آیپاد جدید آره سخت افزارش همین I4 ه ... تازه میگن ممکنه دوربینشم داشته باشه !
کیفیت ساخت سامسونگ جزو بهتریناست ... مخصوصاً گوشیهای های اندش
آیپاد جدید آره سخت افزارش همین I4 ه ... تازه میگن ممکنه دوربینشم داشته باشه !
کیفیت ساخت سامسونگ جزو بهتریناست ... مخصوصاً گوشیهای های اندش
دوستان نظرات دیگری نبود!خواهشا به تمام سوالات بی پاسخم پاسخ دهید!![]()
به نظر من ان8 بهترینه تنها بدیش 5, اینچ صفحه ی کوچک و super نبودنش همین..........عوضش کلی مزیت دیگه داره...............
بدنشم که آلمینیومه................
![]()
چرا؟چون موتورولا توش نبود؟؟خوب من خودم عشق الجی هستم ولی وقتی مدل خاصی نداره چرا تو نظرسنجی بزارمش؟!!!
راستش از xt موتورولا خوشم میاد ولی نه مدل 701ش!چون سی پی یو ضعیفی داره!و پورت hdmi نداره!مگر اینکه اون xt جدید ریلیز بشه و قیمتش مناسب باشه
![]()
من باشم یا N8 میگیرم چون واقعا نسبت به قیمت امکانات بسیار عالی ای داره .
یه مبحث هست تو تجارت به نام ساختن نیاز جدید برای مصرف کننده که آیفون همین کار رو میکنه !! پس به نظر من آیفون بدون دوربین خوب ، صفحه ی بزرگ واقعا ارزش خرید نداره .
i9000 هم سخت افزار فوق العاده ای داره ، سیستم عاملش آینده داره ، اگر من بخوام بین N8 و i9000 یکی رو انتخاب کنم اگر قیمت جفتشون برابر باشه من i9000 رو انتخاب میکنم ...
کیفیت ساخت iPhone4 خیلی بالاتر از بقیست
دوربین هم تو عکاسی از اونا کم میاره (التبه نه زیاد) ولی تو فیلم برداری بهترینه فعلا
صفحه نمایش هم عالیه؛ البته گالاکسی هم خوبه
سیستم عامل که شکی نیست آیفون!
سرگرمی هم آیفون
شما هم که wifi زیاد استفاده میکنی به نظرم برازر آیفون خیلی عالیه
کلا من نظرم رو آیفون۴
قیمتش هم تا یک ماه دیگه تقریبا یه تومنه
فقط نوکیاn8
به نظر من i9000 چون صفحه ی بزرگی داره و کیفیت بهتری نسبت به بقیه سیستم عامل که حرف نداره اندروید 2.1 بهترینه
مرسی از راهنماییهای دوستان!هنوز تا روز خرید که ان شاالله دو سه روز قبل از قیامته خیلی وقت دارم!!!خواهشا بیشتر این بنده ی حقیر را راهنمایی بفرمایید!حداقل با رویای گوشی انتخاب شده به خواب خواهیم رفت!!![]()
به نظر من توی یک شرایط برابر از نظر قیمت i9000 بهترین انتخابه، بعد آیفون و بعد هم دیگه بگیر برو.
اما خب چون طبیعتا همچین شرایطی نیست، N8 اگر با همین قیمت کمتر از 400 تومن بیاد مطمئنا ارجحیت داره، بعد از اون Wave از سامسونگ و بعدش هم گالکسی و آیفون.
شما تا کِی میخوای صبر کنی؟
چقدر از Wave میدونی؟ یکم تو تاپیکش بچرخ شاید با این قیمت خوب و سخت افزار قویش چِشِت رو گرفت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)