برای کسی که بخواد از بازی لذت ببره چرا ارزش داره اما کسی جواب من نداد من کارت گرافیک امد دستم بعد مشکلی براش پیش امد باید قیدشو بزنم؟
برای کسی که بخواد از بازی لذت ببره چرا ارزش داره اما کسی جواب من نداد من کارت گرافیک امد دستم بعد مشکلی براش پیش امد باید قیدشو بزنم؟
به نظر من ارزش نداره///
بهتره 2 تا 5870 سافایر با گارانتی حدود 850 بگیری به همراه یک مین قدرتمند/////به صرفه تره//خیالت هم راحت تره///
البته گارانتی تو ایران ارزش نداره ولی به هر حال خیالت راحته//
directX11 رو یا بی خیال شو یا از سری 4 انویدیا بگیر چون اولین چیزی که منحصرا واسه direct X11 هست تکنیک tesselation هست که ati باهاش مشکل داره ! می تونی از U@t@u@b@e هم بنجمارک هاشو ببینی !
خواهش میکنم اطلاع رسانی نادرست نکنید
اگر بنچمارک یا رویوو دارید قرار دهید وگر نه صحببتون از اعتبار ندارهdirectX11 رو یا بی خیال شو یا از سری 4 انویدیا بگیر چون اولین چیزی که منحصرا واسه direct X11 هست تکنیک tesselation هست که ati باهاش مشکل داره ! می تونی از U@t@u@b@e هم بنجمارک هاشو ببینی !
ببین فعلاًبهترین کارت گرافیک بازار5970 'گیگاهست.
این کارت گرافیک بافرکانس900مگا هرتز فعلاًازهمه برند ها که5970زدن بهتره شما اگر خواستی باقیمت خوب بخری باید بری بازار رضا پیش رفقای من اگر بخوایی من معرفیت میکنم.
به ترتیب قدرت:
5970 GIGABYTE 2GIG DDR5 UP TO4000MB F=900MHZ
SAPHIRE 5970
MSI5970
ASUS5970
XFX5970
شما اگه میخوایی باگارانتی خوب وقیمت خوب بخری یکی از راه هات اینه که یه پیام به من بزنی من میفرستمت جای مطمئن.
درضمن اگر5870هم میخوایی هست تو بازارقیمتش=512گیگابایت.
فعلاًتو رده مادربرد وکارت گرافیک بهترین مدل بازار گیگابایت هست همه هم میدونن ونمیتونن زیرش بزنن.
علی.
سلام دوست عزیز لطف کردی اما من SAPHIRE 5970 دیگه سفارش دادموالا متاسفانه از ایران سفارش ندادم بازم تشکر از همه دوستان
معلومه خوش خنده هم هستی باشه ولی بدون که ضررکردی حالاببین همین الان تو بازاررضاسافایر5970روباگیگا59 70کنارهم گزاشتن مقایسه خب کاملاًمشخصه که کدوم بهرت راستی شما میتونستی دوتا5850روباهم کراس کنی حدود20درصد قویتراز5970گیگا میشد.سلام دوست عزیز لطف کردی اما من SAPHIRE 5970 دیگه سفارش دادم والا متاسفانه از ایران سفارش ندادم بازم تشکر از همه دوستان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)