تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 48

نام تاپيک: یک حقیقت ناگفته در مورد کارتهای گرافیکی

پروفشنال amin_caragt2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز *کرج*

پيش فرض

از دید تخصصی بلور شدن عکس به نوعی مخلوط کردن پیکسها نزدیک به هم در یکدیگر(یا به اصطلاع عامیانه کاهش شفافیت و براق کردن عکس) به حساب می یاد تا میزان نویز کاهش پیدا کنه و عکس روشنتر به نظر بیاد که این عمل موجب بالاتر رفتن سرعت پردازش میشه
    در اکثر بازیها به وضوح استفاده انویدیا از این فیلتر یا تکنیکو میبینیم

حالا یا تاثیر این فیلتر از دید شما مثبت ارزیابی میشه یا منفی
    موفق باشید

لطفا پست های بی ربط با تایپیک نزنید با تشکر

2. 3 کاربر از amin_caragt2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز nikaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

قبلا یه چنین چیزی رو در تامز دیده بودم

اینم لینکش:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Surprisingly, we do find a number of unusual differences between GeForce and Radeon output. While we've often seen GeForce and Radeon rendering disparities in the past, the kind of differences we notice in Aliens vs. Predator are more pronounced.

ویا این یکی:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    there aren't any graphical differences to note between Radeon and GeForce cards

تامز کلا هر بازی رو که بررسی می کنه از نظر تفاوت تصویر، کارت های رادئون و جی فورس رو هم بررسی می کنه

به نظر می رسه که این تفاوت کیفیت تصویر در بعضی بازی ها وجود داره و مثلا در همین لینک آخر تفاوت تصویر وجود نداره
    Last edited by nikaan; 31-07-2010 at 13:30.

4. 3 کاربر از nikaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال millad1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    طهران-همیشه در تهرانپارس ...

پيش فرض

میخواستم جند نکته رو توضیح بدم
    اول اینکه دلیل اینکه کارت های گرافیک ati دارای کیفیت بهتر تصویر و شفافیت بیشتر هستند این است که از سری 9000 رادون از کیفیت رنگ bit 10 bit استفاده میکند که nvidia هنوز از کیفیت رنگ 8 بیتی استفاده میکند که حداکثر 160میلیون رنگ رو پوشش میده ولی کیفیت10 بیت از AMD میتونه بالای یک میلیارد رنگ رو پوشش بده که باعث شفافیت بیشتر تو همه کارها میشه
    دوم: امتحان قضیه بالا برای کسانی که از کارت گرافیک NVIDIA استفاده میکنند هم ساده است کافیه که یک گرافیک از سری 5000 و یا 4000 و یا 3000 و یا 2000 و یا 1000 که ارزونتر بود رو سیستم نصب و کاتالیست رو هم نصب کنند و اون وقت اگه مانیتور اون ها کیفیت بالا باشه یعنی CRT کیفیت 6500K و یا مانیتور با کیفیت پنل 8 بیت و شاید هم 6بیت!!! میتونند کیفیت رو به وضوح حس کنند!!!فکر نکنم بیشتر از 30 الی 40 تومان بشه هزینه گرافیک
    سوم: مصرف گرافیک های AMD پایینتر از NVIDIA هستش
    مثلا کارت 460 مدل بالا که یک گیگ باشه رو در نظر بگیرید که رقیب اصلی گرافیک های 6850 هستش اونوقت متوجه میشوید که خرید از گرافیک AMD به صرفه تر است چون پول کمتری باید بابت POWER بپردازید البته در صورتی که هر دو این کارت ها با قیمت واقعی عرضه بشوند!!!
    مصرف گرافیک 460 دقیقا 200 وات هست که از گرافیک 150 واتی 6850 و 175 واتی 6870 بیشتره
    چهارم: جون به شخصه خودم رو کیفیت رنگ خیلی حساس هستم همه مدل های ATI رو به NVIDIA ترجیح میدم حتی اگه 2 برابر رقیب هم پولش باشه و 3 برابر که در حال حاضر که یک قیمت هستند و در سری 4000 که اومده بود ati نصف قیمت داشت!!!
    در حل حاضر کارت گرافیک 6870 در ایران بهترین انتخواب بین ATI و گرافیک 460 هم بهترین انتخواب بین 400 هست و منظور از بهترین انتحواب یعنی ارزونترین کارتی که بهترین کارایی به قیمت P/P در بین کارت ها داشته باشد که در خارج از ایران 6850 میشود بهترین انتخواب کلی
    Last edited by millad1388; 25-02-2011 at 10:31.

6. این کاربر از millad1388 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من یه چیزی تو سایه زنی جیپ های ATI دیدم اونم اینکه سایه ها از دور لبه دار و مشبک هستند و هر چی نزدیکتر میشی بهشون ، یه لایه روی تصویر هست که سایه ها رو شفاف و طبیعی میکنه . میخواستم ببینم این مربوط به کدوم قابلیته ؟ میشه خاموشش کرد ؟ توی nvidia هم وجود داره ؟( تو بازیهایی مثل کرایسیس و call of juarez کاملا مشخصه و تو ذوق میزنه ولی فکر کنم سرعت فریم رو بالا ببره )

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان من یه چیزی تو سایه زنی جیپ های ATI دیدم اونم اینکه سایه ها از دور لبه دار و مشبک هستند و هر چی نزدیکتر میشی بهشون ، یه لایه روی تصویر هست که سایه ها رو شفاف و طبیعی میکنه . میخواستم ببینم این مربوط به کدوم قابلیته ؟ میشه خاموشش کرد ؟ توی nvidia هم وجود داره ؟( تو بازیهایی مثل کرایسیس و call of juarez کاملا مشخصه و تو ذوق میزنه ولی فکر کنم سرعت فریم رو بالا ببره )
    اگه گرافیک ATI باشه میتونی راحت ار تو کاتالیست قابلیت ها ی انتخوابOPTION رو به صورت تصویری ببینی و کارایی رو کم یا زیاد کنی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

به نظر من بايد تمام شرايط كاملا مساوي باشه
    حتي برند كارت گرافيكا
    در ضمن طبق گفته دوستان اين تحقيق احتياج به حداقل 100 مورد تست روي قطعات و بازيهاي مختلف داره

10. این کاربر از constantine470 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

تو عکسها اختلاف خیلی بزرگنمایی شده

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

شرمنده من این تاپیکو دیر دیدم

اتفاقا به نظر من این افکت بلوری که Nvidia داره خیلی حرکت حرفه ای هستش .
    همونطور که یکی از بچه ها گفت این مقایسه نیاز به لابراتوار داره . همینجوری نمیشه نظر داد .
    من حدود 10 ساله که فوتوشاپ کار میکنم و چند سالیه دارم max , Vray کار میکنم . ببینید تو رندر کردن تصاویر Realistic که واقع نمایی هستن مقدار بسیار اندکی blur باید وجود داشته باشه و تصویری که sharpness بالایی داشته باشه مقداری از واقعیت دور میشه . البته اینم بگم نباید مقدارش انقدر زیاد باشه که حس بشه .
    تو vray گزینه ای هست به اسم image sample که دقیقا همین وظیفه رو به عهده داره و به صورت بسیار حرفه ای و ریز به صورت مصنوعی blur رو روی تصاویر با گزینه های antialiasing ایجاد میکنه . به عنوان مثال فیلتر area که پیش فرض پلوگین هست خودش به تمام این تصاویر یه حالت بلور خیلی خیلی نامحسوس میده تا گوشه های آبجکت (edge) و به قولی پیکسلها از حالت دندونه دندونه خارج بشه و واقعی تر دیده بشه . اگه دقیق به تصویر زیر توجه کنید متوجه موضوع میشید .
    area filter 1.5 و filter off

تصویر زیر مقایسه بدون فیلتر هستش و چیزی که ati ازش استفاده میکنه ، (تقریبا اصلا کاری نمیکنه ) و تصویر فیلتر area در مقادیر مختلف و چنتا filter دیگه که در بازیها هم ازشون استفاده میشه ولی فقط نام اختصاریشو نمیگن و فقط گفته میشه antialiasing و خودتونم دیدید که وقتی antialiasing رو روشن میکنید چقدر بازی لگ پیدا میکنه و سنگین میشه :

اینم تصویر فیلتری هستش که برای شبیه سازی تک فریم فیلم سینمایی ازش استفاده میشه که کار نهایی نمونه بارز تصویر واقعی میشه میبینید که ادقامی از فیلتر area و blend هستش که به واقعیت نزدیکتر میشه :

پس این یه کم کاری و نقص از Nvidia نیست و برعکس یه حرکت خیلی حرفه ای هستش و کاملا یه کمکاری برای شرکت amd و کارتهای گرافیکش هست .
    Last edited by night lord; 07-04-2011 at 18:20.

13. 4 کاربر از night lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

شما حتما بهتر از من میدونید که تغییر تو کیفیت و رنگ تصویر برای کسی که میخواد همه رنگها اصل باشند یعنی فاجعه
    در ضمن بدون واسطه بودن و بدون هیچگونه فیلتر نشان دادن اصله!
    یک مورد دیگه الان پیدا کردم که nvidia تو محصولات تخصصی اش از کیفیت رنگ 30 بیت مثل محصولات عادی ati\amd استفاده میکند
    در ضمن اگر هر شخصی یک عکس ساده با یک سیستم که کارت گرافیک nvidia داشته باشه از محیط دسکتاپ هم بندازه و یکدونه عکس هم با همون سیستم و فقط با کارت ati اونوقت متوجه کیفیت رنگ بالای محصولات amd میشود حتی مدل 3 سال پیش هم همین قابلیت رو داشت
    تعداد رنگ نمایش داده شده بیشترر=کیفیت رنگ بهتر =رنگ اصلی تر و به حقیقت نزدیکتر
    پس وقتی کارت ati 5 ساله به سمت کیفیت 30 بیت کوچ کرده و هنوز هم حتی متخصصان فکر میکنند برای کیفیت زنگ 30 بیت باید کارت مخصوص داشت که در مورد nvidia صحیح است چون در مدلهای عادی از کیفیت رنگ 24 بیت استفاده میکند
    به صفحه اول و عکس اول مراجعه کنید.......کدوم کیفیت بالاتری داره؟آیا کیفیت بالاتر این نیست که شفاف و بدون محو شدگی باشه تا بتونید از جزیات بازی مطلع شوید....من خودم هر دو کارتهای ati....nvidia تست کردم و اختلاف عظیمی حتی در حالت عادی دیدم و خودم هم باورم نمیشد که جیفورسی که روزی برایش گرافیکهای ati رو به سخره میگرفتم این چور تو زرد از اب در بیاد!
    Last edited by millad1388; 07-05-2011 at 23:16.

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

11

شما حتما بهتر از من میدونید که تغییر تو کیفیت و رنگ تصویر برای کسی که میخواد همه رنگها اصل باشند یعنی فاجعه
    در ضمن بدون واسطه بودن و بدون هیچگونه فیلتر نشان دادن اصله!
    یک مورد دیگه الان پیدا کردم که nvidia تو محصولات تخصصی اش از کیفیت رنگ 30 بیت مثل محصولات عادی ati\amd استفاده میکند
    در ضمن اگر هر شخصی یک عکس ساده با یک سیستم که کارت گرافیک nvidia داشته باشه از محیط دسکتاپ هم بندازه و یکدونه عکس هم با همون سیستم و فقط با کارت ati اونوقت متوجه کیفیت رنگ بالای محصولات amd میشود حتی مدل 3 سال پیش هم همین قابلیت رو داشت
    تعداد رنگ نمایش داده شده بیشترر=کیفیت رنگ بهتر =رنگ اصلی تر و به حقیقت نزدیکتر
    پس وقتی کارت ati 5 ساله به سمت کیفیت 30 بیت کوچ کرده و هنوز هم حتی متخصصان فکر میکنند برای کیفیت زنگ 30 بیت باید کارت مخصوص داشت که در مورد nvidia صحیح است چون در مدلهای عادی از کیفیت رنگ 24 بیت استفاده میکند
    به صفحه اول و عکس اول مراجعه کنید.......کدوم کیفیت بالاتری داره؟آیا کیفیت بالاتر این نیست که شفاف و بدون محو شدگی باشه تا بتونید از جزیات بازی مطلع شوید....من خودم هر دو کارتهای ati....nvidia تست کردم و اختلاف عظیمی حتی در حالت عادی دیدم و خودم هم باورم نمیشد که جیفورسی که روزی برایش گرافیکهای ati رو به سخره میگرفتم این چور تو زرد از اب در بیاد!
    دوست عزیز خواهش میکنم کمی بیشتر در رابطه با گرافیکهای nVIDIA تحقیق کن در رابطه با کیفیت بیت nVIDIA نمیدونم این اطلاعات غلط را چه کسی به شما داده
    در رابطه با عکس اول هم دوستمون خودش با برنامه فتوشاپ عکس رو فیلتر بلور کرده و این تصویر هیچ ربطی به گرافیک nVIDIA نداره
    شما کافیه به نظرسنجیها و آمارگیریهای سایتهای داخلی و خارجی سری بزنی اونوقت متوجه میشی که کدوم گرافیک در کیفیت و فروش محصولش موفقتر بوده

16. این کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •