کلا من اوراکل رو برای دوستانی پیشنهاد می کنم که Download خیلی می کنن . و برای کسایی که اهل دانلود نیستند
و فقط Web می کنند پیشنهاد نمی کنم، چون تمام سرویس های این Provider نامحدود هست و برای این افراد به صرفه
نیست.
دوستانی هم که هم دانلود می کنند و هم اهل آنلاین بازی کردن با PS3 , X360 , PSP , PC هستند باید بگم که Ping این
شرکت بسیار خوبه و من الان باهاش هم Kill Zone 2 تو PS3 و هم Syphon Filter Logan's Shadow تو PSP بازی می کنم و
هیچ Lag ـی ندارم . این نکته رو هم خوبه به دوستان Gamer بگم که ما هیچ وقت نمی تونیم تو ایران بازیهایی مثل
Call Of Duty رو به راحتی انجام بدیم چرا که سرور این نوع Game ها Dedicate نیست و همیشه اعصابمون خورد
میشه که چرا من یه خشاب تو مغز طرف خالی کردم هیچی نشد ولی اون منو با یه تیر Headshot کرد !!
ولی اگه سرورتون Dedicate باشه مهم فقط اینه که Packet Lost نداشته باشید.همین .
من از Satellite internet sharing هم استفاده می کنم ، و همون طور که دوستان می دونند برای اینکه شما هیچ Freez
ای نداشته باشید و راحت بتونید تمام کانال ها رو ببینید حتما باید هم Ping خوبی داشته باشید و هم Packet Lost
نداشته باشید. که من تا الان دارم بدون مشکل می بینم.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
لیست قیمت ها رو هم گذاشتم تا دوستان ببینند(قیمت ها به
ریال هست)
اگر هم هزینه رو 3 ماهه، 6 ماهه، 9 ماهه، 12 ماهه پرداخت کنید بترتیب 4،3،2،1 ماه مجانی میدن.
من خودم سرویس 512KB رو سه ماهش رو 174.000 تومن گرفتم که یک ماه هم بهم مجانی دادن .
شب ها هم پهنای باند رو باز میذارن و سرعت من با سرویس 512 از 70KB به 120KB می رسه.
جمعه ها هم کلا پهنای باند رو باز میذارن.
ایام های خاص هم پهنای باند رو آزاد می کنند
دلیل منم که این تاپیک رو از زیر خاک کشیدم بیرون(بعد 204 روز) اینه که خیلی از دوستان دارن از شرکت هایی
سرویس می گیرن (مثل آسیاتک ) که هم سرویس هاشون مثل قبل (2 سال پیش) اصلا به صرفه نیست. و هم
وقتی به پشتیبانی زنگ می زنی یا گوشی رو اصلا بر نمی دارن، یا تو روتو یه صفی میذارن که بیخیال می شی،
یا اگر هم بهت جواب میدن فقط در حال پیچوندن هستن و بهت صادقانه جواب نمیدن. یاعلی (-;