه چیز رو گفتن جزء اینکه اگه مودمت wireless هست پسوردت -- شده باشه و ار اون طریق از حجمت کسر میشه...
توجه کن پروتکل کد گذاریت حتما روی wpa2 باشه تقریبا میشه گفت غیر قابل نفوذ هست ولی پروتکل هایی مثل wep در کمتر از 10دقیقه -- میشه (تست کردم)
از این موضوع اطمینان پیدا کن بعد شرکت سرویس دهندت رو عوض کن اگه مشکلت اینی گفتم باشه بازم به همین مشکل بر میخوری و فقط یه هزینه راه اندازی مجدد کردی و یک هفته هم اینترنتت قطع مونده
نه برادر عادی نیست یرو توی روتر ببین dhcp چی نشون میده اسمها آشنان اصلا چندتا به اون وصل شدن.
---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------
داداش استیشن باشه و pskحله البته نفوذناپذیر for-u
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)