تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 21 اولاول 12345612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 201

نام تاپيک: *+=[مقايسه]=+* Unity يـــا UDK ؟ // قوانين در پست اول

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سعید جان خودت گفتی حرف انجین دیگه وسعت نکشی حرف اولم حرف یک UNREAL کار بود (TOVAMOMMAND(
    سر بحثی که با گیم استدیو و UNTIY داشتم در ضمن سعید جان کلمه best هر موتور نمی تونه به کار ببره در ضمن UE3 برای اینکه می تونه برای PS3 و XB360 خروجی بده می خرن بعد یونتی مگه اپن سورسه ! بعد لحن به دعوا نزدیک میشه نزنی بکشیمونبزار من اینقدر اصلاعات درباره UDK ندارم ولی اینقدر شما می گید UNTIY 3 گردن کلفت یه جوری گیرش میارم بعد میام نظر میدم راستی مگه شما دنلودش کردی؟

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

سعید جان خودت گفتی حرف انجین دیگه وسعت نکشی
    گفتم حرف مقايسه با انجين ديگه وسط كشيده نشه من مقايسه نكردم براي اينكه منظور خودم رو برسونم اسم FPSC رو آوردم كه تازه اين انجين نيست به نظرم ... نرم افزاره !!

حرف اولم حرف یک UNREAL کار بود سر بحثی که با گیم استدیو و UNTIY داشتم (TOVAMOMMAND(
    UDK بهتر از UE هست رو ميگي ؟ ... خوب منم Unity كار هستم ميگم Unity بهتر از جفتشون هست ( قرار بود بحثمون منطقي باشه )

در ضمن سعید جان کلمه best هر موتور نمی تونه به کار ببره
    پرويز جان ملاك انتخاب شما كلمه ي Best هست ؟! يعني اگر پشت FPSC هم نوشته بشه Best شما ميري با اون كار ميكني ؟!

در ضمن UE3 برای اینکه می تونه برای PS3 و XB360 خروجی بده می خرن بعد یونتی مگه اپن سورسه !
    عزيز شما با مايكروسافت يه مكاتبه داشته باش بگو من يه بازي ساختم ميخوام روي X360 منتشر كنم ... اول ازت دمو رو ميگيرن بعدش مبلغي رو بهت ميدن اگه قبول كردي با نرم افزار ها و تيمي كه دارن خودشون Convert ميكنن بازيت رو براي X360 و فقط هزينه ي انتشار اون براي X360 رو ميگيرن يعني اگر شما بازيت هم آماده باشه و خروجيه X360 داشته باشه براي انتشار باز هم پول منتشر كردن بازي رو ميگيرن ... پس به خاطر اين نيست كه UE3 رو هنوز دارن ميخرن

بعد لحن به دعوا نزدیک میشه نزنی بکشیمون
    كجاي لحن به دعوا نزديك شده ؟ نه با درجه خشونتم هنوز روي M مونده اگه برسه به AO يه كاري دستت ميدم
    اینقدر شما می گید UNTIY 3 گردن کلفت یه جوری گیرش میارم بعد میام نظر میدم راستی مگه شما دنلودش کردی؟
    Unity 3 هنوز نيومده و نسخه اي كه در اختيار كاربراني كه اون رو پيش خريد كرده بودند قرار گرفته نسخه ي Beta هستش و تا اومدن نسخه ي Final هنوز مونده ( يعني Unity 3 خوف تر از اينا هم ميشه !‌ ) ولي اينقدر ويدئو از Unity 3 ديدم كه همه ي امكانات جديدش رو ميدونم چيه و قدرتش هم ميدونم در چه حديه
    شما هم برو ببين ويدئو ها رو نظرت عوض ميشه

================================================== ==
    راستي عزيز بهت گفتم بازيه بالانس با UDK بساز ...چي شد ؟ من منتظرم ...
    Last edited by saeed_cpu_full; 01-07-2010 at 17:01.

3. این کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

با توجه به انجین های خوبی که در حال حاضر موجوده مثل یو دی کی،یونیتی و تورک و طبق خبری که خوندم کرای انجین 3 (رایگان) برای ساخت بازی بعدیتون باز هم از انجین خودتون استفاده میکنید؟
    همیشه تولید تکنولوژی در برابر خرید تکنولوژی در مهندسی نرم افزار مطرح می شه، ما هم همیشه انتخاب هی مختلف را بررسی می کنیم. تورک و یونیتی برای کارهای خیلی ساده مناسب هستند که هدف ما خیلی نیستند. یو دی کی هم از نظر قانونی در ایران نمیشه استفاده کرد، حتی اگه این مساله هم نبود در هر حال رایگان نیست و 25 درصد از فروش را باید به شرکت اپیک داد. وضعیت کرای انجین هنوز مشخص نیست. در هر صورت از نظر تکنولوژی و ابزار فعلا ما راضی هستیم و نکته خیلی مهم بهبود فرآیند تولید و نیروی انسانی هست که عمده اهداف ما برای آینده هستند.

خوب گفتم شاید این براتون جالب باشه مصاحبه حمزه جان با آقای فصیحی( مدیر گرشاسپ )
    تورک و یونیتی برای کارهای خیلی ساده مناسب هستند که هدف ما خیلی نیستند.
    این از این دو تا
    یو دی کی هم از نظر قانونی در ایران نمیشه استفاده کرد، حتی اگه این مساله هم نبود در هر حال رایگان نیست و 25 درصد از فروش را باید به شرکت اپیک داد
    اینم یو دی کی
    وضعیت کرای انجین هنوز مشخص نیست.
    و کرای انجین......
    خوب نظرتون چیه؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

با توجه به انجین های خوبی که در حال حاضر موجوده مثل یو دی کی،یونیتی و تورک و طبق خبری که خوندم کرای انجین 3 (رایگان) برای ساخت بازی بعدیتون باز هم از انجین خودتون استفاده میکنید؟
    همیشه تولید تکنولوژی در برابر خرید تکنولوژی در مهندسی نرم افزار مطرح می شه، ما هم همیشه انتخاب هی مختلف را بررسی می کنیم. تورک و یونیتی برای کارهای خیلی ساده مناسب هستند که هدف ما خیلی نیستند. یو دی کی هم از نظر قانونی در ایران نمیشه استفاده کرد، حتی اگه این مساله هم نبود در هر حال رایگان نیست و 25 درصد از فروش را باید به شرکت اپیک داد. وضعیت کرای انجین هنوز مشخص نیست. در هر صورت از نظر تکنولوژی و ابزار فعلا ما راضی هستیم و نکته خیلی مهم بهبود فرآیند تولید و نیروی انسانی هست که عمده اهداف ما برای آینده هستند.

خوب گفتم شاید این براتون جالب باشه مصاحبه حمزه جان با آقای فصیحی( مدیر گرشاسپ )

این از این دو تا

اینم یو دی کی

و کرای انجین......
    خوب نظرتون چیه؟؟؟
    اول بايد يه چيز هايي در مورد پروژه ي گرشاسب بدم ... اين تيم موقعي كارش رو شروع كرد اسم بازيش سوشيانت بود اون موقع Unity نسخه ي 1.8 اومده بود ( فكر كنم همين ورژن بود ) آخه اون موقع كه Unity اصلا به درد نميخورد ! به خاطر همين اين ها با OGRE يه اديتور ساختن و بازيشون رو با برنامه نويسي گسترش دادن و موقعي كه Unity 2.6 اومد ايشون فكر كردن عين همون يونيتي قبليه هست. شما هم اگه به قدرت Unity شك داريد بريد بازي هاي ساخته شده با اون رو ببينيد و به كلمه ي خيلي ساده بخنديد انواع و اقسام بازي ها از جمله بازي هاي اول شخص و سوم شخص و بازي هاي ورزشي و ماشين و پلتفرمر 2 بعدي و سه بعدي و امكاناتي مثل كاستومايز كاراكتر و ... همش به صورت كاملا مجاني در دسترسه ... اين تيم هم چون كلي زحمت كشيدن اديتور ساختن ديگه زور داره بخواي اين همه زحمت رو ول كني بري با يه انجين ديگه كار كني + UDK هم بايد 25% سود رو ميدادن اپيك ... تازه اگرم ميخواستن با UDK كار كنن عمرا تا 3 سال ديگه هم بازيشون نميومد ! يه سوم شخص كردن دوربين و تغيير پليرش اين همه دردسر داره بعدش ميخوان اين پروژه رو با UDK انجام بدن ؟!
    Last edited by saeed_cpu_full; 01-07-2010 at 17:22.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

مد ايشون فكر كردن عين همون يونيتي قبليه هست
    عزیز مطمئن باشید ایشون از من و شما بهتر می دونند.
    شما فقط به خاطر تنظیم دوربین سوم شخص به یو دی کی گیر میدید؟؟
    یعنی یونیتی هیچ مشکلی نداره؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

عزیز مطمئن باشید ایشون از من و شما بهتر می دونند.
    شما فقط به خاطر تنظیم دوربین سوم شخص به یو دی کی گیر میدید؟؟
    یعنی یونیتی هیچ مشکلی نداره؟

خوب بحث داره جذاب ميشه : دی
    من نه گفتم ايشون هيچي نميدونن نه گفتم يونيتي ايرادي نداره
    ولي خودت حساب كن وقتي كلي زحمت بكشي با كلي برنامه نويسي و كار سخت اديتور واسه بازيت طراحي كني و اون زمان كه بازي رو ميخواستي بسازي Unity 1.8 بوده و وقتي كلي از پروژه جلو رفته مياي اون اديتور و اين همه كار رو ول كني بري با Unity يا UDK كار كني ؟
    اما اينكه گفتي چرا به دوربينش گير ميدي ... بايد بگم كه يه مشكل اساسي هستش و بازي كه ايشون ميخواستن طراحي كنن از نماي سوم شخص هست و در صورت كار با UDK قطعا به مشكل ميخوردند ... تنها مشكل يونيتي هم خروجي ضعيف و پشتيباني نكردن از چند ابزار بود كه توي Unity 3 به طور كامل رفع شده

در مورد حرفش :
    ميخوام يه چند تا بازی خيلی‌ ساده (!) رو كه با Unity 3D 2.6 ساخته شدن رو معرفی كنم !!

Avert Fate

Download
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Foreign Legion: Buckets of Blood

read more
    کد:

اين بالايي يك Turorial ساده هست همراه با تمام Scene ها :
    download
    کد:

Character Customization : اين رو براي نشون دادن انعطاف يونيتي گذاشتم
    کد:

اينم براي بازيه سوم شخص كه فقط يك Example Project هست
    download
    کد:

8. 2 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

آقا اصلا ولش کردم گیم استدیو عشق من بابا سعید جان udk تو چشم سیاه کردی که!

10. 2 کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

خوب میشه مقایسه کرد......
    آقا اصلا ولش کردم گیم استدیو عشق من
    گل گفتی.........................................

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

واسه من یکی ثابت شده که زدن همچین تاپیکایی زیاد فایده نداره
    حالا شاید این یکی فایده داشته باشه

به نظر من حرفای سعید همش منطقیه اما من نمیدونم چرا پرویز جان هنوز Unity رو ندیده و داره قضاوت میکنه که کدومش بهتره !!!

در ضمن سعید جان شکی نیست تو راحتی کار UNTIY بهتره اما در خروجی UDK بهتره
    راستش من UNTIY ندیدم ولی رفیقم دنلودش کرد گفت رندر UNTIY خوب بود ولی رندر UDK چیز دیگه بود!

ولی سعید با دو تا انجین کار کرده

البته من قصدم نیست از یکی طرفداری کنم چون منم با UDK کار نکردم پس قضاوت نمیکنم ولی تا حدی که اطلاعات دارم با سعید موافقم.

من چون کارت گرافیک کامپیوترم سوخته UDK توش اجرا نشد ولی با Unity خیلی راحت کار میکنم.
    شاید اینم بشه گفت یکی از مزیت های Unity هست که حتی رو سیستمایی که کارت گرافیکشون سوخته اجرا میشه و از این لحاظم محدودیت نداره !!
    البته باید صبر کنیم ببینیم یونیتی 3 اجرا میشه یا نه ولی فکر نمیکنم از این بابت مشکلی داشته باشه.

از FaceFX شروع ميكنم : اين قابليت رو شما خيلی راحت و با كيفيت بهتر ميتونيد توي Poser يا برنامه هاي مختلف انيميشن سازي داشته باشيد ( فكر كنم يه پلاگين مايا هم اين كارو ميكرد- مطمئن نيستم - )‌ و اين نرم افزار ها بسيار راحت تر از UDK اين كار رو انجام ميدن و به دليل ساپورت Unity از فرمت هاي مختلف و بسيار زياد شما ميتونيد انيميشن براي لب رو كه اتوماتيك ( مثل FaceFx ) درست شده توي Unity ايمپورت كنيد و از اون لذت ببريد
    البته من این کار رو با برنامه ی Poser تست کردم و جواب نداد !! چون وقتی به FBX تبدیل میشه Lip-Sync رو از بین میبره ولی تا حالا با Max یا Maya تست نکردم ولی مطمئنم جواب میده.
    در ضمن نمونه بازی های ساخته شده با یونیتی از Lip-Sync هم استفاده کردن.

كدوم امكاناتش رو از بين ميبره ؟ من الان دارم از يونيتيه كرك شده استفاده ميكنم و تنها مشكلي كه داره اينه كه موقع Open Project ميپره بيرون كه اين مورد هم با تيك زدن يك گزينه در تنظيمات يونيتي حل ميشه
    کدوم گزینه ؟

برنامه نويسيه Unity واقعا ساده هست و با اين حرف موافقم .. حتي كسي كه از برنامه نويسي چيزي ندونه با خوندن 1 مقاله ي فارسي براي برنامه نويسي Unity و Help برنامه راحت اون رو ياد ميگيره و ميتونه هر چي كه به ذهنش رسيد رو ( بستگي به همتش داره ) با كيفيت عالي طراحي كنه
    البته من با این حرف سعید موافق نیستم
    آخه برنامه نویسی مگه بچه بازیه
    با این حرفت برنامه نویسی رو خیلی خیلی ساده نشون دادی !! ولی همچین چیزی نیست.
    کسی که مفهوم برنامه نویسی رو خوب متوجه نشه چه جوری بیاد واسه محیطای سه بعدی برنامه بنویسه !!
    با خوندن چار تا هلپ و مقاله هم نهایتا بتونه چند تا کدش رو حفظ کنه نه این که یاد بگیره.
    واسه یاد گرفتن صد در صد مفهوم برنامه نویسی لازمه.
    اونقدر ها هم که میگید برنامه نویسی یونیتی ساده نیست !!
    برنامه نویسی FPSC هم خیلی خیلی آسونه ولی به یکی که هیچ چی از برنامه نویسی ندونه بگی یاد نمیگیره

به نظر من این که کار با یه انجین سخت تره اصلا دلیلی نمیشه که بهتره !!
    بیایم بگیم چون برنامه نویسی یونیتی (مثلا) آسونه پس انجینش بده !

13. این کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

دوست عزيز AMIR REZAs قانون ششم رو بخون :

6) از عكس های خيلی سنگين توی پست ها استفاده نشه
    لطفا اون عكسه كه حجمش زياد هست رو ويرايش كن

اما نكته ي بعدي :

اين UT هست كه با Unreal Engine 3 ساخته شده نه با UDK

راستي واسه عكس هات لينك هم ميزاشتي البته اكثرش رو ديدم و اونايي كه دانلود ميشد رو اكثرا بازي كردم بهترينشون و متفاوت ترينشون Whizzle بود كه اونم راحت ميشه توي يونيتي ساخت

آقا اصلا يه سؤال : UDK چي داره كه شما اين همه طرفدارش شديد ؟ چيكار ميشه با UDK كرد كه با Unity نميشه انجامش داد يا UDK چي داره كه Unity نداره ؟
    اين رو جواب بديد من ممنون ميشم

کدوم گزینه ؟
    اينجا جاش نيست بهت پی ام ميدم
    البته من این کار رو با برنامه ی Poser تست کردم و جواب نداد !! چون وقتی به FBX تبدیل میشه Lip-Sync رو از بین میبره ولی تا حالا با Max یا Maya تست نکردم ولی مطمئنم جواب میده.
    در ضمن نمونه بازی های ساخته شده با یونیتی از Lip-Sync هم استفاده کردن.
    Unity اين همه فرمت ساپورت ميكنه چرا FBX تبديل ميكني به OBJ تبديل كن ببين نتيجه چي ميشه
    به زودي پلاگين مايا رو هم نصب ميكنم ببينم چي ميشه

البته من با این حرف سعید موافق نیستم
    آخه برنامه نویسی مگه بچه بازیه
    با این حرفت برنامه نویسی رو خیلی خیلی ساده نشون دادی !! ولی همچین چیزی نیست.
    کسی که مفهوم برنامه نویسی رو خوب متوجه نشه چه جوری بیاد واسه محیطای سه بعدی برنامه بنویسه !!
    با خوندن چار تا هلپ و مقاله هم نهایتا بتونه چند تا کدش رو حفظ کنه نه این که یاد بگیره.
    آقا يه آموزش فارسي هست مفهوم برنامه نويسي رو با ساده ترين راهش ياد ميده و براي يادگيري تابع و بلد شدنش هم Help برنامه كافيه
    خيلي ديگه بخواد بتركونه E-Book اضافه بخواد بخونه ! طرف IQ منفي داشته باشه هم متوجه ميشه

به نظر من حرفای سعید همش منطقیه اما من نمیدونم چرا پرویز جان هنوز Unity رو ندیده و داره قضاوت میکنه که کدومش بهتره !!!
    البته پرويز ويژگي هاي UDK رو گفت و حرفاي دوستش رو نقل قول كرد ... چيزي در مورد يونيتي از خودش نگفت
    Last edited by saeed_cpu_full; 01-07-2010 at 19:20.

15. 2 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •