تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 28

نام تاپيک: کم شدن حجم ..

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

درسته که خر تو خره ولی کسی کاری نمیکنه کسی هم مواظبت نمیکنه بلکه همه کارها اتوماتیکه حالا باید دید که کدوم سرویس دهنده درپیتیه که دستی کارها رو انجام میده و شما رو فراموش کرده
    شاید هم حساب کتابت غلطه هم چی پی ان و لن و بردبند کانکشن رو اونهم برحسب بیت جمع کردی
    نه، ببين، من الان 200 مگابايت دانلود كردم، اما وقتي ميخوام چك كنم، ميگه مقدار حجم مصرفي تاكنون : 0 بايت

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

یوقتی پارس آنلاین باگی داشت که با همراهی یکی از مشتریان خاین میشد حجم مصرفی رو ماست مالی کرد و مقدار مصرف شده بحساب نمیومد ولی مدتیه که درستش کردن شاید این سرویس دهنده درپیتی هم همون باگ رو داشته باشه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

نه، ببين، من الان 200 مگابايت دانلود كردم، اما وقتي ميخوام چك كنم، ميگه مقدار حجم مصرفي تاكنون : 0 بايت
    نابغه!!!
    بزن تو دالنود صداش هم در نیار !
    دوست داری مشکلت حل بشه ؟ شماره تو برایم پخ کن اسم شرکتت رو هم بنویس من شخصا پیگیری میکنم که مشکلت حل بشه.
    پارسال سرویس شبانه یکی از همین شرکتا برای منم همینجوری شد روز جمعه ای یه حالی کردیم که نگو
    ولی نباید سیستم رو خاموش میکردم چون کانکشنم بریج بود سیستمم یه 48 ساعتی روشن موند و دل سیر دانلود میکردیم
    یادش بخیر.

4. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

Gam3r
    گیمر جان ..کاش سوالت رو توی تاپیک جداگانه میپرسیدی.....من مشکلم هنوز برطرف نشده....با این کارشناساشون هم دارم حرف میزنم فعلا کمکی نکردن....ممنون میشم از بچه ها هرکی نظری داره بگه..

6. این کاربر از Mahdi/s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

گیمر جان ..کاش سوالت رو توی تاپیک جداگانه میپرسیدی.....من مشکلم هنوز برطرف نشده....با این کارشناساشون هم دارم حرف میزنم فعلا کمکی نکردن....ممنون میشم از بچه ها هرکی نظری داره بگه..
    برادر مودم رو روشن نگهدار کامیوتر رو دیسکانکت کن ببین توی اون مدتی که تو عملا هیچ مصرفی نداشتی چیزی کم میکنه یا نه.

8. این کاربر از reb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

مثل اینکه دارم به یه جاهایی میرسم.....من فکر میکردم سیستمم ویروسی شده که اتوماتیک هر 20 ثانیه 4کیلوبایت از حجمم رو کم میکنه ......الان روی یه سیستم دیگه هم امتحان کردم....پی سی رو خاموش کردم..از روی لپ تاپ هم بازم به همین شکل هر 20 ثانیه از حجم کم میشد...پس نمیتونه مشکل از ویروس باشه......تنها چیزی که به ذهن من رسید اینکه از طرف شرکت داره کم میشه..بنظرتون همینه....؟؟؟...به پشتیبانی چی بگم..؟؟..اصلا ربطی به شرکت داره یا نه..؟
    ===========

ممنون..اینو که میدونستم..اصلا سوال من یه چیزه دیگه بود.....
    ======================
    خواهشا این موضوع رو به شرکت نگید با این پشتیبانی که من میبینم دید بهتون گفتن مودمتون سوراخ داره حجمتون از اون قسمت خارج میشه

10. 2 کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

اگر اون چند مورد رو که صفحه قبل بهت گفتم نبود پس یک دلیل می مونه اون هم دزدی شرکت. اونا زیر بار که نمی رن پس هر چه زودتر ISP رو عوض کن تموم شد رفت.

12. این کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

اگر اون چند مورد رو که صفحه قبل بهت گفتم نبود پس یک دلیل می مونه اون هم دزدی شرکت. اونا زیر بار که نمی رن پس هر چه زودتر ISP رو عوض کن تموم شد رفت.
    همرو چک کردم...بعد چون اتوماتیک سر 20ثانبه میره...گفتم سیستم خودم ویروسیه...اما وقتی روی یه سیستم دیگه چک کردم اونم همینطور بود....

برادر مودم رو روشن نگهدار کامیوتر رو دیسکانکت کن ببین توی اون مدتی که تو عملا هیچ مصرفی نداشتی چیزی کم میکنه یا نه.
    جفت سیستم هارو خاموش کردم....تا الان....الان که روشن کردم چک کردم دیدم 3.5 مگ ام رفته....
    ===
    همین الان زنگ زدم پشتیبانی....صحبت کردم....نمیدونم چی بگم...به نظرم داره توجیه میکنه....میگه عادیه مقداری کیلو بایت کم بشه..گفتم آخه اتوماتیک 20 ثانیه یه بار کم میشه..گفت مقدار کمیه....بعد گفتم پس الان چی...2ساعت سیستم ها خاموش بودم 3.5 مگ کم کرده....گفت عادیه....مقداری کم میشه ولی برای شما کمی زیاد م کرده....خلاصه.دوباره پسورد وایرلس ام رو عوض کردم.....تا فردا ببینم چی میشه....سیستم ها هم خاموش میکنم..ببینم چی میشه..

===
    ممنون از راهنمایی هاتون..

داره خودمونی میشه avowunique's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

همرو چک کردم...بعد چون اتوماتیک سر 20ثانبه میره...گفتم سیستم خودم ویروسیه...اما وقتی روی یه سیستم دیگه چک کردم اونم همینطور بود....

جفت سیستم هارو خاموش کردم....تا الان....الان که روشن کردم چک کردم دیدم 3.5 مگ ام رفته....
    ===
    همین الان زنگ زدم پشتیبانی....صحبت کردم....نمیدونم چی بگم...به نظرم داره توجیه میکنه....میگه عادیه مقداری کیلو بایت کم بشه..گفتم آخه اتوماتیک 20 ثانیه یه بار کم میشه..گفت مقدار کمیه....بعد گفتم پس الان چی...2ساعت سیستم ها خاموش بودم 3.5 مگ کم کرده....گفت عادیه....مقداری کم میشه ولی برای شما کمی زیاد م کرده....خلاصه.دوباره پسورد وایرلس ام رو عوض کردم.....تا فردا ببینم چی میشه....سیستم ها هم خاموش میکنم..ببینم چی میشه..

===
    خوب بچه ها همه جوره راهنماییت کردن و درست هم بوده همه چیز رو گفتن جزء اینکه اگه مودمت wireless هست پسوردت -- شده باشه و ار اون طریق از حجمت کسر میشه...
    توجه کن پروتکل کد گذاریت حتما روی wpa2 باشه تقریبا میشه گفت غیر قابل نفوذ هست ولی پروتکل هایی مثل wep در کمتر از 10دقیقه -- میشه (تست کردم)
    از این موضوع اطمینان پیدا کن بعد شرکت سرویس دهندت رو عوض کن اگه مشکلت اینی گفتم باشه بازم به همین مشکل بر میخوری و فقط یه هزینه راه اندازی مجدد کردی و یک هفته هم اینترنتت قطع مونده

15. این کاربر از avowunique بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

===

===
    نه برادر عادی نیست یرو توی روتر ببین dhcp چی نشون میده اسمها آشنان اصلا چندتا به اون وصل شدن.

---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------

خوب بچه ها همه جوره راهنماییت کردن و درست هم بوده همه چیز رو گفتن جزء اینکه اگه مودمت wireless هست پسوردت -- شده باشه و ار اون طریق از حجمت کسر میشه...
    توجه کن پروتکل کد گذاریت حتما روی wpa2 باشه تقریبا میشه گفت غیر قابل نفوذ هست ولی پروتکل هایی مثل wep در کمتر از 10دقیقه -- میشه (تست کردم)
    از این موضوع اطمینان پیدا کن بعد شرکت سرویس دهندت رو عوض کن اگه مشکلت اینی گفتم باشه بازم به همین مشکل بر میخوری و فقط یه هزینه راه اندازی مجدد کردی و یک هفته هم اینترنتت قطع مونده
    داداش استیشن باشه و pskحله البته نفوذناپذیر for-u

17. این کاربر از reb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •