واقعا تنهاي خودش بزرگترين دليل افسردگيهتنهایی جز برنامه زندگیم شده
من خودم وقتي تنها هستم افكار منفي خيلي زيادي سراغم مياد
واقعا تنهاي خودش بزرگترين دليل افسردگيهتنهایی جز برنامه زندگیم شده
من خودم وقتي تنها هستم افكار منفي خيلي زيادي سراغم مياد
ممنون از کمکت افسردگی حاد چه علائمی دارد
Last edited by oranoos2007; 11-08-2010 at 20:46.
احساس گناه و بي ارزش بودن
لذت نبردن از فعاليتهاي روزمره
فكر كردن به خودكشي
خوابيدن زياد يا برعكس خواب كم
پرخوري يا بي اشتهاي
واقعا یک همچین علائمی داره من گاهی اوقات بعضی از این علائم دارم واقعا به این تنیجه رسیدم توزندگیم دارم چکار می کنم دوست ندارم به این حالت برسم
كدوم علايم رو بيشتر داري؟
واقعا یک همچین علائمی داره من گاهی اوقات بعضی از این علائم دارم واقعا به این تنیجه رسیدم توزندگیم دارم چکار می کنم دوست ندارم به این حالت برسم
بی ارزش بودن/بعضی مواقع خودکشی ولی از خدا میترسم/بی اشتهایی/خواب در شبانه روز 6 ساعت البته بستگی به شرایط زمانی داره /کارهای روزنانه را فقط به خاطر این انجام می دهم که سرم گرم باشه و شاید از بعضی از وانها هیچ وقت لذت نبرم یک زمانی فقط کارمی کردم و خودم توی کار غرق می کردم که فکر خیال به سرم نزنه اونقدر برام لذت بخش نبود شاید خود مجبور میکردم/ولی خوب یک موقع می بینی خیلی خوب هستم و همه چیز وفق مراد ولی یک موقع از تمام دنیا بیازرم و با تمام دنیا جنگ دارم خودم از این رفتارم تعجب می کنم که چرا بعضی مواقع اینقدر عالی و بعضی مواقع نه احساس میکنم تعادل روحی ندارم نمی تونم خودم ثابت نگه دارم
Last edited by oranoos2007; 13-08-2010 at 12:26.
فکر کنم الان 90 درصد جوونای این مرز بوم این احساسات شما رو دارن.
فکر می کنم کل دنیا این مشکل دارند ولی دارم به نتیجه هایی می رسم که مشکل افرادی مثل من شاید 70 درصد ان بخاطر فقر معنویت تو زندگی هامون یک وقت هایی آدم با یاد خدا واقعا احساس آرامش می گیره حتی اگه خیلی چیزها وفق مراد نباشه ولی این حس داره که خدا به اون توجه داره و این بهش آرامش می ده من خودم همین طوری هستم هروقت توزندگیم از خدا فاصله می گیرم و وجودش کمرنگ می کنم دچار یاس و ناامیدی میشوم ولی هر وقت باهاش صحبت می کنم تازمانی که حضورش توزندگیم پرنگ می بینم حالم خیلی خوبه و عالی ولی وای به اون روزی که دوباره بزنم تو جاده خاکی خودم وقف مادیات کنم و نتونم روحم آزاد نگه دارم میشوم جز اون 90 درصدی که شمامی گویید این واقعا تجربه شخصی من که به اون دارم میرسم شایدم رسیدم
خوب مال اينه كه همه افسرده هستنفکر کنم الان 90 درصد جوونای این مرز بوم این احساسات شما رو دارن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)