باشه علی جان شرمنده فکر کردم فرقی ندارن لپتاب و پی سی آره ما لپتاب داریم
بابت این برنامه هم ممنونم تا حالا متوجهش نبودم خوب من دیگه حرف نمیزنم از هر چی به نظرم لازم بود عکس گرفتم تا مشکلمو اگه میتونی حل کنی چون خیلی برام مهمه اینم عکسها به ترتیب:
![]()
باشه علی جان شرمنده فکر کردم فرقی ندارن لپتاب و پی سی آره ما لپتاب داریم
بابت این برنامه هم ممنونم تا حالا متوجهش نبودم خوب من دیگه حرف نمیزنم از هر چی به نظرم لازم بود عکس گرفتم تا مشکلمو اگه میتونی حل کنی چون خیلی برام مهمه اینم عکسها به ترتیب:
![]()
سلام
شرمنده دیر جواب می دم!
تو همین عکسی که گذاشتی برو همینجا تیک گزینه Headphone virtualization بزن شاید درست بشه!
متاسفانه من لپ تاب ندارم. داشتم راهشو پیدا میکردم.
حالا تیک همینو بزن بیا خبر شو بده!
داداش این کارو کردم قبلا تغییری ایجاد نشدهخیلی اعصابم خورد شده نمیدونم ایراد از چیه
دمت گرم که دنبال کارمون بودی
ببین اصلا ولوم پلایرت آخر هست یا نه![]()
آره سون یکم صداش کم هست اما نه خیلی.ویندوز های رایتی هر کدوم یه مشکل دارند.یه سون دیگه استفاده کن
آره داداش دیگه خنگ تشریف ندارم که
---------- Post added at 09:46 AM ---------- Previous post was at 09:43 AM ----------
این لپتاب و ویندوز سون رو بابام از مهندس شرکتشون خرید ویندوزو که اشانتیون داد اما ویندوز اصل هست و رایتی نیست
اما اینو از یکی شنیده بودم که میگفت صدای ویندوز سون نسبت به اکس پی کمتره اما دیگه نه اینقدر
این برنامه های realtek که من عکسشو میبینم توی سایتا خیلی پیشرفتن نسبت به مال من عکسشو که گذاشتم هیچی ندارههههههه
اما اونا خیلی امکانات داره فقط جای دانلود نداره مثلا میرم توی فرومای خارجی میبینم بحث کردن عکسشو گذاشتن خیلی باحاله
سلام
تازه یه مشکل دیگه هم من پیدا کردم که مهم هم هست برام
گزینه Sterio mix & mono mix رو نداره نمی دونم اگرم داشته باشه میشه بگید کجاست ؟؟؟؟
ممنون
سلام
رو ایکون بلندگو تو تسکبار کلیک راست کنید و recording device رو انتخاب کنید تو اون صفحه کلیک راست کنید و show disable device , show disconnect device رو تیک بزنید اگه داشتید که براتون میاره اگه که نه ویندوز7 از این قابلیت کارت صوتی تون پشتیبانی نمی کنه.
شما روی این قسمتهایی که با فلش مشخص کردم کلیک کن ..هدفون هم تو گوش باشه ..ببین گوش راست با چپ یکی هست؟
برای من قبلا یکیش خیلی ضعیف بود بخاطر همین صداش ضعیف میومد!!!!!
![]()
نه هدفونمو با ویندوز اکس پی امتحان کردم میترکونه
اینم زدم صداش یکیهیعنی این مشکل ما نمیخواد درست شه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)