ايني كه مي گيد PHP آخه دليلي چيزي بياريد آخه چرا؟؟؟
من دارم گيج مي شم آخرش كدوم رو انتخاب كنم؟؟؟
ايني كه مي گيد PHP آخه دليلي چيزي بياريد آخه چرا؟؟؟
من دارم گيج مي شم آخرش كدوم رو انتخاب كنم؟؟؟
من صفحه ی قبل دستم درد گرفت موقع تایپ که واست دلیل بیارم بازم میگی دلیل؟
ولی اگه یذره پشتکار داشته باشی میتونی خودت بفهمی کدوم بهتره برو 100 تا سایت فارسی برتر رو پیدا کن ببین چنتا php هستن و....
دوست عزيز با تشكر از شما منظورم شما نبود اونايي كه تو همين صفحه بي دليل از PHP تعريف كردن رو مي خواستم دليلشون رو بدونم نظر همه رو جمع بندي كنم به يه نتيجه اي برسم
PHP یادگیریش آسونتر
مراجع و آموزش فارسی و انگلیسی بیشتری داره
اصلا شما یه سایت تخصصی فارسی پیدا کنید درباره asp باشه ولی برو ببین چقدر PHP هست....
بر خلاف بعضی از دوستان که می گن asp برای سایت های بزرگ بنظرم من بلعکس PHP برای سایت های بزرگ بیشتر کارایی داره
آخه سافت گذر هم شد سایت که شما می گین با asp درست شد
آموزش فارسی php :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Aref_2008; 26-06-2010 at 21:01.
ویرایش ...
بین اون دو تا هم به نظر من php انعطاف پذیر تره ولی باز هم مقایسه کار درستی نیست ، هر کدوم برای خودشون قوی هستن .
Last edited by Sharim; 26-06-2010 at 21:03.
فعلا که Asp.net بازارش گرم تره
و همه ی شرکت ها Asp.net کار می گیرن
به نظر من دلایلی که دوستان میارن بهشدت غیر منطقی هست و بیپایه و اساس هست؛
کلاً نمیشه ایندوتا رو اینطوری مقایسه Asp.Net وابسته به زبان نیست و یک تکنولوژی قابل استفاده روی زبانهای قوی ماکروسافت مثل #C یا VB.net هست ولی PHP به تنهایی یه زبانه (که شاید این خودش یه مشکل باشه)، پشتیبانی فوقالعاده قوی ماکروسافت رو داره از همه نظر کسانی که ASP.net کار باشن میدونن من چی میگم هر سال با ارتقاء Net Framework. و یا نسخه جدید زبانهای CL واقعاً خصوصیتها و ویژگیهای زیادی قابل استفاده در ASP.net اضافه میشه. از اون طرف PHP هم منابع مجانی بسیار زیادی داره ولی بدون شک مثل Net Framework. یکپارچه نیستن.
اگر هدف کد زدن باشه واقعاً ASP.net محیط و شرایط بهتری رو در اختیار میزاره پکیج فوقالعاده ماکروسافت (VS + .Net Framework) واقعاً یه محیط عالی برای کد زنیه و خیلی راحتتر از کد زدن با PHP شک نکن، تو هر نسخه جدید Net Framework. هم کارها راحتتر میشه از اون طرف PHP یه زبان در واقع اسکریپتی هست که تازه از نسخه 5 ویژگیهای شیء گراییش ارتقاء پیدا کرد. بازم تأکید میکنم اگر هدف کد زدن باشه ASP.net خیلی بهتره البته زمینش اینهکه یه زبان ماکروسافتی یاد بگیری ولی اگر هدف فقط برپایی یه وب سایت باشه حالا هرطوری که شد با استفاده از CMSهای آماده یا نیمه آماده یا ماجولهای آماده بله PHP بهتره.
در کل که این بحثها معمولاً نتیجهای نداره ولی باید ببنی هدف شما از یادگیری چیه؟ برنامهنوسی و برنامهسازی؟ یا نه پیادهسازی سایت؟ یا...
Last edited by Guts; 26-06-2010 at 23:41.
واقعا ممنون
لطف كرديد
این داستان تو اکثر فروم های ایرانی و خارجی دعوا سرش کدوم بهتر ؟؟؟؟
به نظر من مهم نیست. من یک زمانی .net مینوشتم یک زمان php و حالا فقط python o perl اما در کل این و در نظر داشته باشید اگر واقعا برنامه نویسی رو به صورت science میخای ادامه بدی واقعا داستان متفاوت از یک زبانه
اکثریت به صورت technical از برنامه نویسی استفاده میکنن که باز هم خودش شاخه هایی داره باز من میگم داخل ایران بازار .net خیلی خوب جواب داده یکی اینکه تو ایران افرادی که apache یا linux متخصصا نسبت به windows کارها کمترن دلیلش یا دانشگاس یا سیاست certification های ماکروسافت ولی شما وقتی بایید خارج از مرز ایران میبینید که داستان متفاوت هست تقریبا جاهای بزرگ از جمله google اصلا .net کار نمیگیرن یا adobe فقط مثال واقعی از دو شرکت این دلیل به بد بودن .net نیست در اون ور هم microsoft یا cybertic اینا هم زبان هایی امثال php o python بدردشون نمی خوره
ولی یک چیزه تجربی هست من ادامایی که دیدم تو بحث python یا php : expert با .net کار ها تفاوت زیادی دارن در هر صورت پیشنهاد من اینه شما از هر دوی این دو style متفاوت زبان های برنامه نویسی یک مدت کار کن خودت متوجه میشی دقیقا روحیاتت با کدوم سازگاره(این روحیات گفتم به این دلیل که شخصا از technology های ماکروسافت به شدت متنفرم) یا علی.
سلام
- قبل از زدن تاپیک قوانین انجمن رو مطالعه کنید .
- انجمن مناسب رو برای بحث انتخاب کنید نه انجمن استاتیک که هیچ ربطی به asp.net و php نداره
- این بحث قدیمیترین بحث این انجمن هستش همشون هم یا به دعوا کشیده شده یا کل کل و آخرش هم کاربراش اخطار گرفتن یا اخراج شدن تاپیک هم قفل شد .
با تشکر// دیگه این بحث رو ادامه ندید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)