تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 38

نام تاپيک: کمک فوری Fuji HS10 با Nikon P100

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام . من مدت حدود 3 هفته است که این دوربینو دارم . الانم دوربینم تو چین داره سیاحت می کنه !؟من فکر می کنم سایت dpreview بررسی خوبی کرده . کاش s200 رو هم وارد می کرد .من فکر می کنم یک کم صبر کنید تا fz100 بیاد .اگه نیومد یا گرون بود ببینید نیازتون چیه .هر یک از این دوربین ها خصوصیتی داره . من شاید ده ها بررسی رو خوندم و صدها عکس رو دیدم .اینو همه بدونیم که hs10 بیشترین کارها رو انجام می ده با ده ها قابلیت جالب. بقول یکی از کارشناسان خوب دوربین چاقوی همه کاره سوییسی در بین دوربین هاست .ولی این به اون معنا نیست که هر چی داره بهترینه . اصلا اینطور نیست .فوجی برای این که این دوربین رو همه کاره کنه گاهی مجبور شده از یکسری چیزا بگذره مثل سنسور موجب افتخارش ccr exr در دوربین قبلیش یعنی s200 گذاشت .هیچ کسی شک نداره که کیفیت عکس s200 بهتر از hs10 است . ولی زوم 30 کجا زوم 14 کجا ؟ یقینا کیفیت عکس fz35 بالاتر از hs10 است . ولی مثلا کفشک فلاش خارجی نداره یا raw نداره. من با hx1 کار کردم .ولی من عکس ادیت شده و غلیظش رو نمی پسندم .هر چند به نظر من hx1 می تونه مزایای زیادی نسبت به hs10 داشته باشه .از طولانی شدن مطالبم نگرانم . عرضم اینه که بدونید hs10 در ایزوی 800 و بالاترش مشکل نویز داره شاید مثل همه لایک ها . ولی این برای من ضعف مهمی نیست . چون اولا من در قطع کوچک پرینت می گیرم .که البته تا قطع متوسط هم مطمین هستم نویز مشکلی ایجاد نمی کنه . ثانیا من نیازی به کراپ ندارم .ثالثا در نور کم از موضوعاتم که از بیست متر فاصله حتما کمتری دارند ، در صورت حساسیت از فلاش خارجی غیر ttl استفاده می کنم که قیمتش از 100 تومان به پایین است . اگه دوستان سوالی در مورد hs10 دارند بفرمایند . در خدمت گذاری آماده هستم .

2. این کاربر از mahyar23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض سوال در مورد فوجي

سلام
    من نظرات همه دوستان رو خوندم
    و ميخوام بدونم که شما خريد اين دوربين رو کلاً صلاح ميدونيد يا يک مدل کانن يا نيکون رو پيشنهاد ميدين

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    بله بدون شک دوربين خوبیه اما حریفای جدیدی داره که هنوز نمیشه در بارشون دقیق گفت (FZ100 و SX30)
    چی برای شما مهمه بودجهتون چقدره ؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه behzad_zn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

سلام . من مدت حدود 3 هفته است که این دوربینو دارم . الانم دوربینم تو چین داره سیاحت می کنه !؟من فکر می کنم سایت dpreview بررسی خوبی کرده . کاش s200 رو هم وارد می کرد .من فکر می کنم یک کم صبر کنید تا fz100 بیاد .اگه نیومد یا گرون بود ببینید نیازتون چیه .هر یک از این دوربین ها خصوصیتی داره . من شاید ده ها بررسی رو خوندم و صدها عکس رو دیدم .اینو همه بدونیم که hs10 بیشترین کارها رو انجام می ده با ده ها قابلیت جالب. بقول یکی از کارشناسان خوب دوربین چاقوی همه کاره سوییسی در بین دوربین هاست .ولی این به اون معنا نیست که هر چی داره بهترینه . اصلا اینطور نیست .فوجی برای این که این دوربین رو همه کاره کنه گاهی مجبور شده از یکسری چیزا بگذره مثل سنسور موجب افتخارش ccr exr در دوربین قبلیش یعنی s200 گذاشت .هیچ کسی شک نداره که کیفیت عکس s200 بهتر از hs10 است . ولی زوم 30 کجا زوم 14 کجا ؟ یقینا کیفیت عکس fz35 بالاتر از hs10 است . ولی مثلا کفشک فلاش خارجی نداره یا raw نداره. من با hx1 کار کردم .ولی من عکس ادیت شده و غلیظش رو نمی پسندم .هر چند به نظر من hx1 می تونه مزایای زیادی نسبت به hs10 داشته باشه .از طولانی شدن مطالبم نگرانم . عرضم اینه که بدونید hs10 در ایزوی 800 و بالاترش مشکل نویز داره شاید مثل همه لایک ها . ولی این برای من ضعف مهمی نیست . چون اولا من در قطع کوچک پرینت می گیرم .که البته تا قطع متوسط هم مطمین هستم نویز مشکلی ایجاد نمی کنه . ثانیا من نیازی به کراپ ندارم .ثالثا در نور کم از موضوعاتم که از بیست متر فاصله حتما کمتری دارند ، در صورت حساسیت از فلاش خارجی غیر ttl استفاده می کنم که قیمتش از 100 تومان به پایین است . اگه دوستان سوالی در مورد hs10 دارند بفرمایند . در خدمت گذاری آماده هستم .
    ممنون بابت توضیحات خوب
    فیلمش چه جوریه؟زوم دستی سخت نیست؟
    برتری عمده ی HS10 بر رقباش به نظرت چی بود که اینو گرفتی؟
    مهمترین اشکالش چیه؟
    اگه دوباره بخوای بخری این بار چی میگیری؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

با سلام.
    در این قیمت با این امکانات انتخاب سختیه بین p100,hs10,fz خیلی دوستامم دیدم مشکل دارن اگه دوستان مقایسه کاملی بذارن یا حداقل از dpreview مطالبی نقل کنند لطف بزرگیه

داره خودمونی میشه H@di Soft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Susa

پيش فرض

این پاناسونیک fz35 قیمتش چنده الان ؟؟؟؟؟ در تهران .
    من تلفنی قیمت گرفتم حدود 450 تومن گفتن ... با همین قیمت میتونی FZ40 بگیری که از FZ35 جدیدتر و بهتره ... قیمتش هم یه نمه پایین تره (چون اسم فریبی به نام گارانتی روش نیست !) ... من خودم FZ40 دارم و کاملا ازش راضی هستم
    Last edited by H@di Soft; 23-11-2010 at 20:58.

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

FZ40 رو 445 هم میدن محض اطلاع

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    بد جوری بین این دو دوربین FUJIFILM HS10 و Nikon P100 گیر کردم
    تقریبا خیلی شبیه به همدیگه هستند اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم که کدوم بهتره
    سلام دوستان عزیز من حدود 5 ماه هست که hs10 رو خریدم خیلی عالیه در مورد زوم بالای 30x باید بگم اوایل خیلی لرزش داشت اما بعد 1 ماه قلقش اومد دستم حتی بدون پایه لرزشش هم کم شده البته برای کنترل بیشتر لرزش در زوم بالا بهتر که از LCD دوربین استفاده کنید در مورد باطریش هم باید بگم من باطری شارژی گذاشتم عالیه این مدل گوشی چند تا حسن داره : 1- زوم بالا 2- زوم دستی که در مصرف باطری بسیار ماثر هست 3- باطری غیر لیتیومی که باعث میشه هر جا که شارژ باطری تمام بشه از باطری قلمی استفاده کنید البته باید حداقل قدرت باطری 1200 ma باشه . ماکروش هم عالیه کلا دوربین مناسبی هست

10. این کاربر از khozestaniam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه abera's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    green house

پيش فرض

سلام دوستان عزیز من حدود 5 ماه هست که hs10 رو خریدم خیلی عالیه در مورد زوم بالای 30x باید بگم اوایل خیلی لرزش داشت اما بعد 1 ماه قلقش اومد دستم حتی بدون پایه لرزشش هم کم شده البته برای کنترل بیشتر لرزش در زوم بالا بهتر که از LCD دوربین استفاده کنید در مورد باطریش هم باید بگم من باطری شارژی گذاشتم عالیه این مدل گوشی چند تا حسن داره : 1- زوم بالا 2- زوم دستی که در مصرف باطری بسیار ماثر هست 3- باطری غیر لیتیومی که باعث میشه هر جا که شارژ باطری تمام بشه از باطری قلمی استفاده کنید البته باید حداقل قدرت باطری 1200 ma باشه . ماکروش هم عالیه کلا دوربین مناسبی هست
    سلام
    دوست عزیز باطری شارژی که فرمودید 20تومان . هر کدوم 20 یا چهار تاش و اینکه چندبار شارژ میشه.
    ممنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز باطری شارژی که فرمودید 20تومان . هر کدوم 20 یا چهار تاش و اینکه چندبار شارژ میشه.
    ممنونم
    شارژر های مختلفی هست من این باطریها رو با شارژر 30 تومان خریدم که مارکش هم kodak هست اما این مدل شارژری که من خریدم یه عیب داره اگه باطریها بیشتر از 8 ساعت در شارژ باشند شارژر عمل عکس انجام میده یعنی شارژ باطریها رو تخلیه میکنه من زمانی که می خواستم hs10 رو بخرم p100 هم مد نظرم بود اما اینقدر ازش بد شنیدم که منصرف شدم nikon در سطح نیمه حرفه ای خوب کار نکرده nikon فقط در سطح حرفه ای فوق العاده است .

13. این کاربر از khozestaniam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •