تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 29

نام تاپيک: آيا نتايج تحليل هاي سايت Cnet و سايتهاي مشابه ، قابل اطمينان است؟

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

از اينكه شما هم دوستانه نظرتو ميدي ، ممنونم.

هونطور كه گفتم من نميگم كه اين مطلب درسته و فقط ميخوايم نظرات بچه ها رو بدونيم.

اما يه نكته اي اشاره كردي كه گفتي :

بيين اين "همه" سايت و مجله وجود نداره.

مثلا توي خريد همين تلويزيون ، كلا شايد 10 تا سايت و مجله نباشه كه توي خريد مردم تاثير گذار باشن كه يكيش همين Cnet . پس با حمايت مالي از همين تعداد كم ميشه بازار فروش رو به نفع خودت تغيير بدي.

در ضمن معتقد نيستم كه مثلا سامسونگ مستقيما پول ميده تا نتايج تغيير پيدا كنه ، بلكه نويسنده مطلب ميدونه كه چون سامسونگ بهشون تبلييغات زيادي ميده پس نبايد ازش بد بگه و حتما بايد جايگاهي توي ليست داشته باشه.

خلاصه كلام اينكه اين شركتها به طور غير مستقيم در نحوه ي گزارشهاي و رده بندي هايي كه ازشون ميشه ، دست دارند و به خاطر همين هيچ وقت نميشه به اين سايتها و مجلات به ديدگاه " ختم كلام " نگاه كرد.

===========

درضمن اينو بگم كه من اين مطلب رو از وبلاگ Home theater آوردم كه خود اين شخص در زمينه تست لوازم صوتي و تصويري خيلي حرفه اي هستش و مطالبش همينجوري تو شكمي نيست !

اول وبلاگشو بخونيد ، بعد در مورد اين پستي كه داده و من هم نقل كردم ، فكر كنيد و بعد نظر بديد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آره من یک نگاهی به آرشیوش کردم واقعا بیش از یک وبلاگ شخصی بود از معرفی همچین رفرنسی متشکرم. مشخصا نفعی برای اون بنده خدا نداره این همه مطلب درباره این همه وسلیه بنویسه معلومه قبل از آپلود رو نوشتن خیلیاش وقت گذاشته بوده واقعا دستش درد نکنه.
    من تو این فرروم های خارجی گاهی اشتباهاتی رو تو لفظ یا تو بیان گفتم از طرف افراد پیگیر تر به صورت دوستانه توصیه و نقد و اصلاح شدم ولی تو رفرنس های ایرانی و بعضی رفرنس های خارجی با احتیاط زیاد پست میدم چون افراد بیشتر از این که سعی کنند از یک دیگه یاد بگیرند و مخصوصا مخصوصا تلاش کنند یاد بدند قضاوت میککند. من شخصا اگه تو کلی فرروم عضوم فقط و فقط برای یاد گرفتن و بس و از همه افرادی که تو این راه کمک میکنند همیشه تشکر میکنم و به راحتی از کنار پست هایی که نمیفهمم یا ... میگذرم.

2. 6 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

10

تحليل هاي حقيقي يا پولي ؟

دوست عزیز
    با تاپیکی که گذاشتی الان مورد آماج حملات یه سری متعصب و یه سری بازاریاب که در پست های مختلف همین فروم به فروشنده بودن خود اذعان داشتند ، قرار می گیری.

به طور کلی اگه رویویی ارائه بدی که ال سی دی آقایون یا برند محبوبشان در اون رویو بالاترین امتیاز رو آورده باشد، بدون توجه به روش تست و رویو، فوری 10تا تشکر برات می دن یا بیشتر

ولی اگه رویویی باشه که در آن ال سی دی یا برند محبوبشان امتیاز مناسبی نیاورده باشد، بدون توجه به روش تست و رویو، فوری اعتبار سایتی که رویو داده رو می برند زیر سوال، بعد هم اسلحه می کشنو می بندنت به گلوله!

صحبت از Cnet کردی،
    پیشنهاد می کنم یک ال سی دی مشخص (با مشخصات یکسان در اروپا و آسیا) ، در دو سایت reviews.cnet.com و asia.cnet.com/reviews ببین و رویو و امتیازی که آقایان Philip Wong و David Katzmaier در دو سایت مختلف از Cnet ارائه کرده اند را با هم مقایسه کن تا جواب سوالت رو بیابی.

و این همه سایت که رویو ارائه می دهند. حالا یا 5تا یا 10تا یا 100تا حالا هرتعداد... رویو همه رو بذار کنار هم و با هم مقایسه کن! بیشتر این ال سی دی ها و ال ای دی ها و پلاسما ها در ایران هست و می شه اونا رو از نزدیک در نمایندگی ها و یا منزل دوستان و آشنایان دید و با آنچه در رویو ها آمده مقایسه کرد...

مثلا:
    SL80 در یک سایت به قول بعضی از آقایون ، معتبر، به عنوان یه ال سی دی بد معرفی شده.
    بعد همون SL80 با همون مشخصات در سایت دیگر ، باز از نظر همون آقایون، سایت معتبر ، به عنوان یه ال سی دی خوب معرفی شده!

یا، یه ال سی دی در بیشتر سایت ها مطرحه! بعد منزل یکی از آشنا ها می بینی و با خودت می گی: این همه ازش تعریف می کنن ... اینه!

در کنار تخصص! فاکتور هایی چون سلیقه طرف رویو کننده و همینطور تبلیغات را باید در نظر گرفت
    دیگه قضاوت با خودتون
    Last edited by best; 21-07-2010 at 20:15.

4. 2 کاربر از best بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Terry Bogard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

معلومه که من نظر این سایتارو قبول دارم فرق بین سی نت آسیا با آمریکا واسه خاطر سیستم پخششونه تو آسیا پاله تو آمریکا ntsc ولی کلا cnet آمریکا از بقیه cnet معروفتره لابراتوارشونم مجهزتره.

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

معلومه که من نظر این سایتارو قبول دارم فرق بین سی نت آسیا با آمریکا واسه خاطر سیستم پخششونه تو آسیا پاله تو آمریکا ntsc ولی کلا cnet آمریکا از بقیه cnet معروفتره لابراتوارشونم مجهزتره.
    نظر سایتا همیشه از نظر فن بویایی مثل جناب best (فن بوی ال جی) outpost (فن بوی سونی) قابل قبولتره.

و البته یک نفر هم می تونه همین نسبت رو به شما به عنوان فن بوی پاناسونیک بزنه......که در اخر این بحث ها کمکی به هیچ کس نمی کنه......

دوستان خواهشا با شرح دیدگاهاتون نظرتون رو نسبت به این موضوع و درست بودن و یا نبودن از دیدتون رو منتقل کنین چون این جور بحث ها کمکی به دوستان تازه کار که می خوان خرید کنن نمی کنه.

تحليل هاي حقيقي يا پولي ؟

مدتي پيش بود داشتم مطالب يكي از سايت هاي ايراني كه در مورد فناوري هاي جديد مطالب مختلفي را از سايت هاي خارجي منتشر ميكنه را مرور ميكردم, تو يكي از پست ها در مورد يك مدل جديد از تلويزيون برندی مطلب كوتاهي نوشته شده بود كه الان يادم نيست دقيقا در مورد چي بود! نكته اي كه نظرم را جلب كرد كامنت هاي خوانندگان اون سايت بود كه در مورد برندي نظر داده بودند, تعدادي موافق و تعدادي مخالف بودند. تعدادي از خوانندگان براي اثبات نظرات خود آنچنان محكم و با قدرت نوشته بودند كه اين برند مورد تائيد سايت Cnet هست و ديگه نبايد كسي در مورد محصولي كه Cnet گفته excellent حرفي زد!!!!!

متاسفانه در ايران مردم يا اصلا براي ارزيابي محصولي اعتقاد به سايت ها و فروم هاي معتبر ندارند! يا اگر دارند به سايت هاي مثل همين Cnet اعتماد ميكنند و فكر ميكنند اين گونه سايت ها كه زياد هم هستند مرجع قابل اعتمادي براي خريد يك محصول است.

اين سايت Cnet كه ديگه شاهكار تحليل هست! كل صفحات سايت تبليغ سامسونگ هست! كنار تحليل برندهاي مختلف تبليغات سامسونگ بيشتر نظر را جلب ميكنه تا مطلب نوشته شده! ويدئوهاي تحليلي هم كه ديگه آخرشه! يه پكيج سينماي را مياره معمولا هم يا سامسونگ هست يا سوني! شروع ميكنه به تعريف كردن از طراحي باريك و مد روز محصول! بعد توضيح در مورد پورت USB جلوي پنل و در آخر ورودي و خروجي هاي پشت دستگاه! اين شد تحليل Cnet

اگر يه نگاهي به اسپانسرهاي اين شركت كنيد كاملا متوجه تبليغاتي بودن اين سايت ميشد. در تحليل هاي ويدئوي اين سايت اول تبليغ كمپاني هاي مثل AT&T پخش ميشه و بعد تحليل شاهكار سايت ديده ميشه!
    سايت هاي مشابه Cnet زياده حالا چرا اين سايت تا اين اندازه مطرح شده ميتونه به دليل حمايت كمپاني هاي بزرگي مثل سوني, سامسونگ و ديگر كمپاني هاي حامي اين سايت باشه؟

يكي ديگه از همين سايت هاي شبيه به Cnet يه تحليل ويدئوي گذاشته بود از دي وي دي پليرهاي HDMI دار سامسونگ و كارشناس (برجسته) سايت ميگفت چرا پول اضافي براي خريد بلوري پلير بديم! فلان مدل سامسونگ با خروجي HDMI تصاوير وضوح بالا را براي شما اجرا ميكنه با كمترين هزينه! و از اينطور اراجيف
    اصلا امكان نداره سايتي در اين وسعت كه گزارشگر به نمايشگاه هاي بين المللي ميفرسته مورد حمايت شركت هاي بزرگ نباشه, هزينه استوديوهاي ضبط, كادر تحريريه و كارشناسان متبحر! اين سايت ها رو كي ميده؟

امروزه تبليغات براي كمپاني هاي بزرگ مهم ترين عامل فروش به حساب مياد, حمايت پشت پرده از سايت ها و فروم هاي مطرح بهترين و كم هزينه ترين روش تبليغات در دنياي است كه مردم فكر ميكنند آنچه در اينترنت مي خوانند حرف اول و آخر است.

به افرادی هم که در سایت ها و فروم های داخلی سنگ این سایت های تبلیغاتی را به سینه میزنند باید بگم مطرح ترین تحلیل گران صدا و تصویر در وب های شخصی تحلیل می نویسند و اینقدر قدرت دارند که یک نظر بد و تحلیل انتقادی از یک برند میتونه فروش جهانی اون محصول را اگر متوقف نکنه به پائین ترین حد ممکن برسونه!

اینجاست که مخاطب Home Theater بايد اينقدر باهوش باشد كه گول اين سايت ها و اراجيف افراد ناآگاه را نخوره.

خوش باشید.

منبع :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من در چند بخش موافق و چند بخش مخالف هستم

برای کسانی که اولین بار هست می خوان تلویزیون بخرن بعد از مدت ها و از تکنولوژی ها خبر ندارن و بخوان مطالب اولیه رو بدست بیارن و یا مدل هارو مقایسه اولیه کنن این سایت و تمام سایت هایی که مقایسه و معرفی هارو انجام داده باسه شروع بهترین منابع است ولی اگر کاربر با این موارد اشنا شده باشه و حرفه ای بخواد بشه و بخواد از تمام توانایی های تلویزیون استفاده کنه ( من جزو این دسته نیستم ولی می دونم برای انها هر مسئله کوچکی مهم میشه براشون و به کوچکترین جزئیات و مسائل توجه می کنن ) ارزش این مطالب کم میشه چون هر کاربر بسته به نیاز های خودش که می خواد با تلویزیون کار کنه دنبال ریزه کاری های خاص است که تو این گونه سایت ها پیدا نمی شه و باید خود طرف در اینترنت بگرده و ان مطالبی که احتیاج داره رو در فروم های تخصصی که توسط کاربرای حرفه ای تلویزیون بررسی میشه باید جوابش رو انجا پیدا کنن....( که الکی سعی نکنین برین تو این جور سایتها چون بعضی مواقع اگر ندونین واقعا دونبال چی می گردین ممکنه بیشتر گیج یا گمراه بشین )
    در حالت عادی کسایی که استفاده معمولی از تلویزیون می کنن به سختی می تونن بین تلویزیون ها فرق اساسی تو جزئیات و .... بزارن ( فوقش همان قابلیت پورت usb که تو یک محصول هست و تو یکی دیگر نیست ... البته این مثال بود )و معمولا این گونه بحث ها برای ان گروه تاثیری نداره ولی اگر بخوان به استفاده حرفه ای بپردازن و از تمام قابلیت ها استفاده کنن باید بدونن که حتما اطلاعات عمومی و پایه لازم رو باید بدست بیارن که اینگونه مطالب در تو این جور سایت ها کم پیدا میشه.
    Last edited by zed2; 22-07-2010 at 00:37.

7. 7 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من فن بوی پاناسونیکم قبول ولی وقتی پاناسونیک محصول خوبی نداشته باشه نمیام خودمو پاره پوره کنم از یک وبلاگ دوزاری مطلب اینجا بزارم که مطالبش ترجمه شده مطالب همین سایتای اینترنتیه!!!
    به آدم خیلی فشار وارد میشه یه فن بوی میاد اینجا میگه فلان سایت فلانه چون برند مورد علاقش توش نیست!!!!
    عجب زمونه ای شده !!!!!!!!!!!!
    cnet تبلیغیه!!؟؟
    اینا چی؟
    avforum
    hdtv test
    flatpanels hd
    hd televizija
    home cinema choice
    home theater magazine
    digital versus
    dpreview
    trusted reviews

خلاصه نرود میخ آهنی در سنگ.

Last edited by Terry Bogard; 22-07-2010 at 01:26.

9. 2 کاربر از Terry Bogard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

.
    .
    .

يه نمونه ديگه هم همين تعيين رده تلوزيونها توي Cnet و سايتهاي ديگه است كه با هزار آب و تاب چندتا تلويزون رو برتربرين هاي سال انتخاب ميكنن.

ولي وقتي شما ميريد بازار ميبنيد كه در عمل هيچ تفاوت محسوسي بين تلويزونهاي در يك رنج قيمت وجود نداره . يا اصلا تصاوير اون تلويوني كه Cnet يا بقيه تعريفشو كردن به دلتون نميچسبه.

چيزي كه بهش صد در صد اعتقاد دارم اينه كه توي خريد بايد آزمايشها و تحليلها و آمارها رو خوند و استفاده كرد ولي در نهايت خودتون بايد به بازار بريد محصولي كه ميخواين رو از نزديك ببنيد و تصميم گيرنده نهايي براي خريد ، خودتون باشيد نه Cnet و امثالهم !
    به نظر من كه اصلاً نميشه به مقايسه توي نمايندگي ها اعتماد كرد، چون اصلاً استانداردي وجود نداره، مثلاً ممكنه سورس ها متفاوت باشه (كه حتماً هست) يا تنظيمات متفاوت باشه يا حتي كابل ها و ... پس مطمئناً اين سايت ها خيلي خيلي قابل اعتمادترن تا اين جور مقايسه توي فروشگاه ها.

11. 2 کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من فن بوی پاناسونیکم قبول ولی وقتی پاناسونیک محصول خوبی نداشته باشه نمیام خودمو پاره پوره کنم از یک وبلاگ دوزاری مطلب اینجا بزارم که مطالبش ترجمه شده مطالب همین سایتای اینترنتیه!!!
    به آدم خیلی فشار وارد میشه یه فن بوی میاد اینجا میگه فلان سایت فلانه چون برند مورد علاقش توش نیست!!!!
    cnet تبلیغیه!!؟؟
    اینا چی؟
    avforum
    hdtv test
    flatpanels hd
    hd televizija
    home cinema choice
    home theater magazine
    digital versus
    dpreview
    trusted reviews

اول بفرمایید یک لیوان چایی
    اگر یک تازه کار وقت می زاشت و همه اینهارو می خوند که خیلی از مشکلات ما حل شده بود..........
    معمولا بیشتر کسایی که باسه خرید میان بیشتر لقمه اماده می خوان و وقت باسه خوندن این جور موارد نمی زارن حالا هرچه کسی که اطلاعات لازم رو برای افراد می زاره بی طرفانه تر و منطقی تر بزار کمک بیشتری به دیگر دوستان انجام می ده.

برای سوراخ کردن یک سنگ صبر داشتن و استفاده از اب نرم بهتر از عجله و استفاده از میخ سخت است و راحتتر میتونه در سنگ سوراخ ایجاد کنه.
    ( البته خطاب من باسه همه دوستانی است که دارن اینگونه رفتار می کنن)
    Last edited by zed2; 22-07-2010 at 11:34.

13. 4 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

cnet تبلیغیه!!؟؟
    اینا چی؟
    avforum
    hdtv test
    flatpanels hd
    hd televizija
    home cinema choice
    home theater magazine
    digital versus
    dpreview
    trusted reviews

پسر خوب وب جناب برزين مرجع هست! ترجمه كرده چيه! ميدوني با شركت هاي Hi-end فروش در رابطه هست؟ ميدوني هاي اند چيه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اولا که پسر خوب خودتی دوما فقط تو میدونی high end چیه باور کن به یه تو بمیری راست میگم سوما لازم نکرده بیای اینجا واسه من تبلیغ وبلاگ دوزاری کنی.
    گوشه ای از تحلیلهای وبلاگ رفرنس!!!

لحظه اي با شهدا

و این هم گوشه ای از تحلیل واقعا علمی و فنی..
    آخراي اين 2012 هم براي من همينطور شده بود! من فكر نميكنم هيچ بچه مدرسه اي فكر ميكرد كشتي گير كرده در بين صخره ها موفق نميشه نجات پيدا كنه و همه سرنشينانش كشته ميشن! اين كشتي نوح امريش فقط زرافه و فيل كم داشت تا يك كشتي نوح كامل بشه! البته اينجا ما سه تا كشتي ميبينيم! با يك كشتي ديگه كافي بود كاپيتان هم با عصا بياد وايسه جلوي كشتي! بعد در آخر فیلم باز شدن دروازه ها و اون نور خورشيد و مردم نجات يافته با خوشحالي ميان رو عرشه كشتي و خوشحال كه نجات پيدا كردن! اما معلوم نيست اين آدم هاي نجات يافته اميدشون به كجاست؟ البته اميد همه ما به خداوند هست, اما در اين فيلم فرق ميكنه! به گفته فرمانده كشتي يا زير دريائي يا چيزي بين اين دو, بيش از 70% دنيا را آب گرفته, چيزي هم كه از آمريكا نمونده, پس اين آدم ها خوشحال دارن به كجا ميرن؟ شايد هم اون بخشهاي خشكي كه از زمين نشان داده ميشه "اسرائيل" هست. داستان منجي يهوديان و ظاهر شدنش از اورشليم را هم كه حتما ميدونيد؟ آيا نجات يافتگان اين فيلم قوم بني اسرائيل نيستند؟
    فيلم هاي آخرالزماني در اين سالها زياد ساخته شده, و 2012 ديگه آخر همشون بود, هاليوود در فيلم هاي زيادي آمريكا را منجي بشريت نشان داده اما در بين اين همه فيلمي كه ساخته شده فيلم هاي مثل سه گانه ماتريكس و اين آخري 2012 ديگه خيلي دستشون رو شده در نشان دادن آمريكا به عنوان نجات دهنده بشريت و الغاء اين نكته كه فقط آمريكاست كه ميتونه بشريت را از هر بلايي نجات بده!
    تو ماتريكس كه مستقيما به اسم "يعقوب" اشاره ميشه! يعغوب در زبان ابري يعني اسرائيل! در اون فيلم ديالوگي هست كه ميگه مواظب پسر من يعقوب باش كه در كشتي تو هست! توجه كنيد ميگه مواظب اسرائيل باش! اين ديگه تخيلات من نيست, اين همه هزينه ميشه براي ساخت اين فيلمها آيا فقط براي سرگرمي؟ و گيشه است؟ نه هدفي فراتر از صنعت سنما پشت اين گونه از فيلم ها هست؟اصلا مگه میشه امریش یه فیلم صرفا سرگرم کننده ساخته باشه اون هم با این همه شعارهای به سطح آمده؟ فیلم های شبیه به ۲۰۱۲ کم نیست! فیلمی مثل روز استقلال که خیلی واضح داره صحبت میکنه که منجی یک صهیونیسم هست! یا جنگ دنیاها اسپيلبرگ, خود اسپیلبرگ داره میگه من این فیلمو بعد از ۱۱ سپتامبر ساختم! تو فیلم داره اشاره میشه این هیولاها تروریسم هستند, دختر بچه از باباش تو ماشين ميپرسه, امروز مشخصه تروريسم به كي ميگن؟
    شايد براتون جالب باشه كه بدونيد در 40 سال پيش كمپاني ژيلت براي تبليغ تيغ هاي ريش تراشي خودش با همكاري كمپاني هاي فيلم سازي روشي را ابداع كرده بوده كه فكر نميكنم تا به امروز نمونه اي داشته باشد, همانطور كه ميدانيد در نمايش فيلم در سينما از 24 فريم در ثانيه استفاده ميشه, در آن زمان اسم ژيلت را به فاصله هاي مشخص به جاي يك فريم جايگزين ميكردند, چشم قادر نبود در سرعت 24 فريم بر ثانيه اين تصوير بسيار سريع را ببيند اما در دراز مدت مغز تصوير ژيلت را در خود ثبت ميكرد! ژيلت پوسترهاي بزرگ خود را كه دقيقا همان تصويري كه به جاي فريم هاي فيلم جايگزين شده بود را در خروجي سالن نصب ميكرد, تماشاگر در هنگام خروج از سالن و ديدن لوگو و اسم ژيلت اين احساس را داشت كه چقدر اين لوگو و اسم براش آشناست! و اين در ذهنش براي خريد ثبت ميشد.
    اكثر توليدات مطرح امروز هاليوود داره همين كارو با بيننده جهاني خود ميكنه, اول اينكه آمريكا منجي عالم هست و دوم اسرائيل در خطره و اگر نجم بيم اسرائيل از دست رفته...

ما نفمیدیم این وبلاگ که به جز خودش هیچ سایتیو در چهار گوشه عالم قبول نداره فقط بلده بیاد فیلم ببینه بیاد برای بقیه تعریف کنه شده رفرنش!!!! ما یه بچه محل داریم از این یارو بهتر فیلم تعریف میکنه
    Last edited by Terry Bogard; 24-07-2010 at 22:20.

16. 2 کاربر از Terry Bogard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اولا که پسر خوب خودتی دوما فقط تو میدونی high end چیه باور کن به یه تو بمیری راست میگم سوما لازم نکرده بیای اینجا واسه من تبلیغ وبلاگ دوزاری کنی.
    گوشه ای از تحلیلهای وبلاگ رفرنس!!!

لحظه اي با شهدا

و این هم گوشه ای از تحلیل واقعا علمی و فنی..

ما نفمیدیم این وبلاگ که به جز خودش هیچ سایتیو در چهار گوشه عالم قبول نداره فقط بلده بیاد فیلم ببینه بیاد برای بقیه تعریف کنه شده رفرنش!!!! ما یه بچه محل داریم از این یارو بهتر فیلم تعریف میکنه
    ارزش جواب دادن نداري!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •