باید باشه ولی نیست
تایید نمیشه
در GPS تایید میشه خوب کار میکنه
در مورد دست قرار گرفتن احتمالی دست روی میکروفن هم ٫خیلی موافقم ممکنه ب کرات رخ بده
باید باشه ولی نیست
تایید نمیشه
در GPS تایید میشه خوب کار میکنه
در مورد دست قرار گرفتن احتمالی دست روی میکروفن هم ٫خیلی موافقم ممکنه ب کرات رخ بده
یه مقاله خوندم که از همه چهت سنسور ccd رو بزتر از cmos میدونست. جالب اینه که اکثر مردم فکر میکنن سنسور cmos بهتره. نظر شما چیه؟
دوست عزیز دارید از بحث اصلی تایپیک خارج میشید
ولی سنسور CCD بهتر از CMOS هست ولی نه از همه جهت
در کل سنسور cmos معمولآ در دوربینهای slr استفاده بیشتر ی میشه
حالا که تایپک من دوباره بالا اومده 3 تا نکته منفی فیلمبرداری این دوربین رو که دارمش رو بگم:
1)سرعت بسیار کم زوم کردن در حین فیلمبرداری: فرض کنید شما میخواید فوری از یک پرنده پرتحرک که چند ثانیه بیشتر رو زمین نمیمونه فیلم بگیرید! باید بگم متاسفم! این دوربین وقتی دکمه فیلمبرداری رو بزنید حدود 7 تا 8 ثانیه طول میکشه تا به 10 ایکس زومش برسه! پس پرنده پر!
البته سرعت زومش برای عکاسی خوبه و در عرض 2 یا 3 ثانیه به 10x زوم میرسه!
2)صدای موتور زومش در فیلمبرداری اگر از محیط ساکت فیلم بگیرید کمی شنیده میشه
3)کم کیفیت بودن صدای فیلمبرداری
بغیر از این 3 مورد همه چیزش عالی هستش! بخصوص عکاسیش و سه سوته رو هر چیزی فوکوس اتوماتیک میکنه و عکسهاش کمترین حالت پرش و تکان خوردگی رو داره.
.
.
یک سوالی از کسانی که دوربینهای کامپکت جدید(غیر از سونی) که اچ دی و فول اچ دی فیلمبرداری میکنه و روش زوم هم میشه کرد دارم; دوربینتون در حالت فیلمبرداری چقدر طول میده تا به زوم نهایی در حین فیلمبرداری برسه؟؟ مثلا SX210 یا fz100 یا fz35
اینو برای این پرسیدم که یه مقایسه ای بین این دوربینهای کامپکت بشه و دوستانی که قصد خرید دوربین دیجتالی دارند که فیلمبرداریش براشون مهم هست اینو بدونن.
Last edited by dr-ali; 17-10-2010 at 15:29.
دوربین من (FZ35) هم مشکل 1 و 2 دوربین شما رو داره
1) اما بسیار کند نیست فقط کندهیه مثال برای زوم دوربین من
این مورد باید باشه چون 1 فوکوس نره دو صدای کم تری از لنز تو فیلم باشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2) منم تو محیط ساکت ساکت صداشو شنیدم البته با کمی دست کاری نرم افزاری
3) نه خدایش بی نظیره بسیار بسیار عالی
![]()
دوست عزیز کند بودن زوم هنگام فیلمبرداری یه چیز عادیه و عیب محسوب نمیشه چرا که
همین موضوع باعث میشه صدای کمتری از موتور لنز شنیده بشه و تو فیلم ضبط بشه
منم SX210 دارم وتقریبا 7 یا 8 ثانیه طول میکشه که به زومه 14X برسه
ولی موقع عکاسی 2 ثانیه ای به زومه کامل میرسه
در کل موقع فیلمبرداری بهتر از پرنده ای که میخواد زود بپره فیلم نگیری یا بری یه
دوربین فیلم برداری بخری![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)