تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: سرویس پک یک ویندوز سون کی میاد؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من نمیدونم چرا کاربرای اینجا اینطوری با هم حرف میزنند ، انگار ارث و میراث باباشونو خوردیم ، همش دعوا ،همش تشنج و... 2 تا حرف حساب نمیزنن .
    اقا این بنده خدا یه سوالی پرسید ، 1000 تا جواب مذخرف بهش دادید ...
    فکر کنم میانگین سنی کاربرای این سایت حدود 12 سال تا 14 سال باشه ........
    Last edited by soheilsh; 29-06-2010 at 21:29.

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

من نمیدونم چرا کاربرای اینجا اینطوری با هم حرف میزنند ، انگار ارث و میراث باباشونو خوردیم ، همش دعوا ،همش تشنج و... 2 تا حرف حساب نمیزنن .
    يكي دو تا پست حالت كل كل داره!!
    بقيه راهنمايي هست كه دوستان انجام دادن

موفق باشيد.

داره خودمونی میشه pooyan.saj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد شهر بهشت

پيش فرض

میدونید مشکل چیه ، مشکل اینه که هرکسی میخاد حرف خودشو به کرسی بنشونه و اصلا کسی سعی نمیکنه ببینه سوال کننده دقیقا چی میخاد، من از این بابت منتظر سرویس پک سون هستم که از این ویستا که تا تقی به توقی میخوره هنگ میکنه واقعا ترسیده شدم و اگه سون نصب کنم و فقط یه بار هنگ کنه خون دماغ میشم، به هر حال از همه دوستان چه اونایی که جواب با ربط و چه اونایی که جواب بی ربط دادن به خاطر توجهشون به این تاپیک سپاسگزارم

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

میدونید مشکل چیه ، مشکل اینه که هرکسی میخاد حرف خودشو به کرسی بنشونه و اصلا کسی سعی نمیکنه ببینه سوال کننده دقیقا چی میخاد، من از این بابت منتظر سرویس پک سون هستم که از این ویستا که تا تقی به توقی میخوره هنگ میکنه واقعا ترسیده شدم و اگه سون نصب کنم و فقط یه بار هنگ کنه خون دماغ میشم، به هر حال از همه دوستان چه اونایی که جواب با ربط و چه اونایی که جواب بی ربط دادن به خاطر توجهشون به این تاپیک سپاسگزارم
    سلام
    دوست عزیز اگه از نظر سخت افزاری مشکلی نداشته باشیدwindows 7ultimate رو نصب کنید.مشکل خاصی نداره.می تونید راحت باهاش کار کنید. بالطبع 7 و ویستا خیلی با هم فرق دارن و نمی شه همدیگه رو با یک معیار سنجید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه join me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    پاریس کوچولو

پيش فرض

شما که ریسک پذیر نیستی بهتر کامپیوتر رو کلا بزاری کنار /چرا چون هیچ برنامه قانونی هیچ پشتیبانی و بگیر همینجوری برو تا آخر ......... تو کشور وجود نداره/اون تصوراتی هم که از ویستا داری در مورد 7 بزار کنار/اگر هم نگران جواب های متفاوت دوستان هستی و میگی هر کسی حرف خودشو میخواد به کرسی بنشونه قید سوال کردن رو بزن /از روی همین پاسخ های دوستان که دیگران مشکلات خودشونو حل میکنند و حالا شما ناراحت چی هستین من نمیدونم..............

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •