زنگ زدم صبا نت گفت پورت آزاد نداریم ! انتقال هم نمیشه ! دیگه چه شرکتی خوبه ؟
زنگ زدم صبا نت گفت پورت آزاد نداریم ! انتقال هم نمیشه ! دیگه چه شرکتی خوبه ؟
اگه مایه داری لایزر وگرنه شاتل کاربردت رو هم میگفتی بهتر راهنماییت میکردم.
لایزر :
3ماه+5 گیگ = 25 هزار (10گیگ اضافه=25 هزار) ---------> 50 هزار
شاتل:
3ماه+6 گیگ = 30 هزار (10گیگ اضافه=41 هزار!) --------> 71 هزار
البته شاتل ADSL2 هست ! اگر لایزر رو هم ASL2 حساب کنیم میشه 80 هزار ( اصلا ADSL2 چی هست ؟! )
حالا کدومش بهتره ؟
کاربرد خاصی ندارم ! عادی ! آپلود کم ، دانلود معمولی ، وبگردی و اینا ... !
در ضمن من میتونم تا زمانی که صبانت پورتش آزاد بشه از EDGE استفاده کنم ...
اگر با EDGE مشکلی نداری که همون رو بچسب و ول نکن
ارزونترین با سرعت بالا و نامحدود فعلا همین سرویسه ولی خوب به فکر یه گوشی باش که خراب نشه.
در ضمن برای لایزر و شاتل هر کدوم رو که میخوای بگیری 128 بگیر
برای سرعت بالا فکر نکن که 128 هیچ فرقی با 512 نداره و لاف بیخوده
aDSL2 iم زر مفته داداش گوش نده![]()
EDGE رو موقت گفتم ، مثلا واسه یه ماه ، تو یه ماه که گوشی خراب نمیشه ، میشه ؟!
راستی مدل دقیق اون مودمی که میگفتید چی بود ؟ قیمتش چنده ؟
سلام والا مدل دقیقشو نمیدونم برید توی این سایت در ردیف مودمها ارزونترینشو نگاه کنین میشه همون که جایگزین 602 شده قیمتش باید 40 تومن اینها باشه
dalay
.ir
برای یک ماه
چیزیش نمیشه ممکنه باطریت به رحمت خدا بره مال یکی از بچه ها رفت. توی همین فرومپستهای تاپیک ایرانسل رو دنبال کن توی امضای من لینکش هست.
میبینی که خطرناکمه اگه میتونی یه باطری چینی ارزون بخر که 3-4 تومنه با همون سر کن در ضمن من بودم فقط با ایرانسله میرفتم و اصلا به فکر خرید ADSL از این پدرسوخته ها نمیفتادم.
WL-AM602 منظورتونه که 46 تومنه ؟ راستی قضیه جایگزین 602 شدن رو هم نفهمیدم !
آخه EDGE همچین سرعت بالایی هم نداره ، من سایتهایی مثل 4shared رو با 10 دانلود میکنم و سایتهایی با لینک مستقیم رو با 20 ...
خوب بازم به نظرم نسبت به قیمتش EDGE خوبه
602 رو درست گرفتی ولی الان 602 دیسکانتینیو شده و دیگه تولید نمیشه تا جایی که من میدونم اگه توی بازار بود بخرید وگنه مدل جدیدش رو تهیه کنید اسمش رو یادم نیست اگه مصر هستی بگردم پیدا کنم ؟
در ضمن بیرون قیمت 602 حدود 40 تومنه و الان هم که دیگه نیست که نیست غریبه 63 دوست من رفته بود بخره گیرش نیومده بود یه مدل بهتر و جدیدترش رو گرفته بود شما هم باید همین کار رو بکنید.
اونهایی که می خواند از وایمکس استفاده کنند یه نگاهی هم به این صفحات بندازند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)