تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 41

نام تاپيک: چند تا سوال فوری فوری قبل از گرفتن ADSL

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران،عباس آباد! فعالیت فعلی: Moderating Profile

پيش فرض

من درست نفهمیدم!!
    اول که این رو میخری شرکت خودش چه قدر حجم بهم میده؟برای خرید حجم باید حضوری رفت و پردخت کرد؟
    من دانلود زیاد میکنم ولی فکر کنم همون 100 مگابایت در ساعت بس باشه(256 کیلو فن آوا)
    (حالا شما میگید محدود بگیرم یا نا محدود؟در ساعت چه قدر میشه با محدود دانلود کرد؟)
    کلا نا محدود بهتر نیست؟چون با خیال راحت چه توی روز و چه توی شب دانلود کنی؟
    خلاصه من بیشتر به t3 فن وا فکر میکنم چون هم 256 هست و هم نا محدود هست و به مودم ASUS G31 که وایرلس هم هست(اسمش رو دقیق نوشتم؟!)
    راستی این مودم خودش کابل هارو توش داره یا باید بخرم؟

---------- Post added at 06:15 PM ---------- Previous post was at 06:13 PM ----------

کلا میخواستم بدونم شما خودتون محدود رو پیشنهاد میدید یا نا محدود؟(دانلود میکنم ولی نه تا اون حد)

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

معمولا توی یک جدول مشخص شده ای شرکت مقدار حجم رو بهت میگه
    مثلا میگه 128 با حجم 3 گیگ 15 تومن و شما فقط 3 گیگ داری برای حجم بیشتر باید پول بپردازید . هر گیگ 5 تومن.
    این سه گیگ رو باید تا اخر ماه در ساعات غیر از رایگان مصرف کنید و به هیچ عنوان توی شب با این اکانت نباید کانکت بشید که حجمتون میپره . برای ساعات شبانه معمولا username ر password جداگانه هست.
    برای خرید حجم اضافه هم حضوری میتونین حجم بخرین هم غیر حضوری پارس انلاین مثلا پیک داره اگه اشتبه نکنم و یا مثلا با کارت عابربانکتون از طریق حساب اینترنتی پرداخت کنید.

اگر حس میکنید 100 مگ در ساعت براتون کافیه هموون 256 رو بگیرید اگر نه فکرم کیند شبی 4 گیگ نیاز دارید که باید برید سراغ صبانت و شاتل ( چون 24 ساعت شبانه روز سسیستم رو دانلود بزارید ساعتی 100 مگ میشه مجموعا 2500 مگ در شبانه روز یا 2.5 گیگ به زیان ساده تر .)
    من با فن اوا کار کردم انصافا جای گله و شکایتی نداره و سرویسهای تمیزی میده ( البته حجمی هاش به درد نمیخوره چون سرعت شبانه اش همون هست که در روز داری یعنی عملا بیخوده ولی نامحدودش خوبه

سرویس های محدود مثلا یک سرویس 128 کیلویی رو در نظر بگیر قانونا باید 16 تا بهت بده یعنی هر ساعت 50 مگ نه کمتر نه بیشتر باید دانلود کنی ولی چون سیاست شرکتها اینه که با سرعت بیشتر حجم شما رو کمتر کنند شما راغب به وبگردی بیشتر میشید و زود حجم الیم یکنید و باید برید حجم بخرید
    حالا دیگه این بستگی به استفاده خودتون داره شما 4 گیگ بصورت محدود دارید که این 4 گیگ رو فقط میتونید مصرف کنید یعنی اگر 4 تا فیلم یک گیگابایتی بگیری دیگه نمیتونی کانکت بشی . و بعید میدونم بتونی باسرویسها ی شبانه رایگان هم کار کنی چون دیگه حجمت خالی شده
    گرفتی ؟
    حالا این سرویسها ی محدود شبها سرعتشون بیشتر هم میشه مثلا توی روز به جای این که 16 کیلو باشه به شما 2 مگ میده یعنی 20 برابر ! (برای سبانت اینجوریه) و شبها هم با سرعتهای .2 مگ دانلود میکنه طبق گفته دوستان
    ولی فن اوا شبانه اش همون 128 قانونیه یعنی عملا فرقی نداره شب و روزش همش یکیه.
    ولی صبانت و شاتل و پارس شبها سرعتشون بیست برابر میشه و تخته گاز دانلود میکنه .

با نامحدود 256 کیلو ساعتی 100 مگ رو راحت دانلود میکنید . البته تا 120 باید دانلود کنید ولی خوب دیگه کیفیت سرویسها وقتی کم باشه با ترنسفریت 20 و 24 میشه 100 مگ رو درساعت دانلود کرد جای امیدی داره. ولی خوب یه خوبی که داره اینه که نامحدوده
    و بدی که داره اصطهلاک سیستم بالا میره
    مخصوصا هاردت بعد از یه مدت بی مصرف میشه برای من 2 بار ای اتفاق افتاد
    چون از صبح تا شب 20 کیلو 20 کیلو روی این هارد فیلم کپی میشه و این هارد هی درگیر میشه مثل پاترولی که برای کوه ساختند و ما بیایم توی شهر ازش استفاده کنیم و حالا به جای استفاده با سرعت کم حرکت کنیم و پاورچین باهاش اه بریم خوب این درسته ؟
    سیستم هم مثل همین می مونه باید درگیر باشه تا کار کنه ولی خوب متاسفانه با این سرعت کم هارد رو داغون میکنین.

برای مودم هم که انتخاب بدی نیست هرچند که باهاش کار نکردم ولی کسی هم ازش گله نکرده جایگزین خبوی هم به جای 604 هستش.
    توی جعبه مودم اینها هستش
    1-میکروفیلتر ( برای حزف نویز ضمن اینکه باری هر پریز تلفن هم باید جدا بخرید یا اینکه اسپیلتر یا میکروفیلت رو اول ورودی کابل به منزلتون نصب کنید و یک سیم جدا به سیستم بدید که داستانش مفصله وقتی خریدی برات توضیح میدم)
    2- یک اداپتور برای تامین برق
    4- مودمتون
    5- یک کابل کراس برای شبکه کردن تا سیستمتون که 2متری هست
    6- یک انتن اکسترنال که باید روی مودم پیچ بشه

این مودم جای 4 تا کابل لن هم داره که 3 تای دیگه رو باید جدا بخرید ( البته اگر سیتسمهای بیشتری داشته باشید وگرنه نیازی نیست )

ضمنا اگر برد انتن شما و راضی نکرد میتونین یک انتن اکسترنال 30 تومنی بخرید که دیگه سر پشت بوم میبندی و تا اونور شهر هم انتن میده !! و جای انتن فعلی پیچش میکنی
    برای همین بهت میگم همچین چیزی بگیر که بعدا بتونی باهاش حال کنی
    ضمنا این مودم روتر هم هست که سریعتر از بقیه مودمها میتونه فایلها رو بین کلاینتها جابجا کنه.

اگر روزی 2 گیگ دانلود دارید ( مثلا تا 3 گیگ ) همین نامحدود چیز خوبیه البته بودجه اش هم در نظر بگیر.
    اگر هم روزی 4-5 گیگ میخوای باید بری سراغ صبانت یا شاتل ...
    فن اوا محدودش به درد نمیخوره من توی دوره اولم به ماه نکشیده مجبور شدم 2باره قرداد بزنم و 50 تومن که برای 3 ماهه داده بودم پرت شد و نحویل نگرفتند
    دیگه هرجور که خودت میدونی تصمیم بگیر.
    من که همه نکات رو گفتم و فکرنمیکنم چیزی جا مونده باشه.

3. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت

پيش فرض

این دیگه فکر کنم آخرین سوال باشه:

اگر روزی 2 گیگ دانلود دارید ( مثلا تا 3 گیگ ) همین نامحدود چیز خوبیه البته بودجه اش هم در نظر بگیر.
    128 کیلو بایت کافی هست یا باید 256 بگیرم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tenacious's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من نفهمیدم یکی میگه محدود کی میگه ما محدود
    بالاخره کدوم رو بگیرم؟

الان یا باید به سرعت فکر کنی یا به حجم!
    اگر سرعت بالا باشه تقریبا به صورت نامحدود پیدا نمی کنی اگرم که نامحدود بخوای سرعت بالا پیدا نمیکنی!

بهترین کار اینه که ببینی تو محدوده خودتون کی چی داشته ازش راضی بوده تو هم بعد از پرس و جو بهترینو پیدا کنی و انتخابش کنی.
    Last edited by Tenacious; 26-06-2010 at 21:46.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

با 128 نامحدود و احتساب این که شرکت بیشتر از 16 کیلوبهتون نمیده شما نهایتا ساغتی 50 مگ دارید که میشه در طی 24 ساغت و یک شبانه روز به عبارتی حدود 1200مگ یا یک گیگ و دویست مگ
    128kb=16kb per seconds
    or
    50*24=1200mb

که نتیجه میشه شما در یک شبانه روز حدود یک گیگ و 200 مگ دریافت دارید

256 هم دقیقا مثل همین هست منتها دوبرابر
    یعنی همون مقادیر ضربدر 2 که میشه 2400 مگابایت در شبانه روز به همین سادگی

خوب طبیعیه هرچقدر پول بدی بیشتر اش میخوری اگر مایه داری بررو 256 رو بگیر

7. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tenacious's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز اگه بخای سرعت دانلودت بالا باشه باید محدود بگیری..

من الان 128 از پارس آنلاین گرفتم ماهی 3 گیگ حجم قیمتش ماهی 17 تومن.

سرعت دانلودم 120 KB اندازه سرویس 1 مگ

می گم تو مطمئنی که سرعت دانلودت KB 120 هستش؟؟؟ احیاناً 12 نیست؟؟؟

9. این کاربر از Tenacious بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

عزیز فرمودند که سرویسشون محدود هست یعنی 128 محدود مساوی با یک سرویس یک مگ ایشون درست گفتند سرویسشون در حد یک مگ هست ولی چه فایده که فقط 3 گیگ حجم دارند و اگه 3 گیگ رو یه جا بندازن توی دانلود تموم میشه

11. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت

پيش فرض

متشکرم از همه دوستانی که راهنمایی کردند
    از چند تا از بچه محل ها میپرسم و بعد تصمیم میگیرم که محدود بگیر یا نا محدود و از کدوم شرکت
    ممنونم که حوصله گزاشتید و همه ی سوالات جواب دادید

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت

پيش فرض

(اگه جواب ندید نا مردید)

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت

پيش فرض

1-میکروفیلتر ( برای حزف نویز ضمن اینکه باری هر پریز تلفن هم باید جدا بخرید یا اینکه اسپیلتر یا میکروفیلت رو اول ورودی کابل به منزلتون نصب کنید و یک سیم جدا به سیستم بدید که داستانش مفصله وقتی خریدی برات توضیح میدم)
    راستی میشه در مورد این هم توضیح بدید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •