تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 23

نام تاپيک: آشنايي با نرم افزار Massive و كاربردهاي آن

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsan_nekooee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پست بالایی که خود نرم افزار هست!
    این آقا گفته بود که آموزشش رو دانلود کردم، من هم گفتم از کجا.

منطق فازیه چیه؟
    از کجا بفهمم چیه؟
    منطق فازی شاخه ای از هوش مصنوعیه که پروفسور لطفی زاده اون رو ابداع کردند و با این کار یک انقلاب بزرگ در علم هوش مصنوعی به وجود آوردند.

تعریف مختصر: به طور معمول تعریفی که ما در علم کامپیوتر در مورد حقیقت یک گزاره داریم درست بودن یا غلط بودن مطلق هست. روشن یا خاموش. صفر یا یک. آقای لطفی زاده اومدن تعریف دیگه ای از واقعیات انجام دادن و فضای بین درست و غلط رو هم تعریف کردن. فرض کنید یک گزاره می تونه 80 درصد درست باشعه و 20 درصد غلط.

2. 7 کاربر از ehsan_nekooee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز p30worldapm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

13

منطق فازی شاخه ای از هوش مصنوعیه که پروفسور لطفی زاده اون رو ابداع کردند و با این کار یک انقلاب بزرگ در علم هوش مصنوعی به وجود آوردند.

تعریف مختصر: به طور معمول تعریفی که ما در علم کامپیوتر در مورد حقیقت یک گزاره داریم درست بودن یا غلط بودن مطلق هست. روشن یا خاموش. صفر یا یک. آقای لطفی زاده اومدن تعریف دیگه ای از واقعیات انجام دادن و فضای بین درست و غلط رو هم تعریف کردن. فرض کنید یک گزاره می تونه 80 درصد درست باشعه و 20 درصد غلط.
    حالا سوال اینجاست که درست و غلط بودن یه گزاره چه ربطی به یه برنامه گرافیکی داره!

4. این کاربر از p30worldapm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pezhmax's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

massive یه برنامه گرافیکی نیست. برای شبیه سازی جمعیت و هوش مصنوعی بازیکنان صحنه هستش.

6. 3 کاربر از pezhmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

شنیدم تو بازی Assassins Creed هم ازش استفاده کرده بودن یه چند هفته پیش هم شب های چهارشنبه بهرام عظیمی و مهمانش تو برنامه دو قدم مانده به صبح از این نرم افزار تو فیلم های ارباب حلقه ها و اواتارحرف زدن یادمه حدود پنج سال پیش وقتی پشت صحنه لوتر رو دیده بودم یه چیز جالب توش این بود که خود مخترعشم از این هوش مصنوعی که ساخته تعجب کرده بود .
    Last edited by altair; 05-07-2010 at 19:53.

8. این کاربر از altair بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

حالا سوال اینجاست که درست و غلط بودن یه گزاره چه ربطی به یه برنامه گرافیکی داره!
    دوستمون یه توضیح مفید کوتاه دادن حالا برو تو ویکی یه سرچ بکن منطق فازی، جوابت کاملا اونجاست اگه حوصله نداری اینو بگم که به این دلیل تو ماسیو تاثیر زیادی داشت چون هر شخصیتی هوش مصنوعی داره و این خودش یه شاهکاره چون ماشین فقط اعداد رو میفهمه و یه سری اطلاعات از پیش داده شده، ولی ذهن انسان میتونه ه در مورد هر چیزی فکر کنه تصمیم بگیره شک کنه و کارشو انجام بده و میخوان کاری کنن که ماشین ها هم مثل ذهن انسان بشه و این کار تا حدودی تو ماسیو شده.
    Last edited by altair; 05-07-2010 at 20:39.

10. 3 کاربر از altair بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه www_3d_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

بله دوستان من هم همینو مگم ...این برنامه یه برنامه تخصصی که مثلا میشه یکی 5 سال از عمرش فقط صرف یاد گیری اون کنه ....تازه حالا مونده من توی یه فیلمی خوندم که فقط یه سری متخصص آورده بودن از مسیو بتونن یه رندری بگیرن که حجمش واسه خروجی کم باشه .... بله منم بعد از 8 سال مکس کار کردن و 4 سال کار کامپوزیت الان میگم افترافکت به اون سختی که همیشه فکر میکردم نیست چون الان میتونم در عرض 1 ساعت یه ساختمون توی واقعیت منفجر کنم....کی میگه سخته؟

12. این کاربر از www_3d_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تصور کنيد يک روز مطلع مي‌شويد، نمايشگاه پوشاکي در گوشه‌اي از شهر برپا شده است و تصميم مي‌گيريد، يک روز عصر به اتفاق خانواده سري به اين نمايشگاه بزنيد. چون محل نمايشگاه کمي دور است، از اتومبيل استفاده مي‌کنيد، اما وقتي به محل نمايشگاه مي‌رسيد، متوجه مي‌شويد که عده زيادي به آنجا آمده‌اند و پارکينگ نمايشگاه تا چشم کار مي‌کند، پر شده است.
    اما چون حوصله صرف وقت براي پيدا کردن محل ديگري جهت پارک اتومبيل نداريد، با خود مي‌گوييد: <هر طور شده بايد جاي پارکي در اين پارکينگ پيدا کنم.> سرانجام در گوشه‌اي از اين پارکينگ محلي را پيدا مي‌کنيد که يک ماشين به طور کامل در آن جا نمي‌شود، اما با کمي اغماض مي‌شود يک ماشين را در آن جاي داد، هرچند که اين ريسک وجود دارد که فضاي عبور و مرور ديگر خودروها را تنگ کنيد و آن‌ها هنگام حرکت به خودرو شما آسيب برسانند. اما به هرحال تصميم مي‌گيريد و ماشين خود را پارک مي‌کنيد.
    بسيارخوب! اکنون بياييد بررسي کنيم شما دقيقاً چه کار کرديد؟ شما دنبال جاي توقف يک اتومبيل مي‌گشتيد. آيا پيدا کرديد؟ هم بله، هم نه. شما در ابتدا مي‌خواستيد ماشين را در جاي مناسبي پارک کنيد. آيا چنين عملي انجام داديد؟ از يک نظر بله، از يک ديدگاه نه. در مقايسه با وقت و انرژي لازم براي پيدا کردن يک مکان راحت براي توقف خودرو، شما جاي مناسبي پيدا کرديد. چون ممکن بود تا شب دنبال جا بگرديد و چنين جايي را پيدا نکنيد. اما از اين نظر که اتومبيل را در جايي پارک کرديد که فضاي کافي براي قرارگرفتن ماشين شما نداشت، نمي‌توان گفت جاي مناسبي است.
    اگر به منطق کلاسيک در علم رياضيات مراجعه کنيم و اين پرسش را مطرح نماييم که قبل از ورود به پارکينگ چند درصد احتمال مي‌داديد جايي براي پارک‌کردن پيدا کنيد، پاسخ بستگي به اين دارد که واقعاً چه تعداد مکان مناسب (فضاي کافي) براي توقف خودروها در آنجا وجود داشت؟ اگر به حافظه خود رجوع کنيد، شايد به ياد بياوريد که هنگام ورود به پارکينگ و چرخيدن در قسمت‌هاي مختلف آن، گاهي خودروهايي را مي‌ديديد که طوري پارک کرده‌اند که مکان يک و نيم خودرو را اشغال کرده‌اند. بعضي ديگر نيز کج و معوج پارک کرده بودند و اين فکر از ذهن شما چندبار گذشت که اگر صاحب بعضي از اين خودروها درست پارک ‌کرده بودند، الان جاي خالي براي پارک کردن چندين ماشين ديگر هم وجود داشت.

به اين ترتيب علم رياضيات و آمار و احتمال در مواجهه با چنين شرايطي قادر به پاسخگويي نيست. اگر قرار بود بر اساس منطق صفر و يک يا باينري کامپيوتر، روباتي ساخته شود تا اتوميبل شما را در يک مکان مناسب پارک‌ کند، احتمالش کم بود. چنين روباتي به احتمال زياد ناکام از پارکينگ خارج مي‌شد. پس شما با چه منطقي توانستيد اتومبيل خود را پارک‌ کنيد؟ شما از منطق فازي استفاده کرديد.
    مي‌پرسم <هوا ابري است يا آفتابي؟> پاسخ مي‌دهي: نيمه‌ابري. مي‌پرسم <آيا همه آنچه که ديروز به من گفتي، راست بود؟> پاسخ مي‌دهي: بيشتر آن حقيقت داشت. ما در زندگي روزمره بارها از منطق فازي استفاده مي‌کنيم.
    واقعيت اين است که دنياي صفر و يک، دنيايي انتزاعي و خيالي است. به ندرت پيش مي‌آيد موضوعي صددرصد درست يا صددرصد نادرست باشد؛ زيرا در دنياي واقعي در بسياري از مواقع، همه‌چيز منظم و مرتب سرجايش نيست.

14. 6 کاربر از ali_kh_377 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه www_3d_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اگه می تونستم 3 باز ازت تشکر میکردم ..

16. این کاربر از www_3d_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام..اقا روش نصبش چجوریه.. من گیر کردم.. لطفا کمک کنید..
    قدم به قدم نصب رو لطفا توضیح دهید.. ممنــــــ ــــ ـــــ ـــــون...
    البته اگه کسی به این تاپیک سر بزنه...

19. این کاربر از dani666v بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •