بلهپس این نرم افزاری انجام میشه دیگه یا نه .منظورم سیاه تر شدنش؟
تاریک و روشن شدن صفحه نرم افزاری هست
در صورتی که تو استاتیک کنتراست رنگهای تیره از اول تیره تر و رنگهای روشن هم از اول روشن تر هستند و نور هم ثابت هست
بلهپس این نرم افزاری انجام میشه دیگه یا نه .منظورم سیاه تر شدنش؟
تاریک و روشن شدن صفحه نرم افزاری هست
در صورتی که تو استاتیک کنتراست رنگهای تیره از اول تیره تر و رنگهای روشن هم از اول روشن تر هستند و نور هم ثابت هست
کارت گرافیکم 5770 هست.حالا 2086 یا 2253؟
در صورت گیمر حرفه ای بودن 2086کارت گرافیکم 5770 هست.حالا 2086 یا 2253؟
در غیر اینصورت 2253
بله دوست من
آره تو Full HD با جزئیات High ولی با very High یخورده فریم کمتر میشد.
من خودم همین کارت(گیگابایت) رو با 22500 سامسونگ دارم و واقعا هیچ مشکلی تاحالا تو هیچ بازی با تمام جزئیات نداشتم.بدن اورکلاک کارت.(که هستش خیلی راحت تا 960 اور هم میشه)
مگه چیز غیر عادیه؟
Last edited by esi222; 11-08-2010 at 10:13.
طبق امتحان خودم با کارت 5770 تو رزولوشن Full HD و جزئیات Very High و بعضا High تو این بازی زیر 30 فریم می گرفتبله دوست من
آره تو Full HD با جزئیات High ولی با very High یخورده فریم کمتر میشد.
من خودم همین کارت(گیگابایت) رو با 22500 سامسونگ دارم و واقعا هیچ مشکلی تاحالا تو هیچ بازی با تمام جزئیات نداشتم.بدن اورکلاک کارت.(که هستش خیلی راحت تا 960 اور هم میشه)
مگه چیز غیر عادیه؟
در کل بازم میگم شاید بشه بازیهای امروز رو با 5770 تو رزولوشن Full HD بازی کرد ولی برای بازیهای آینده و بعضی بازیهای فعلی امروز زیاد ایده آل نیست
کدوم برند 5770 رو دارید؟
تو پست 14 که گفتم گیگابایت.
واسم جالب شد.
تو بازی DiRT 2 (که دیگه تقریبا شاخه تو فریم دادن) با رزولوشنAA*8, Full HD ،و تمام جزئیات رو High و Ultra (درکل یعنی بالاترین تنظیمات ممکن) با DX11 داره 36 فریم میده(با همون فرکانس دیفالت هسته یعنی بدون اور).
میخوام بدونم عادیه یا اینکه واقعا با برندهای دیگه فرق داره؟
(البته میدونم اینجا جای شکل گرفتن این بحث نیست درکل از همه دوستان معذرت)
سلام
من22500 دارم به نظر من دینامیک کنتراست باعث طبیعی تر شدن میشه. فقط تو فیلم های sd (کیفیت پایین) تو صحنه های تاریک خوب نیست وصفحه رو زیاد سیاه میکنه.
نه عزیزو بازی DiRT 2 (که دیگه تقریبا شاخه تو فریم دادن) با رزولوشنAA*8, Full HD ،و تمام جزئیات رو High و Ultra (درکل یعنی بالاترین تنظیمات ممکن) با DX11 داره 36 فریم میده(با همون فرکانس دیفالت هسته یعنی بدون اور).
میخوام بدونم عادیه یا اینکه واقعا با برندهای دیگه فرق داره؟
(البته میدونم اینجا جای شکل گرفتن این بحث نیست درکل از همه دوستان معذرت)
تمام 5770 ها تو این حد هستند
36 هم فریم خیلی خوبی نیست
در کل از 5770 هم بیش از این انتظار نمیره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)