از اين به بعد جاي ----- بنويسيم صافي![]()
دوست عزيز واشر سر سيلندر شما ترك مويي داره آب و ضد يخي كه در مخزن شما هست ميره روي پيستون و ميسوزه بسرعت به داد اون برسيد و بديد براتون واشر رو چك كنه اين بلا سر من در اومده بود
سلام
متاسفانه هنوز من با این مشکل دارم دست و پنجه نرم می کنم .
چند بار بردم پیش مکانیک میگه مشکل از سوپاپ ها و سرسیلندر نیست .
میگفت مشکل از شمع ها هستش . همه شمع ها را عوض کردم ولی ماشین هنوز اون قدرت اولیه را نداره . وقتی گاز میدم احساس میکنم ماشین به زور داره میره .
اون روز از قم رفته بودم بیرون موقع برگشتن توی 10 کیلومتری دود سفید از اگزوز زد بیرون و ماشین به تلپ و تلپ کردن افتاد و خاموش شد .
دیگه هم روشن نشد . بعد از این که شمع ها را دستکاری کردم دوباره روشن شد اما نمیدونید با چه مکافاتی اومدم خونه .
فکر کنید 10 کیلومتر را توی یک ساعت اومدم خونهماشین حرکت نمی کرد که .
بردم پیش مکانیک یه کم با شمع ها ور رفت و گفت برو شمع دو پلاتینه بگیر . شمع ها را عوض کردم اما به خدا هنوز ماشین اون ماشینی نیست که من سوار می شدم .
خودم هم که از فنی ماشین بدبختانه سر در نمیارم .
چی کار کنم ؟
ماشین وقت گازشو تخته می کنی به ریپ زدن می افته یا نه ؟
اره وقتی با سرعت 60 به بالا میری کاملا نشون میده ماشین مشکل داره .
مثلا با 80 تا میرم انگار دارم با 50 تا میرم . فشار عجیبی هم به ماشین میاد
موقعی که با بنزین کار میکرد انگار اصلا بنزین را خام خام می سوزوند .
نه منظور این که ماشینتو خلاص کن چند تا گاز تمیز بهش بده
سلام
ماشینتون آب کم نمیکنه؟
سلام
نه اصلا آب کم نمی کنه .
فقط وقتی گازسوز کردم چون شیلنگ ها را از هم جدا کرده بودن و شیلنگ جدید زده بودن ابش کم شده بود که دوباره اب ریختم .
الان ماشین مشکلی نداره و کار می کنه اما من احساس می کنم اون قدرت و سر زندگی قبل را نداره .
می تونه مشکل از سیتم سوخت رسانی باشه یا فیلتر هوات باشه یا فیلتر بنزینت ماشین نفس کم میاره در نتیجه بد کار می کنه
روغن ماشین کیه عوض کردی ؟
---------- Post added at 09:46 AM ---------- Previous post was at 09:44 AM ----------
گفتی ماشینت چیه؟
سلام من يك پژو 206 تيپ 3 دارم
سه هفته پيش روغن عوض كردم (روغن TOTAL)
ولي الان صبح كه ماشين رو روشن مي كنم و ماشين سرده خيلي دود سفيد داره. ولي بعد از گرم شدن ماشين دود قطع مي شه.
رفتم تعميرگاه. گفت سرسيلندر سوخته و بايد عوض بشه.
اما بعد از تعويض سرسيلندر و لاستيك پايه سوپاپ هنوز وقتي ماشين سرده دود ميكنه.
نميدونم مشكل از چيه.
مكانيك ميگه بايد ECU چك بشه. ولي اونها هم گفتن احتمالا اين دود نيست بخار آب است و چند روز ديگه برطرف ميشه.
ولي بعد از گذشت 5 روز هنوز دود سفيد وچود داره. (البته بايد چند تا گاز قوي به ماشين بدم تا دود خارج بشه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)