تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 33

نام تاپيک: Oracel / شركت اوراکل

در آغاز فعالیت M33FT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

یه تست هم از اسپیدتست میذاری؟
    سلام . . .
    دوست عزیز سایت SpeedTest به طور کل اصلا سایت خوبی برای تست سرعت و Ping Time
    نیست. چرا که تو این تست خیلی Fact ها باید رعایت بشه که عملا تو این نوع تست ها با استفاده
    از این سایت ها نمیشه این کار رو به درستی انجام داد و به نتیجه ای که از این نوع سایت ها به دست
    میاد نمی شه اعتماد کرد.
    در حال حاضر سالم ترین نوع روش همون CMD یا Command Prompt ویندوز هست.
    در کل شما اگه IP به خصوصی مد نظرتون هست بفرمایید تا من Ping کنم .
    ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
    الان هم طبق اخبار tabnak قبل از 22 بهمن تا به امروز اینترنت کشور دارای اختلال هایی منجمله . . .

۱. عدم امکان دسترسی به برخی از سایتهای ایرانی یا خارجی هاست شده در خارج یا داخل که بصورت زمانی و منطقه ای متغییر است. مثلا دسترسی به یک سایت از بعضی از رنج IP ها و یا حتی شهرها در بازه های زمانی مختلف بطور کامل مسدود می گردد.

۲. اختلال عملکرد در نرم افزارهای تحت وب : ارسال (submit) یک فرم در بخشی از یک نرم افزار دچار وقفه طولانی می شود و در حالت انتظار باقی می ماند اما با استفاده از پورت SSL و رمز نگاری مسیر ارتباطی تا سرور که قابل مداخله در مسیر تبادل اطلاعات نیست یا تغییر ISP در همان محل بر روی همان نرم افزار مشکل برطرف می گردد و فرم سریعا ارسال می گردد.

۳. قطع شدن مسیر ارتباطی بین دو IP در داخل کشور که از پروتکل های امن و رمزنگاری شده برای ایجاد شبکه خصوصی مجازی داخلی استفاده می کنند.

۴. تغییر کلیدهای رمزنگاری شده SSL که بصورت منطقه‌ای و زمانی انجام می‌گردد و این امر امنیت تبادل اطلاعات و تجارت الکترونیکی را بشدت دچار ریسک نموده است.

۵. وجود اختلال Packet loss و یا کاهش پهنای باند از بعضی از نقاط در حین استفاده از برخی از سایت ها
    .
    .
    .
    در کل معلوم نیست دارن چه بلایی سر اینترنت کشور میارن .
    کلا سایت های که از فلش استفاده می کن (SWF) لود نمی شن .SpeedTest هم همین طور( ولی با PN* کار می کنند)این اشکال سراسری هست و تو کل کشور همچین مشکلی وجود داره.
    ولی شکر خدا Ping Time من مثل قبل خوب هست و Packet Lost هم ندارم . این نکته رو هم بگم که من حتی روزهای 22 و 25 بهمن هم Packet Lost و قطعی نداشتم . (من رو یه خط تلفن دیگم تا آخر اسفند آسیا تک رو دارم
    و تو این چند وقته آسیاتک ترکونده(ترکمون زده) و از هر 6 و 7 تا Packet یه TimeOut دارم).
    یا علی (-;

2. 3 کاربر از M33FT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت M33FT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

کلا من اوراکل رو برای دوستانی پیشنهاد می کنم که Download خیلی می کنن . و برای کسایی که اهل دانلود نیستند
    و فقط Web می کنند پیشنهاد نمی کنم، چون تمام سرویس های این Provider نامحدود هست و برای این افراد به صرفه
    نیست.
    دوستانی هم که هم دانلود می کنند و هم اهل آنلاین بازی کردن با PS3 , X360 , PSP , PC هستند باید بگم که Ping این
    شرکت بسیار خوبه و من الان باهاش هم Kill Zone 2 تو PS3 و هم Syphon Filter Logan's Shadow تو PSP بازی می کنم و
    هیچ Lag ـی ندارم . این نکته رو هم خوبه به دوستان Gamer بگم که ما هیچ وقت نمی تونیم تو ایران بازیهایی مثل
    Call Of Duty رو به راحتی انجام بدیم چرا که سرور این نوع Game ها Dedicate نیست و همیشه اعصابمون خورد
    میشه که چرا من یه خشاب تو مغز طرف خالی کردم هیچی نشد ولی اون منو با یه تیر Headshot کرد !!
    ولی اگه سرورتون Dedicate باشه مهم فقط اینه که Packet Lost نداشته باشید.همین .
    من از Satellite internet sharing هم استفاده می کنم ، و همون طور که دوستان می دونند برای اینکه شما هیچ Freez
    ای نداشته باشید و راحت بتونید تمام کانال ها رو ببینید حتما باید هم Ping خوبی داشته باشید و هم Packet Lost
    نداشته باشید. که من تا الان دارم بدون مشکل می بینم.
    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    لیست قیمت ها رو هم گذاشتم تا دوستان ببینند(قیمت ها به ریال هست)
    اگر هم هزینه رو 3 ماهه، 6 ماهه، 9 ماهه، 12 ماهه پرداخت کنید بترتیب 4،3،2،1 ماه مجانی میدن.
    من خودم سرویس 512KB رو سه ماهش رو 174.000 تومن گرفتم که یک ماه هم بهم مجانی دادن .
    شب ها هم پهنای باند رو باز میذارن و سرعت من با سرویس 512 از 70KB به 120KB می رسه.
    جمعه ها هم کلا پهنای باند رو باز میذارن.
    ایام های خاص هم پهنای باند رو آزاد می کنند

دلیل منم که این تاپیک رو از زیر خاک کشیدم بیرون(بعد 204 روز) اینه که خیلی از دوستان دارن از شرکت هایی
    سرویس می گیرن (مثل آسیاتک ) که هم سرویس هاشون مثل قبل (2 سال پیش) اصلا به صرفه نیست. و هم
    وقتی به پشتیبانی زنگ می زنی یا گوشی رو اصلا بر نمی دارن، یا تو روتو یه صفی میذارن که بیخیال می شی،
    یا اگر هم بهت جواب میدن فقط در حال پیچوندن هستن و بهت صادقانه جواب نمیدن. یاعلی (-;

4. 4 کاربر از M33FT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه yell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

این اوراکل توی کرج هم سرویس میده یا مختص تهرانه ؟!؟؟!

آخر فروم باز mpeg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

من میخواستم از عصر تلکام سرویس بگیرم 3 ماه 9 گیگ 37700 شبها 3 تا 7 صبح رایگان سرعت 128
    دانلود هم تقریبا زیاد دارم
    الان که این تاپیک رو دیدم از این شرکت خوشم اومد نظرتون با بودجه من چیه
    از اوراکل بگیرم یا عصرتلکام
    تا 13000 تومن در ماه پول دارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام

لطفا دوستانی که در تهران از این شرکت ADSL 128 دارند بنویسند که چند ساعت در روز اینترنت رایگان دارند و در این مدت سرعت دانلودشان چقدر است. اگر منطقه مخابرات را هم بنویسید که خیلی بهتر است.

با تشکر فراوان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

کلا من اوراکل رو برای دوستانی پیشنهاد می کنم که Download خیلی می کنن . و برای کسایی که اهل دانلود نیستند
    و فقط Web می کنند پیشنهاد نمی کنم، چون تمام سرویس های این Provider نامحدود هست و برای این افراد به صرفه
    نیست.
    دوستانی هم که هم دانلود می کنند و هم اهل آنلاین بازی کردن با PS3 , X360 , PSP , PC هستند باید بگم که Ping این
    شرکت بسیار خوبه و من الان باهاش هم Kill Zone 2 تو PS3 و هم Syphon Filter Logan's Shadow تو PSP بازی می کنم و
    هیچ Lag ـی ندارم . این نکته رو هم خوبه به دوستان Gamer بگم که ما هیچ وقت نمی تونیم تو ایران بازیهایی مثل
    Call Of Duty رو به راحتی انجام بدیم چرا که سرور این نوع Game ها Dedicate نیست و همیشه اعصابمون خورد
    میشه که چرا من یه خشاب تو مغز طرف خالی کردم هیچی نشد ولی اون منو با یه تیر Headshot کرد !!
    ولی اگه سرورتون Dedicate باشه مهم فقط اینه که Packet Lost نداشته باشید.همین .
    من از Satellite internet sharing هم استفاده می کنم ، و همون طور که دوستان می دونند برای اینکه شما هیچ Freez
    ای نداشته باشید و راحت بتونید تمام کانال ها رو ببینید حتما باید هم Ping خوبی داشته باشید و هم Packet Lost
    نداشته باشید. که من تا الان دارم بدون مشکل می بینم.
    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    لیست قیمت ها رو هم گذاشتم تا دوستان ببینند(قیمت ها به ریال هست)
    اگر هم هزینه رو 3 ماهه، 6 ماهه، 9 ماهه، 12 ماهه پرداخت کنید بترتیب 4،3،2،1 ماه مجانی میدن.
    من خودم سرویس 512KB رو سه ماهش رو 174.000 تومن گرفتم که یک ماه هم بهم مجانی دادن .
    شب ها هم پهنای باند رو باز میذارن و سرعت من با سرویس 512 از 70KB به 120KB می رسه.
    جمعه ها هم کلا پهنای باند رو باز میذارن.
    ایام های خاص هم پهنای باند رو آزاد می کنند

دلیل منم که این تاپیک رو از زیر خاک کشیدم بیرون(بعد 204 روز) اینه که خیلی از دوستان دارن از شرکت هایی
    سرویس می گیرن (مثل آسیاتک ) که هم سرویس هاشون مثل قبل (2 سال پیش) اصلا به صرفه نیست. و هم
    وقتی به پشتیبانی زنگ می زنی یا گوشی رو اصلا بر نمی دارن، یا تو روتو یه صفی میذارن که بیخیال می شی،
    یا اگر هم بهت جواب میدن فقط در حال پیچوندن هستن و بهت صادقانه جواب نمیدن. یاعلی (-;

این Satellite internet که میبینی واسه کدوم سرویسشه؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

وضع تورنتش چطوره؟

داره خودمونی میشه M.Z.KAKA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    King Abdol Great

پيش فرض

دوستان کسی میدونه سرعت 192 (ora-s4) چنده...؟؟
    لطفا اگه اطلاعی دارید جواب بدید چون الآن art1 شاتل دارم میخوام اگه خوبه سرویسم رو عوض کنم...

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من از دوستان شنیدم سرعت دانلود 256 در حد 512 به بالاست و گاهی تا 100 میرسه .
    اگه دوستان لطف کنن سرعت معمول سرویسهای اوراکل رو بگن ممنون میشم .
    ضمنا الانم اگه سه ماهه بگیری 1 ماه رایگان میده یا نه ؟ تو سایتش ننوشته بود .
    Last edited by h_starboy; 06-10-2011 at 11:28.

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کسی نیست یکم توضیح بده به ما .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •