تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 23

نام تاپيک: کسایی که Samsung XL2370 دارن یا میخوان بخرن تشریف بیارید تو دم در بده

پروفشنال EhsanEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض

من واقعا بدون اینکه قصد تخریب داشته باشم یه 4-3 تا نقل قول از فرومهای مختلف رو اینجا می زارم از کسائی که با دلیل و یا بدون دلیل ایراد گرفتن و یا خودشون این مانیتور رو داشتن و ایراد گرفتن :
    -------------------------------
    پنل LED تمام پنل از LED ساخته شده که اصطلاحا OLED نام داره که کیفیتش عالی هست و اصلا هم جای بحث نداره

ولی اینکه پنل همون LCD باشه و نور پس زمینه از LED سفید باشه خوب این همون تکنولوژی LCD هست که شما داری پول LED براش می دی و فکر می کنی که واقعا کیفیت بالایی داره

------------------------------------------------------------------------
    اين مانيتور در پشت پنلش LED چيده شده و اين LED ها مستقيم و از فاصله كم به چشم شما نور ميتابونن.در حاليكه اين سيستم براي TV مناسب هست نه براي monitor كه اينقدر فاصلش از چشم كمه

---------------------------------------------------------------------------
    من با XL2370 كار كردم. بهتون اصلا توصيه نمي كنم. كيفيت تصويرش عاليه ولي باباي چشم رو در مياره. يعني تو مايه هاي كور شدنه. وقتي بعد از 1 ساعت از پاي مانيتور بلند ميشي مثل آدمايي ميشي كه 1 ساعت به خورشيد نگاه كردن و چشمشون سياهي ميره. اينطوري
    اگر بين اين دو مدل ميخواي 2770 بهتره. اونم به خاطر اينكه پنلش و اسمبلش هنوز به دست ايرانيان و چيني هاي عزيز نيافتاده.

------------------------------------------------------------------------------
    يكي از مهمترين مسائل هنگام خريد مانيتور اينه كه چشمت اذيت نشه در حالي كه اين مانيتور چشم رو خيلي اذيت ميكنه
    ----------------------------

فقط میخوام بدونم حداقل اینایی که با دلیل ایراد گرفتن حرفشون چقدر میتونه درست باشه؟ و اصلا پایه و اساسی داره یا نه؟
    هرکسم باهاشون مخالفه لطفا با دلیل مخالفت کنه .

-------------------------------------------------------------------------------

2. این کاربر از EhsanEricsson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز peyman_nn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

بله درسته
    یکی از گزینه های انتخاب مونیتور اینه که چشم ادم رو در نیاره و کور نشیم
    وگرنه من به همون crt خودم راضیم

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

پنل LED تمام پنل از LED ساخته شده که اصطلاحا OLED نام داره که کیفیتش عالی هست و اصلا هم جای بحث نداره

ولی اینکه پنل همون LCD باشه و نور پس زمینه از LED سفید باشه خوب این همون تکنولوژی LCD هست که شما داری پول LED براش می دی و فکر می کنی که واقعا کیفیت بالایی داره

عزیز این نقل قول مال من هست و مربوط میشه به 7-8 ماه پیش!!

اون موقع دوستان میخواستن با 350 تومن برن و 2286 را بگیرن و اصلا هم نمیدونستن که این مدل WLED هست و فکر می کردن که پنلش کامل LCD هست و ضمنا فول HD هم هست!!!

خوب من سر همین بحث که پانل این مدلها همه LCD هستن تا دلتون بخواد توی این انجمن دری بری خوردم تا اینکه دوست محترم آقای STREAM تفاوت کامل و اطلاعات کامل این مانیتور ها را در تاپیک ویژه ای قرار دادن و بحثش تموم شده(البته تقریبا)

حالا جدای از بحث بالا موضوع این نقل قول مربوط میشد به 2286 و در اون زمان 350 تومن پولش بود و اصلا ارزش خرید نداشت!!

ضمن اینکه در اون بحث می خواستم دوستان را قانع کنم که کنتراس میلیونی که مورد تبلیغ شرکتها تولید کننده هست واقعی نیست و کنتراست واقعی این مدل هم مثل سایر پنل های LCD (حالا با تکنولوژی LED و یا فلورسنت) حدود 1 به روی 1500 هست که تفاوت محسوسی با LCD ا نداره

5. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مانیتورهای پنل oled هنوز وارد بازار نشدن و موجود نیستن
    بنابراین بهتره کسی دلش رو به خرید مانیتورهای oled خوش نکنه
    چون بکاربردن این تکنولوژی برای صفحات موبایل هزینه بالایی داره چه برسه به یه مانیتور 22-23 یا 24 اینچ!
    در ضمن اکثر مانیتورهای led موجود جهان از backlight led استفاده میکنن و این یه تکنولوژی جدیده. بنابراین کسی که این هزینه رو صرف میکنه مسلما میدونه که داره چیکار میکنه!

اين مانيتور در پشت پنلش LED چيده شده و اين LED ها مستقيم و از فاصله كم به چشم شما نور ميتابونن.در حاليكه اين سيستم براي TV مناسب هست نه براي monitor كه اينقدر فاصلش از چشم كمه
    تکذیب میشه tv مانیتور یه مبحث دیگه ست که کیفیت پنل هاش هم با این مانیتور موجود کلی تفاوت داره
    من با XL2370 كار كردم. بهتون اصلا توصيه نمي كنم. كيفيت تصويرش عاليه ولي باباي چشم رو در مياره. يعني تو مايه هاي كور شدنه. وقتي بعد از 1 ساعت از پاي مانيتور بلند ميشي مثل آدمايي ميشي كه 1 ساعت به خورشيد نگاه كردن و چشمشون سياهي ميره. اينطوري
    اگر بين اين دو مدل ميخواي 2770 بهتره. اونم به خاطر اينكه پنلش و اسمبلش هنوز به دست ايرانيان و چيني هاي عزيز نيافتاده.
    ایشون هم نظر خودشو گفته همونطور که ما نظرمونو میگیم!
    تمام قطعات کامپیوتر رو چین داره میزنه بنابراین چینی بودن دال بر بی کیفیت بودن نیست
    اپل و دل رو هم چین داره میزنه همینطور بقیه رو...
    یه قطعه از pc برام اسم ببر که ساخت چین نباشه!!!
    يكي از مهمترين مسائل هنگام خريد مانيتور اينه كه چشمت اذيت نشه در حالي كه اين مانيتور چشم رو خيلي اذيت ميكنه
    اذیت شدن چشم که خیلی وقته مطرح شده و قبلا دربارش صحبت شده و جزء موضوعات بی دلیل و واهیه

در ضمن بهتره در پیدا کردن نقل قولها دقت کافی بخرج بدید و خوب مطالعش کنید قبل از اینکه اونو در جایی مثل اینجا در معرض نمایش عمومی بزارید:

عزیز این نقل قول مال من هست و مربوط میشه به 7-8 ماه پیش!!

اون موقع دوستان میخواستن با 350 تومن برن و 2286 را بگیرن و اصلا هم نمیدونستن که این مدل WLED هست و فکر می کردن که پنلش کامل LCD هست و ضمنا فول HD هم هست!!!

خوب من سر همین بحث که پانل این مدلها همه LCD هستن تا دلتون بخواد توی این انجمن دری بری خوردم تا اینکه دوست محترم آقای STREAM تفاوت کامل و اطلاعات کامل این مانیتور ها را در تاپیک ویژه ای قرار دادن و بحثش تموم شده(البته تقریبا)

حالا جدای از بحث بالا موضوع این نقل قول مربوط میشد به 2286 و در اون زمان 350 تومن پولش بود و اصلا ارزش خرید نداشت!!

ضمن اینکه در اون بحث می خواستم دوستان را قانع کنم که کنتراس میلیونی که مورد تبلیغ شرکتها تولید کننده هست واقعی نیست و کنتراست واقعی این مدل هم مثل سایر پنل های LCD (حالا با تکنولوژی LED و یا فلورسنت) حدود 1 به روی 1500 هست که تفاوت محسوسی با LCD ا نداره
    همچنان منتظرم تا کسی یه نقد درست حسابی درباره این مانیتور ارائه بده تا کاملا تخصصی باهاش بحث کنم
    تا الان که چیز خاصی مطرح نشده
    Last edited by alpha007; 22-06-2010 at 13:46.

پروفشنال EhsanEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض

در ضمن بهتره در پیدا کردن نقل قولها دقت کافی بخرج بدید و خوب مطالعش کنید قبل از اینکه اونو در جایی مثل اینجا در معرض نمایش عمومی بزارید:

فقط یکیش مربوط به 2370 نبود که اونم در حالت کلی مربوط به این نوع تکنولوژی می شد.
    در کل هرکسی که این مانیتور رو داره نظرشو بگه لطفا

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فقط یکیش مربوط به 2370 نبود که اونم در حالت کلی مربوط به این نوع تکنولوژی می شد.
    در کل هرکسی که این مانیتور رو داره نظرشو بگه لطفا
    فکر میکنم باید یه تاپیک هم درباره 238 بزنیم تا ببینیم کسانی که دارن ازش استفاده میکنن نظرشون چیه

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

اين XL2370 پدر ما رو در آورد.امروز زنگ زدم سام سرويس گفتن هنوز معلوم نيست كي بياد.
    دوستان كسي جايي رو سراغ ندتره كه اين مانيتور رو بدون گارانتي هم كه شده ، داشته باشند؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

اين XL2370 پدر ما رو در آورد.امروز زنگ زدم سام سرويس گفتن هنوز معلوم نيست كي بياد.
    دوستان كسي جايي رو سراغ ندتره كه اين مانيتور رو بدون گارانتي هم كه شده ، داشته باشند؟
    مطمنا اونا هم به توجه به قیمتی که داره و بازار خاصی که داره انبوه عرضه نمیکنن
    وقتی میری پیش فروشنده میگی چرا نداری میگه این کالا خاص هست و اکثرا 19 و 20 اینچ میبرن دیگه مشخصه اوضاع

یکی از دوستان میگفت سام سرویس تهران گفته قراره بهار 90 دوباره بدن بازار

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

آخه الان چند هفته اي هست كه سام سرويس اين مدل رو به سايتش اضافه كرده اما زنگ كه زدم گفتن معلوم نيست كي بياد.
    حالا من موندم كه منتظر بمونم تا وقت گل ني يا اينكه برم يه مانيتور ديگه مثل Asus MS238H بگيرم كه خيلي ازش تعريف مي كنن (البته نميدوتم LED هستش يا LCD) البته به قشنگي سامسونگ نيست و فكر هم كنم كه سخت پيدا بشه.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

آخه الان چند هفته اي هست كه سام سرويس اين مدل رو به سايتش اضافه كرده اما زنگ كه زدم گفتن معلوم نيست كي بياد.
    حالا من موندم كه منتظر بمونم تا وقت گل ني يا اينكه برم يه مانيتور ديگه مثل Asus MS238H بگيرم كه خيلي ازش تعريف مي كنن (البته نميدوتم LED هستش يا LCD) البته به قشنگي سامسونگ نيست و فكر هم كنم كه سخت پيدا بشه.
    اون که LCD هست و در کل از لحاظ کیفی عقب تر از برند هایی مثل Samsung و lg هست
    قیمتش هم کاذب هست و الان 280 تومان هست و حدودا 50 تومان اضافه قیمت داره
    ورودی dvi هم نداره
    و تو نقدش هم مشکلش رو پایش دونستن که به علت ارتفاع نا مناسب مشکلاتی رو تو زاویه دید ایجاد میکنه

به نظر من اگه اشنایی چیزی داری بگو برات همون XL رو از اونور بیارن خیلی ارزونتر در میاد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •