تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 40

نام تاپيک: يك سيستم سريع تا سقف 1 ميليون بدون مانيتور نياز دارم .

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعاً؟؟!! یعنی 5770 به درد کسانی میخوره که زیاد اهل بازی نیستن؟!!من میخواستم 5770 بگیرم!
    بستگی به بودحه و بقیه قطعات داره ولی در کل کارته خیلی خوبیه و برای بازی مناسب کلا !

2. 2 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

واقعاً؟؟!! یعنی 5770 به درد کسانی میخوره که زیاد اهل بازی نیستن؟!!من میخواستم 5770 بگیرم!
    5770 کارت قدرتمندی هست ولی برای رزولوشن Full HD و تنظیمات High زیاد ایده آل نیست

4. 5 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

آقای Ultra_Blackبه خاطر وقتی که می گذارید برای پاسخ دادن به سوالات بنده ممنونم .
    با عرض پوزش میشه به صورت تخمینی بگید این سیستمی که شما معرفی فرمودید ویندوز 7 با 15 تا نرم افزارای که در Startup ویندوز قرار داره و یکی از اونها آنتی ویروس هست رو در چه زمانی کاملا لود میکنه؟ ( حدودا )
    زیاد به سوال من حساس نباشید فرض کنید 15 تا نرم افزار کاربردی کوچک هستند و سیستم در حالت نرمال خاموش شده است .
    این فقط برای داشتن یک دید تقریبا روشن نسبت به سرعت این سیستم هست ؟
    برای افزایش سرعت و کاهش صدا دیگه به نظرتون ایده و روشی وجود نداره ؟

با تشکر /.

6. این کاربر از programmer 1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

با عرض پوزش میشه به صورت تخمینی بگید این سیستمی که شما معرفی فرمودید ویندوز 7 با 15 تا نرم افزارای که در Startup ویندوز قرار داره و یکی از اونها آنتی ویروس هست رو در چه زمانی کاملا لود میکنه؟ ( حدودا )
    زیاد به سوال من حساس نباشید فرض کنید 15 تا نرم افزار کاربردی کوچک هستند و سیستم در حالت نرمال خاموش شده است .
    نمیشه دقیقا تخمین زد
    ولی با وجود 4 گیگ رم و پردازنده 6 هسته ای و SSD و هارد RAID مسلما زمان خیلی کوتاهی خواهد بود (نسبت به سیستم های فعلی)
    این فقط برای داشتن یک دید تقریبا روشن نسبت به سرعت این سیستم هست ؟
    همونطور که گفتم این سیستم از سیستم های فعلی معمول یک سر و گردن سریعتر خواهد بود و اصلا جای نگرانی نیست
    برای افزایش سرعت و کاهش صدا دیگه به نظرتون ایده و روشی وجود نداره ؟
    برای افزایش سرعت و کاهش صدا می تونید یه CPU Cooler خوب بگیرید و پردازنده رو تا 3.4Ghz تا 3.6Ghz اور کنید

8. 4 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز maziarzar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران ....... ... ..... بهترین تیم دنیا: CHELSEA FC

پيش فرض

برای افزایش سرعت و کاهش صدا می تونید یه CPU Cooler خوب بگیرید و پردازنده رو تا 3.4Ghz تا 3.6Ghz اور کنید
    برای مثال چند مدل خوب رو معرفی می کنید

10. 2 کاربر از maziarzar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

برای مثال چند مدل خوب رو معرفی می کنید
    بستگی به بودجه داره:
    Thermaltake Sonic Tower حدود 30
    Tower 120 Extreme حدود 48
    CoolerMaster V8 حدود 70
    Thermalright Ultra 120 Extreme حدود 75
    و...

12. 4 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

پس مثل اینکه اورکلاک هم زیاد بد نیست ولی به نظرتون اورکلاک کردن یک کار تخصصی نیست ؟ شاید با اورکلاک کردن عمر قطعه پایین بیاد و پایداری سیستم کم بشه !
    ضمنا سیستمی که معرفی کردید قابلیت اورکلاک داره یا نه ؟

14. این کاربر از programmer 1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

ولی به نظرتون اورکلاک کردن یک کار تخصصی نیست ؟
    چرا تخصصی هست و باید زیر نظر متخصص اورکلاک و بصورت تدریجی انجام بشه
    شاید با اورکلاک کردن عمر قطعه پایین بیاد و پایداری سیستم کم بشه !
    اورکلاک اگه اصولی و کاربردی و با حفظ دما تو محدوده مجاز باشه،هیچ ضرری برای قطعات نداره
    ضمنا سیستمی که معرفی کردید قابلیت اورکلاک داره یا نه ؟
    بله
    چرا که نه؟!

16. 3 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام و تشکر دوباره ،

موضوعاتي هست كه هنوز برايم روشن نيست و چند تا پيشنهاد ديگه داشتم براي كارايي بهتر .

1- علت اين همه تفاوت قيمت بين اين CPU اي كه شما معرفي كرديد با هم رده هاي خودش تو اينتل مثل i7 چي هست ؟ آيا اينتل بهتر نيست ؟
    2- با جستجو در اينترنت در جايي نوشته بود كه CPU 6 هسته اي جديد AMD در اغلب موارد كارايي اش به اندازه يك 4 هسته اي اينتل هم نمي رسد. ( البته من كه قبول نكردم! )
    3- علت اينكه مادربرد ايسوزي كه معرفي كرديد با توجه به امكاناتش اينقدر ارزون هست چيه ؟ آيا به اندازه مادربردهاي خانواده UD7 گيگابايت قدرت داره ؟
    4- بهتر نيست كه به جاي پردازنده 6 هسته اي با فركانس 2/8 گيگاهرتز يك پردازنده 3/4 گيگاهرتزي 4 هسته اي فنوم انتخاب كنيم تا سرعت اجراي تنها يك برنامه مثل ويژوال استوديو بالاتر
    بره ؟ ( فركانس بالاتر بهتره يا تعداد هسته ها ؟‌ )

5- جايي خوندم كه هاردهاي هيتاچي هارد هاي بسيار كم صدايي هستند و ضريب اطمينان بيشتري دارند ،‌ آيا اين در مورد هارد سيگيتي كه معرفي كرديد هم صدق مي كنه يا نه ؟
    6- من قبلا در ضميمه بايت خونده بودم كه رم هاي Corsair رم هاي قدرتمندي هستند ، ولي اين مارك شما زياد آشنا نيست؟ آيا رم خوبيه ؟
    7- فركانس رم چقدر تو سرعت تاثير داره ، اگه تاثيرش خيلي زياده حاضر هستم از كارت گرافيك كم كنم و به جاش يك رم با فركانس بيشتر تهيه كنم .

8- من تصميم دارم كه طبق گفته شما از آرايه Raid5 و Raid0 استفاده كنم به اين صورت كه هارد SSD رو مي گذارم براي نصب ويندوز ، 2 تا هارد براي اطلاعاتم به صورت Raid0 و يك هارد هم به صورت Raid5 براي تهيه بكاپ . ( مي شه جمعا 1 هارد SSD و 2 تا هارد 500گيگ براي اطلاعات و يك هارد 1 ترابايت براي بكاپ اطلاعات ) . با این حساب فکر کنم پاور رو باید قویتر در نظر گرفت تا سیستم از لحاظ مصرف کم نیاره . البته اگر قیمت 4 تا هارد 250 گیگ زیاد نشد می شه از 4 تا هارد به صورت Raid0 استفاده کرد تا سرعت به SSD هم نزدیک بشه .
    نظر شما راجع اين كار چيه ؟ توصيه ميكنيد يا نه ؟ امنيت هم كه برقرار شد ديگه مشكل چيه؟ .

9- مانیتور من LG Flatron W2052S هست در انتخاب کارت گرافیک لطف کنید هماهنگی با مانیتور را رعایت کنید تا هزینه اضافی پرداخت نکنم .

10- اوركلاك رو توصيه مي كنيد يا نه ؟ دليل اينكه من قصد اوركلاك ندارم مثلا اين هست كه بدون اطلاع از جوانب كار پردازنده را تا سطح مشخصي اوركلاك مي كنم و اطلاعي از فناوري
    Turbo Core پردازنده 6 هسته اي AMD ندارم و در شرايطي كه به سيستم بار پردازشي زيادي وارد مي شود پردازنده با استفاده از اين فناوري به صورت خودكار اوركلاك مي شود و ما هم
    كه قبلا اوركلاك كرده ايم از سقف تعيين شده براي پايداري سيستم عبور خواهيم كرد و ممكن است كه به پردازنده آسيب وارد شود ( مگر اينكه CPU به صورت هوشمند تشخيص بده) .
    و از اين قبيل موارد .... با اين همه نظر شما چيه ؟

11- این Cpu coller که بیان کردید چیه ؟ اطلاعی ندارم .

12- ميشه مشخصات سيستم فعلي خود را قرار بدهيد؟ از اين سيستم چقدر راضي هستيد ؟ سرعت اجراي نرم افزارهاي سنگين و سيستم عامل چه جوري هست ؟ توضيحي بدهيد
    تا بتونم سرعت سيستم معرفي شده رو درك كنم .

در نهايت اينكه سيستمي كه معرفي كرديد انتظار دارم ويژوال استوديو 2008 و SQL SERVER 2008 و نرم افزارهايي مانند Dream Weaver و فتوشاپ و از اين قبيل را مانند محيط نت پد
    روان اجرا كنه و به هيچ وجه در هنگام گشت زدن در محيط نرم افزار تاخيري وجود نداشته باشه ؟ آيا اين طور هست يا خير ؟

ببخشيد كه سوالات كمي زياد شد ، مي تونيد در چند نوبت و با حوصله به سوالات جواب بديد ، عجله اي از اين بابت ندارم .
    منتظر پاسخ هاي شما دوست (ان) عزيز هستم .
    با تشكر فراوان /.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

1. همیشه بالاتر بودن قیمت یک قطعه دلیل بر برتر بودن اون نیست.. شما کارتهای گرافیک ATi رو در نظر بگیرید که با قیمت کمتر بازدهی بالاتری نسبت به GForce ها دارند.
    2. بزودی و با سازگار شدن برنامه ها و بازی ها با CPU های 6 هسته ای قدرت واقعی آنها مشخص خواهد شد.
    3. بعلت چیپ 870 هست که البته اگه اورکلاک میخواهید کنید میتونید کادربوردی بردارید که چیپ 890 داشته باشد و صد البته گرانتر.
    4. ابتخاب پردازنده 6 هسته ای یه جور آینده نگری میباشد و شما براحتی با یه اورکلاک ساده میتونید فرکانس 1050 رو حتی از 3.4 گیگاهرتز بیشتر کنید.
    5. سیگیت ها معمولا پر سرعت تر هستند تا کم صدا تر اما صدای آزار دهنده ای ندارند.
    6. Corsair رم های بسیار خوب و مرغوبی می سازد.
    7. اگر اورکلاک نمیکنید لزومی ندارد بیشتر از 1333 یا نهایتا 1600 برای پردازنده های AMD بگیرید.
    8.
    9.
    10. دوست عزیزمون قبلا گفتند اگه اصولی و در دما و فرکانس استاندارد انجام بشه هیچ مشکلی نخواهد داشت.
    11. خنک کننده CPU ، به نحوی که با خنک تر شدن CPU پرفرمنس بالاتر خواهد رفت.
    12.
    Core i7 920 2.6Ghz
    Asus P6T Deluxe V2.0
    Corsair 3*2gig 1600 Dominator
    Asus 4890 1gig DDR5 with Fujitsu Chip
    Green 785B
    Seagate 2*500 gig 7200.12

19. این کاربر از golshahi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •