خواهش میکنم رفیق، امدیوارم بتونم کمک کنم .gif)
ولی من یه کار دیگه انجام دادم--رفتم یه هارد WD MY STUDIO EDITION II 4TB گرفتم اول همه اطلاعات کپی می کنم توش بعد انتقال می دم به هاردهای RAID شده.
دمت گرم. این کارت خیلی عالیه
فردا اگه RAID پرید خیالت راحته.
در مورد مشکلت با مادربرد یه سرچ کردم. مثل اینکه تو تنها نیستی و خیلی های دیگه هم چنین مشکلی دارن اما چیز جالبی که پیدا کردم این بود که یه آپدیت بایوس برای مادربردت هستش که مشکل هاردهای 2 ترابایت در حالت RAID رو حل میکنه.
برو به این لینک:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بایوس مادربردت رو دانلود کن و آپدیت کن. فکر کنم حل بشه.
در مورد bootable شدن RAID هم به نظرم با این آپدیت حل بشه.
راستی یک سوال فنی:
الان من 4 هارد دارم--2 به 2 RAID 0 بستم--یکی با چیپست خود مادربورد و بعدی با چیپست گیگابایت---من حدود 15 رایتر به مادربورد وصل کردم ---حالا اگه 15 ایمیج جداگانه از هاردها بگیرم برای رایت(مثلاَ 8تا از یک هارد و 7تا از هارد دیگه) مشکلی توی رایت پیش نمیاد و هاردها کم نمیارن؟؟ سرعت هم روی 4* هست فکر کنم نرخ تبادل اطلاعاتش بشه 4.500 MB/S
بهتر نیست برم دونبال RAID 0 کردن همه 4 هارد با هم؟
>>>>>>فکر کنید می خواین 15 فایل جدا رو از یک هارد به هارد دیگه کپی کنید--وقتی 2-3 جدا جدا و همزمان شروع به کپی کنید زیاد مشکل خاصی نیست ولی اگه 15 جدا و همزمان کپی کنید هد هارد تو خواندن اطلاعات کم میاره و کاری که باید تو 5 دقیقه انجابده تو 1 ساعت انجام میده<<<<<< من الان دقیقاَ دارم این بلا سر سیستم میارم
به نظرتون هارد RAID 0 بستم کار درستی بوده برای این کار؟
تا جایی که من دیدم هر 1x معادل 150کیلوبایت در ثانیه هستش و 4 میشه 600کیلوبایت در ثانیه (البته در اصل Kibibyte هست که مساوی همون Kilobyte هستش)
درکل فکر نکنم مشکلی پیش بیاد مگر اینکه سی پی یو یهو بخواد وسط کار یه سکته بزنه و کار رو خراب کنه اما از لحاظ خوندن اطلاعات از طرف هارددیسک فکر نکنم مشکلی پیش بیاد
برای اطمینان تو نرم افزاری که باهاش رایت میکنی Cache رو تا آخرین عدد ممکن ببر بالا.
دوست عزیز شما از چند هارد برای RAID استفاده کردی؟--کدوم نوع RAID?-- چیپست مادربردت چی بود؟
راهی نیست موقع انتخاب 4 هارد برای RAID 0 --- BOOTABLE>>NO نزنه؟؟
مادربرد قبلی من (خدا بیامرز) GA-K8NS Ultra 939 بود که دوتا چیپ داشت. یکی Silicon Image 3512 که خوب کارکرد و اون یکی چیپ اصلی مادربرد که nForce بود اما چون با هارد من کانفلیکت داشت به جایی نرسیدم
2 تا هارد 160 ساتا مکستور هم روش بسته بودم. فکر کنم مدلهای DiamondMax10 / DiamondMax9 باشن.
از RAID0 استفاده میکردم.
الانم MSI P55-GD65 دارم که چیپ Intel P55 داره و تا الان که خیلی خوب بوده. همون 2 تا هارد 160 ها رو هم بستم و RAID0 دارم.
امیدوارم با آپدیت بایوس حل بشه