سلام . من مدت حدود 3 هفته است که این دوربینو دارم . الانم دوربینم تو چین داره سیاحت می کنه !؟من فکر می کنم سایت dpreview بررسی خوبی کرده . کاش s200 رو هم وارد می کرد .من فکر می کنم یک کم صبر کنید تا fz100 بیاد .اگه نیومد یا گرون بود ببینید نیازتون چیه .هر یک از این دوربین ها خصوصیتی داره . من شاید ده ها بررسی رو خوندم و صدها عکس رو دیدم .اینو همه بدونیم که hs10 بیشترین کارها رو انجام می ده با ده ها قابلیت جالب. بقول یکی از کارشناسان خوب دوربین چاقوی همه کاره سوییسی در بین دوربین هاست .ولی این به اون معنا نیست که هر چی داره بهترینه . اصلا اینطور نیست .فوجی برای این که این دوربین رو همه کاره کنه گاهی مجبور شده از یکسری چیزا بگذره مثل سنسور موجب افتخارش ccr exr در دوربین قبلیش یعنی s200 گذاشت .هیچ کسی شک نداره که کیفیت عکس s200 بهتر از hs10 است . ولی زوم 30 کجا زوم 14 کجا ؟ یقینا کیفیت عکس fz35 بالاتر از hs10 است . ولی مثلا کفشک فلاش خارجی نداره یا raw نداره. من با hx1 کار کردم .ولی من عکس ادیت شده و غلیظش رو نمی پسندم .هر چند به نظر من hx1 می تونه مزایای زیادی نسبت به hs10 داشته باشه .از طولانی شدن مطالبم نگرانم . عرضم اینه که بدونید hs10 در ایزوی 800 و بالاترش مشکل نویز داره شاید مثل همه لایک ها . ولی این برای من ضعف مهمی نیست . چون اولا من در قطع کوچک پرینت می گیرم .که البته تا قطع متوسط هم مطمین هستم نویز مشکلی ایجاد نمی کنه . ثانیا من نیازی به کراپ ندارم .ثالثا در نور کم از موضوعاتم که از بیست متر فاصله حتما کمتری دارند ، در صورت حساسیت از فلاش خارجی غیر ttl استفاده می کنم که قیمتش از 100 تومان به پایین است . اگه دوستان سوالی در مورد hs10 دارند بفرمایند . در خدمت گذاری آماده هستم .![]()