سلام
آموزشش رو برای سون هم میذاشتین خوب میشد!
یه سوال تفاوت چه قدر هست در بهترین حالت !
ممنون
سلام
آموزشش رو برای سون هم میذاشتین خوب میشد!
یه سوال تفاوت چه قدر هست در بهترین حالت !
ممنون
سلام عکس هایی که گذاشتید چیلتر هستند...اگه میشه جای دیگه آپلودشون کنید.
مثل اینجا:
متشکرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
من وقتی 1 لینک میزارم برای دانلود سرعت بیشتر از 30 نمیشه ولی 3 تا با هم میزارم مجموع سرعت 3 تا لینک تقریبا 60-65 میشه !
یعنی 30 تا 35 kb اختلاف .![]()
اگر شاتل قیلتر کرده واقعا خاک برسرش چون مخابرات این قیلتر نکرده خدمت شما:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخوب این با دزدی چه فرقی میکنه؟ حساب کنید چندین 1000 کاربر تو کشور از شاشتل سرویس میگیرند و از این موضوع اطلاع ندارند و این شرکت مثل دزدی در شب از سرویسها میزنه. یا اگر کسی بخواد فقط از تورنت دانلود کنه و گول افرادی رو که از این کار استفاده می کنند و صداشون در نمی یاد رو بخوره و در آخر ببینه این روشها جواب نمیده.
دوستان من بدون این کارها هم شبها از مدیافایر بین 60 تا 70 کیلوبایت دانلود دارم که از ساعت 4 صبح به بعد میره بالای 70.اگر از این روش ها استفاده کنم ممکنه سرعت بیشتر از این بشه؟سرویس اکو 512 دارم.
یه مشکل دیگه اینکه شبا از ساعت 1 تا 3 معمولا 3 یا 4 بار قطع میشه و حتما باید مودم رو ریست کنم.جالب اینکه چراغ انترنت روشن هست اما اینترنتی روی سیستم نمیاد.چطوری میتونم این مشکل رو برطرف کنم؟
شاید یکی بخواد از سایتی جزء مدیا فایر دانلود بکنه این روشها برای سرورهایی هست که شاتل محدود میکنه سرعتشون رو ممکنه هم برای همه جواب نده.
در مورد قطعی هم باید بگم این شیوه جدیدشون هست که کمتر به مشتری سرویس بدهند.شما هم نمی تونید تو این مورد کاری بکنید مگر اینکه برید شکایت کنید به تنظیم مقررات یا از شاتل بیاید بیرون.
در مورد سرعتتون هم باید بگم مهم سرعت متوسطه که از تقسیم حجم دانلود بر 6 ساعت به ثانیه بدست میاد اگر که یکسره دانلود می کنید. در بهترین حالت میشه 62 .
Last edited by sei_pm; 28-07-2010 at 10:03.
من الان تو اردبیل با سرویس اکو 256 با سرعت 60 دانلود میکنم نمیدونم چرا اینطوریه ولی فک کنم به خاطر اینه که تازه شاتل به اردبیل اومده یه خورده میخواد مشتری جمع کنهحالا این روشای شمارم یه امتحانی میکنم خیلی ممنون
![]()
بله عزیز به خاطر اینه که تازه سرویس گرفتی واسه من هم 2 ماه اول همین سرعت رو با اکو 128 داشتم ولی ماه آخر که اکو 512 گرفتم هم چند روز سرعت 60 بود چند روز زیر 10 . این روش هم برای شما فعلا فرقی نمیکنه چون داری از حداکثر سرعت روی خطت استفاده می کنی.
با درود
از اونجایی که شاتل تورنت رو محدود کرده شبها به صورت کامل آیا راهی وجود داره که بشه این محدودیت تورنت رو از میان برد؟
این رو که من همون پست اول گفتم ولی بهتره شما هم همون راهی که من رقتم بری یعنی از یک شرکت دیگه سرویس بگیری الان من به خاطر همین موضوع خارج شدم و از این کار هم خیلی خوشحالم بهتره بدنبال یک شرکت خوب تو شهرتون باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)