راسي كسي روش رندر كردن واير فريم رو تو وي ري بلد نبود؟
راسي كسي روش رندر كردن واير فريم رو تو وي ري بلد نبود؟
اساتید محترم 3D لطفا همکاری کنید
آخه منم یه همچین سوالی دارم![]()
اقایان اقایان اقایان
خواهشن راهنمایی اشتباه نکنید بندگان خدا رو
آقا شما روی موتور منتال ری اگه تخصص داشته باشی خیلی سادست
عزیزم شما به خطوط کانتور توی منتال ری احتیاج داری
شما باید یه camera داشته باشی و در لبه camera effects در پنجره render scene به موتور منتال حالی کنی که خطوط کانتور رو برام رندر کن.
یه بار که با کانتور ها کار کنی دستگیرت می شه همه چی
عزیزان من موتور منتال ری با وی ری برابری می کنه انقدر خودتونو در گیر v-ray نکنید چون ابر کامپیوتر می خواد مثل render farm
یکم بیشتر توضیح میدی؟ با این کانتور چی کار کنم؟ 3تا دکمه داره رو هر کدوم میزنم پنجره انتخاب مپ میاد که توش یه مپ بیشتر نیست. راستی مگه با متریال ink's paint نمیشه همچین کاری کرد؟
همه چیزهایی که برات می زارم مکتوبشم هست
Last edited by AMIRAnime; 22-08-2010 at 16:18. دليل: ناقص بوئن جواب
1- موتور رندرم منتال کن
2- F10 بزن و m بزن
3- متریال ادیتورو بزار کنار رندر ستاپ
4-کنار کلید رندر رویه لبه preset کلیک کن از منوی باز شده mental.ray.hidden.line.contours انتخاب کن
حالا به منتال ری حالی کردی که کانتور رو رندر بگیره
5-حالا همون ستا دکمرو که گفتی بگیر بکش بنداز روی ستا گوی متریالت
6-F9
7_ لذت ببر
حالا حالا ها تنضیمات داره ولی کلش همینه
میتونی با Arch & dsign تو رلوت mentalray connection روی دکمه contour کلیک کنی و simpel رو انتخاب کنی
دیگه بقیش با خودت
یه کتاب معرفی می کنم بخرید بدرد می خوره
منتال ری ویرایش دوم
انتشارات پویاگران
ترجمه رسول نصیری
سلام به همه.
این تاپیک واسه خیلی وقت پیشه اما من تازه دنبال رندر گرفتن وایرفریم با ویری بودم تازه دیدمش. چیزی که میخواستم اینجا پیدا نکردم اما از یه فروم انگلیسی راهشو پیدا کردم. اینجا میذارم اکه بعدا کسی دنبالش میگشت و کارش به این تاپیک رسید بدردش بخوره .
این vray toon که دوستان گفتن درسته آره دور آبجکتها تو رندر یه وایر رسم میکنه اما من دنبال این بودم رو کل وایرای آبجکت یه خط رسم بشه.
برای اینکار باید تو متریال ویری که به آبجکتا میدین از مپ VrayEdgeTex استفاده کنین تنظیمات ساده ایم داره.
عکس رندر یه صحنه با Vray Toon و VrayEdgeTex رو بهمراه تصویر محیط مکس و رندر عادی ویری براتون گذاشتم.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اینم راه استفاده از VrayEdgeTex تو پنجره MaterialEditor . اونایی که بلدن ببخشن دیگه...
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)