سلام
قیمت جهانیش مایل استون حدود 400 دلاره !
اگه آنلاکش که همین 400 دلاره بخرن ! نه هیچ میشکلی برای رجیستر و لاک و آنتن دهی و ... نیست
موفق باشی
سلام
قیمت جهانیش مایل استون حدود 400 دلاره !
اگه آنلاکش که همین 400 دلاره بخرن ! نه هیچ میشکلی برای رجیستر و لاک و آنتن دهی و ... نیست
موفق باشی
اگه میخواین قبل از خرید با گوشی کار کنین من اصفهانم, میتونیم قرار بذاریم واستون بیارم ببینین, همونطور که بهراد گفت x10 هم پیشنهاد خوبیه.
نسبت به مایلستون, xt701 که هادی گفت کاملتره(البته کیبورد نداره).اگه از خارج از کشور میخواین بگیرین مشکل لاک بودن نداره ولی باید رجیستر بشه, همین. مراقب هم باشین اشتباهی واستون دروید نیارن به جای مایلستونتفاوت قیمت هم خیلی زیاد نیست
جانی جون یه قرار بذاریم منم بیام باهاش کار کنم![]()
شما که صاحب گوشی هستی بهراد جان. آدرس بده واست پست کنم![]()
سلام
ممنون مرسی.
نمیشه مانند آیفون لاک خرید بعد با نرم افزار آنلاک کنیم؟قیمت لاکش چقدر در میاد؟
هرچند عقل سلیم حکم میکنه که آنلاک بخریم که بعدا خدای نکرده مشکلی به وجود نیاد.
سلام دوست عزیز
ممنون لطف دارید.حتما قبل از خرید مزاحمتون میشم.
راستش از وقتی عکس های مایلستون را دیدم دیگه x10 به چشمم نمیاد.
فکر کنم مایلستون برام بهتر باشه چون هم از ظاهرش خیلی خوشم آمد(مخصوصا ان رنگ طلایی که با مشکی کار شده خیلی چشمم را گرفت) ظاهر گوشی کلاسیک و سنگین هست.هم اینکه کیبورد qwert فیزیکی برام خیلی مهم هست و خودش یک حسن برام حساب میشه.
تقاوت این دروید و مایلستون با هم چی هست؟؟
روی جعبه گوشی که عبارت مایلستون نوشته شده و میشه از روی جعبه تشخیص داد که مایلستون هست دیگه؟؟
تفاوتشون اینه که دروید cdma هست و مایلستون جی اس ام هست. کرنلشون تفاوت داره و اینکه توی دروید بوت لودر norsa شده (اجازه ی نصب کاستوم رام ها رو بیشتر میده ) در حالیکه توی مایلستون بوت لودر لاک هست وشما تنها از طریق nandroid restore میتونین رام های کاستوم رو نصب کنین, بقیه مشخصات یکی هستن. بله روی جعبه نوشته مایلستون.تقاوت این دروید و مایلستون با هم چی هست؟؟
پس برای اینکه حتما داخل ایران کار بده باید مایلستون بخرم.
بابت گفتن این نکته خیلی خیلی ممنون.
من اصلا x10 mini pro را به شما توصیه نمیکنم چون lcd ش کوچیکه.
تو برند htc دنبالش باش
Htc Wildfire با توجه به اندازه صفحه و رزولوشنش dpi نسبتا پایینی داره، من هم چند وقتیه دنبال آندروید تا 400 تومن هستم، که بهترین گزینه به نظرم همین وایلد فایر اومد، میخوام بدونم خیلی آزار دهنده صفحه نمایشش؟
نکته بعدی هم اینکه وایلدفایر با توجه به اینکه تازه اومده، تا چقدر میتونه افت قیمت داشته باشه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)