آخه داستان اینه که خود لرد که از خودش چیزی نداره که مشمول قانون حق تصنیف بشه هرچی تو لرد هست مال دیگرانه این فقط دسته بندی کرده پس اگه کسی هم کپی کاری بکنه واسش مهم نیست چون نمیتونه در حد وسیع تکثیر کنه.
آخه داستان اینه که خود لرد که از خودش چیزی نداره که مشمول قانون حق تصنیف بشه هرچی تو لرد هست مال دیگرانه این فقط دسته بندی کرده پس اگه کسی هم کپی کاری بکنه واسش مهم نیست چون نمیتونه در حد وسیع تکثیر کنه.
کاملا" درسته ولی انصافا" باز برای همین دزدی هم زحمت کشیدن ، والا با سرعتی که اینترنت ایران داره باید قدر این جور مجموعه ها رو بدونیم وگرنه تا 100 سال دیگه هم نمیشه برنامه هایی که نیاز داریم رو از اینترنت دانلود کنیم ( مگر اینکه عده ای از دوستان به اینترنت ماهمواره ای مشرف شده باشن ).
اولا جناب IQ این پستی که نقل قول کردین توش "مذخرف" نداشت و بالاییش بود. ثانیا تو دهات ما به 600 میگن ششصد نه شونصد ثالاثا ششصد نفر که سهله شیش میلیون نفر هم که قبل از من شکسته باشند، کسی به شرکت خبر نداده، چون وقتی من با ادمینشون صحبت می کردم گفت تا حالا دو نفر به ما خبر دادند که اونها هم کار نمیکرده. رابعا -- چه ربطی داره به کرک آخه مومن؟ مگه کرک هوش نمیخواد؟ مثل اینه که من بگم شما هم با این IQ برو کله پزی! چه ربطی داره؟اولا قفل مذخرف نیست و تو دهات ما میگن مزخرف ثانیا شما شق القمر نکردی چون شونصد نفر قبل از شما اینکار رو کردن ثالثا تو که خیلی باهوشی بجای کرک بازی برو هکر بازی.
خیلی ممنون از پشتیبانیتون و پیشنهادتون ...دوست عزیز درسته که خیلی ها قبلا" تونستن این قفل رو بشکنن ولی این دلیل نمیشه که بخواهیم کار دوست عزیزمون رو ناپسند یا بیهوده در نظر بگیریم ، چرا که خیلی از برادرهای کراکر که این کار رو قبلا" کردن به خاطر پیشینه فوق العاده ای که در زمینه کرک کردن برنامه های فارسی و ایرانی دارن تمایل چندانی به شناخته شدن ندارن برای همین فکر دریافت هزینه از شرکت نوین پندار رو از سر بیرون کردن.
برای همین توصیه بنده به آقا مرتضی این هست که خیلی راحت با طرف شرکتی خودشون صحبت کنن ( بدون ترس و محافظه کاری ).
دمت گرم داداش خوشم میاد چیــــــــــــــــــــــی ؟ خوب قضیه تو دستته و میتونی باهاش هر کاری بکنی.با سلام .
قفل های کینک و لرد : از قفل های من دراودری هی بگی نگی خوبی بود !!!!
اما نه این شرکت کوچولو کینک : """""""""" خدا : مجموعه های مردم : حالا هر دینی که دارند : رو میگیرن جمع می کنن : بعد قفل هم میندازن روش """"""""""""""""" جلل خالق !!!! و بعد هم مینویسه : تمام حقوق این اثر واسه منههههههههههههه """""""""""
خوب اگه این طوری باشه : اینها از مایکرو سافت هم بیشتر برنامه نویسن !!! بیشتر دکتر مهندس دارن ..... آفرین آفرین : چه خوب : شما کجا بودید که ایران گرد جهان می گردد !!!!!
داش مرتضی اینها فقط یه خورده ای سر می دواوننت ...... بعد به قول تو تازه بدهکارشون هم میشی : فکر می کننن دی وی دیهاشون با بتن و فولاد کپی شده و وفتی داری کپی میزنی میگه نامرد نکن این کارو .......
شما اول یه دی وی رو رایت بزن ......
بعد دی وی دی اورجینال ورایتی رو بزار کنار هم : بعد با موبایل کلیپ بگیر : چرا پست کنی ؟؟؟؟
کلیپ که می گیری دی وی دی رایتی رو از عقب بگیر : و دی وی دی میره تو دستگاه کاملا مشخص باشه .... اگه کیس و مانی ... کنار هم ایتاده باشن که هله .........
به فکر این نباش : که بهشون بگی : عمو عمو .... دی وی دیت کپی شد !!!! حالا اون هم میگه جون عمه جون چه خوب بیا شیرینی هم بهت بدم ....... ( پست کردن مجموعه واسه تو سودی نداره : کپی کار تو واسه اونها چه سودی داره ) .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی با هال گفت ..... هرکی ذوقی داره : ما دوستا باید هوای هم رو داشته باشیم نه این که صدحال باشیم .... هندو جماعت 10 دقیه ای الکی الکی بهم می خندن : ما اگه بهم بخندیم همدیگرو می کشیم .
برادر مرتضی ادامه بده به کارهات .
"""" ا ِ ا ِ یادم رفت : اقا مرتضی نمی گی این کار زسته ؟؟؟/ درسته شما کار کپی رو کپی میزنی ؟؟؟/ نکنه دیگه ::: تورو خدا نکن دیگه ...... گناه دارن : اخی کــــــــپـــــــیـــــــ ـــک "
موفق باشی .
اون که دیگه همه جا هست، نیازی به اعلام کردن نداره. یه سرچ تو گوگل بزنی حله !من که خیلی وقت پیش قفل کینگ 2010 رو شکوندم توسرم هم بود که بهشون بگم ولی پیش رو نگرفتم.
مجموعه نرم افزاریش که آره همش کپیه اما اون قفل نداره. چهارتا DVD همراه مجموعه هست که آموزشیه (آموزش ICDL و Windows 7 و نرم افزرا های کاربردی و ...) اونها قفل دارند و البته بی انصافی هم نکنیم واقعا آموزش های توپیه و کار خودشونه (دزدی نیستند).آخه داستان اینه که خود لرد که از خودش چیزی نداره که مشمول قانون حق تصنیف بشه هرچی تو لرد هست مال دیگرانه این فقط دسته بندی کرده پس اگه کسی هم کپی کاری بکنه واسش مهم نیست چون نمیتونه در حد وسیع تکثیر کنه.
100% درستهکاملا" درسته ولی انصافا" باز برای همین دزدی هم زحمت کشیدن ، والا با سرعتی که اینترنت ایران داره باید قدر این جور مجموعه ها رو بدونیم وگرنه تا 100 سال دیگه هم نمیشه برنامه هایی که نیاز داریم رو از اینترنت دانلود کنیم ( مگر اینکه عده ای از دوستان به اینترنت ماهمواره ای مشرف شده باشن ).
در هر حال الان به دونتیجه رسیدم:
1- با گوشی فیلمبرداری کنم (البته الان نسخه ارجینالش دستم نیست. پس یکم سخته)
2- همونطور که گفتم با Alcohol 120% و بقیه کار ها.
از همه دوستان ممنونم. تا چند روز دیگه احتمالا اون دومی رو کلیپ می کنم و میذارم همینجا ببینید خوبه یا نه؟
باز هم از دوستان گلم جنابان : Gladiator_Cracker sefareshcrack reb تشکر می کنم ...![]()
یه پیشنهاد:
با یه دوربین فیلمبرداری عین ادم فیلم بگیر صداشو وردار که حجمش کم شه
من تکمیلش کنم :
عجب رسمیه ؟؟؟ رسم کپیه ؟؟؟
کجااست اون اورجینال ؟؟؟؟ کرکر و کپیر می دونه ....فقط کپی می مونه !!!!
کسی اورجینال نخره ....همش همون کپیه .....
حالا من میگم به دوستا باید می رفتم شعر کراکر میشدم میگن بیا بشین سرجات .....
یا علی .
دوست عزیز ، جناب sefareshcrack
بنده خودم از برنامه های کرک شده زیاد استفاده کردم ، ولی افراط رو زیاد دوست ندارم ، احساس میکنم شما نسبت به موضوع کرک و خلاصه گرفتن حال شرکت های ایرانی یه کینه دیرینه دارید ، حالا دلیلش چی هست رو نمیدونم ولی میخوام عرض کنم که هر کاری زحمتی داره و برنامه نویسی هم از این امر کنار نیست ، برای همین من خودم در بیشتر موارد ضایع کردن حق این قشر رو دوست ندارم مگر زمانی که برنامه ای که نوشته شده واقعا" قالب کردن کلاغ جای قناری باشه ، در این صورت من هم اگر برنامه گیرم بیاد کرکش میکنم.
خواهش بنده این هست که در صورتی که برنامه ای رو کرک میکنید ؛ اگر برنامه واقعا" دزد بود ( مثل همین نگهبان ) واقعا" گوارای وجودتون ولی اگر نه برنامه کاملی بود و واسه اون زحمت کشیده شده بود یک لحظه تامل مطمئنا" بد نیست.
این تریپت منو کشته این تریپت منو کشته باحال بود
پسرخاله منم می تونه قفل سی دی بشکنه
به نظر شما فقط تو ایران تو سی دی قفل می زارن یا اونا هم مثل ما هستند
احتمال زیاد اون ور بیشتر هم هست. چون اکثر برنامه های قفل گذاری ایرانی و خارجی برای هموناست.![]()
بهتر نیست به جای اینکه اینقد هم دیگه رو ضایع می کنید و تعیین کننده حق و حقوق عالم و آدم باشید بیایم از تجربیات همدیگه در چارچوب قوانین سایت استفاده کنیم و جایی هم که میدونید خلاف قوانین سایت هست از طریق پیام خصوصی یا ایمیل و هزارو یک را دیگه با هم در ارتباط باشیم . شما دوست عزیز دارید وقت و هزینه میکنید حداقل هم از دیگران استفاده کنید هم تجربیاتتون رو به دیگران منتقل کنید. پس بهتره کمی فکر کنید بعد به انجمن ها سر بزنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)