دوستان کمک کنید. کارم گیره ... اسپم دادم تا بالا بیاد
تو xp mode امتحانش کردین که میتونید نرم افزار هاتون رو نصب یا اجرا کنید؟
xp mode دیگه چیه رفیق ؟ نه امتحان نکردم . از کجا میتونم به این ایتم دسترسی پیدا کنم ؟؟؟؟
اجرای ویندوز XP در محیط ویندوز 7!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنونم دوست عزیز اما این به کارم نمیاد . شما فرض کن میخام تو ویندوز فعلیم که XP هست نرم افزارهای این DVD رو بریزم رو هارد . و هر کدوم رو خواستم بدون نیاز به dvd و از داخل پوشه ها نصب یا کرک کنم نرم افزار هامو ... اینجورم نمیشه لا مصب ... الان ریختمشون تو هارد . اما همه پوشه ها خالین . به غیر از یه پوشه که 4 گیگ حجم داره . اما داخلش یه سری فایل هست که فایل نصبی نیستن .
واقعا دوستان کسی مشکل به این اسونی قابل حل نیست ؟
از دوستان واقعا کسی نمیدونه این مشکل چرت و پرت چجوری حل میشه ؟
سلام...
من هم همچین مشکلی داشتم...
مخصوصا با خود سی دی راه انداز مادربرد...بطوراتوران نمیومدبالا..من با اوپن کردن و واردشدن گشتم یکی یکی پیداشون کردم ونصب کردم...
شاید مشکل شما خود ویندوز باشه یه باردیگه ویندوز عوض کن ولی یه 7دیگه نصب کن ببین مشکلت حل نمیشه...
با سپاس از شما دوستان . اما من مشکلمو با یه ترفند ساده خودم رفع کردم .
اونم این بود نرم افزار هاییو که نصب یا کرک نمیشدند بصورت safe mode وارد ویندوز شدم و دیدم همه نصب شدند . خیلی حال کردم . اینجا گفتم تا شاید بدرد کسی بخوره .
دوست عزیز safe mod حالتیه که نه نرم افزاری startup میشه و نه درایوری بالا میاد و فقط و فقط خود سیستم عامل بالامیاد پس مشکل از یه نرمافزاری بوده که نصب شده بوده اگه می خوای بدون safe mod حلش کنی صد درصد باید یه ویندوز دیگه نصب کنی و اولی که وارد شدی بدون اینکه چیز دیگه ای نصب کنی اول سی دی خودت رو امتحان کنی بعد هر چیز دیگه ای که خواستی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)