خوشا به حالمون با این وضع اینترنت چه افتخاری![]()
خوشا به حالمون با این وضع اینترنت چه افتخاری![]()
چرا دروغ میگی ؟معلومه که خوب تحقیق نکردی دوست عزیز
این همه کشور هست
کشور دوست و همسایه چین و روسیه عزیز
ویا نمونه های مثل ونزوئلا و سوریه و لیبی و افغانستان و....
جالب اینجاست همینها هم الان با ایران رابطه دارند
من که حاضرم اینترنت رو فنا بدم ولی با همچین کشورهای توپی رابطه داشته باشیم
مهم اینه اسم کشورم بر بلندای جهان باشه
که هست ..![]()
اینم از اینترنتمان
یا ف+ی+ل؟ر.ه یا سرعتش کمه
پس برو خدا رو شكر كن كه برات 104 هزارتومن اومده
چون براي من
به مدت دو ماه
اينترنت هوشمند استفاده كردم
برام 136 هزارتومن قبض اومده
تلفنمون چهارماه قطع شد
نرفتم پرداخت كنم، الان حدود يه ماه هست كه پرداخت كردم و رفتم ADSL گرفتم![]()
آدم باید یکم توجه داشته باشه چرا این همه می یان التماس می کنن تو رو خدا بیان از این اینترنت هوشمند استفاده کنین سرعتش از ADSL بیشترهچون برات نقشه دارن
یادم اون موقع ها که ADSL نداشتم مرتبا از جاهای مختلف به خونمون زنگ می زدن می گفتن ما اینترنت هوشند داریم این شمارش استفاده کنید 2 ماه دیگه تو قبض پرداخت کنین. یادمه حتی یکبار یکیشون اومد دم درد خونه یه کارت که روش شماره اینترنت هوشمند بود و یه ساعت مچی هم همراه کارت داد.
ساعته که 2 روز نگذشت از کار افتاداینترنت هم چون کم استفاده کردیم 30 تومن
روی قبض اومد .
Last edited by mehrdad38; 04-07-2010 at 09:49.
فکر کنم هیشکی مثل من از هوشمند ضرر نکرده باشه
شش ماه 400 تومنبر سازنده PCM لعنت که نشد aDSL بگیرم..
سلام دوستان عزیز
من فکر میکنم دلیل اینکه بخش بازرسی پول رو برگردوند اینه که من حسابی گیر داده بودم و مسمم بودم که هرجور شده و تا هر جا که بشه رفت ( و البته زنده برگشت) برم و هر روز دست یکی از دوستامو میگرفتم با ریز مکالماتشو و اینا میرفتم پیششون که آره مال این آقا هم اشتباه شده یالا پول اینم بدین
خلاصه فکر کردن تا قضیه من رو بیش از این کش ندن و تا همه ملت نرفتن پی گیر ریز مکالماتشون بشن و گند بزرگ و از این جور مسائل بالا نیومده , منو رد کنم برم .
معاون بخش بازرسی هی تکرار میکرد که آره از این جور مسائل گاها پیش میاد , پنج شش هزار تومن که تو این دورو زمونه پولی نیست , ارزششو نداره.
بهش گفتم اولا که 138800 تومن نه پنج شش هزار تومن . دوما شما از 10 میلیون مشترک هر دو ماه پنج هزار تومن اضافه بگیری کم پولیه .( روم نشد بش بگم می دزدی:43: )
بعد چند روز که خود رئیس آبونمان زنگ زد که آقا تشریف بیارین مرکزتا به مشکلتون شخصا رسیدگی کنم.
بعدش هم که تو قبض این ماه 138800 تومن بستانکار شدیم
اگه دقت کرده باشین در متن اشاره کردم که نزاشتم مخابرات پولمو الکی بخوره و بعدش سهامداراش با پول من و امسال من , تشریف ببرن هاواییو به خنگ بودن ما بخنندن که "چه ملت باحالی داریم خدا خیرشون بده
".
و نوشتم که چطوری دوستانی مثل شما می تونن به پولشون البته تو بستانکاری قبض بعدیشونبرسن .
پس گاهی مشکل از خودمونه که به دیگران سواری میدیم .
تا خم نشیم کسی نمی تونه سوارمون بشه .
موفق باشین
سامان![]()
باورم نمیشه که پی سی ورد رو هم ف..ی..ل..ت..ر کردن
Last edited by samangolriz; 06-07-2010 at 15:45. دليل: دوبار پست زده بودم
باورم نمیشه که ف..ی...ل..ت..ر شدیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)