تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 19 از 19

نام تاپيک: pcm چیست؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

حالا که من با دایل آپ همون 52 کانکت میشم یعنی اینکه pcm نیستم دیگه.نه؟
    من رفت اشتراک بگیرم مسئولش گفت اگه سرعت خطتت با dialup بالای 45 کیلو بایت هست pcm نیست!

2. این کاربر از golabi2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

نه آقا.فیبر نوری از اون بدتره.اونجوری که من تئوری و تجربی دیدم،رفع pcm از uno راحت تره.حالا که من با دایل آپ همون 52 کانکت میشم یعنی اینکه pcm نیستم دیگه.نه؟مشکل نشه دوتا.سر همین فیبر سه ساله دارم میدوم...هنوز میگن کارتهای چینی انداختن به مخابرات،آلمانی ها هم که تحریمن...
    دوستانی که متاسفانه pcm هستند با شبکه هوشمند دایل آپ با چه سرعتی(پهنای باند)کانکت میشوید؟
    من رفت اشتراک بگیرم مسئولش گفت اگه سرعت خطتت با dialup بالای 45 کیلو بایت هست pcm نیست!
    بله ، پی سی ام باعث می شه از کل پهنا نتونید استفاده کنید و سرعت تون زیر 30 _ 35 باشه .
    رفع پی سی ام هم ساده تر هست ، چون پی سی ام هم زوج سیم استفاده می شه ، اما دیگه فیبر این جوری نیست ، رفع پی سی ام منوط می شه به این که یه خط آزاد بدن بهتون ، اما برای فیبر این جوری نیست که .

اما پی سی ام با فیبر جمع نمی شه ، نمی شه هم پی سی ام باشه هم فیبر پس خیالت تخت .
    اما در مورد فیبر من اطلاعات چندانی ندارم ، نمی تونم راهنمایی کنم دوست من ، ولی می دونم تا مرکز ساپورت نکنه ، هیچ کاری از دست کسی بر نمی آد ( یادمه اصفهان هم این مشکل بود ، ولی انگار الآن چند وقتی به اصفهانی ها سرویس می دن رو فیبر ، شما اصفهانی یا تهران ؟ )

یا حق

4. 2 کاربر از akhoond بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

گاهی مخابرات در بعضی مناطق با محدودیتهای شبکه ای که ناشی از بی فکری اولیه شون در زمان ایجاد شبکه است روبرو میشه در نتیجه میاد هر خط رو بین حداقل 3-4 نفر قسمت میکنه!!! به خطوطی که اینجوری ایجاد میشن PCM گفته میشه
    روی خطوط PCM نمیشه هیچگونه سرویس دیتا مثل اینترنت Dial up یا ADSL و هیچگونه سیستم هوشمند نمیشه اعمال کرد(حتی برای شما دوست عزیز.خواهش نکن)
    هر کی خطش از نوع pcm باشه نمیتونه ابداً به اینترنت از هر نوعش وصل شه
    باید بره مخابرات اولش محترمانه بگه من pcm نمیخوام و خط عادی بمن بدین
    اگه با این روش چاقوش نبرید فقط 8.5 دسی بل 8.5db صداش را باید بلندتر کنه و بگه اینکار شما خلاف قوانین وزارت مخابراته و اگه از شما شکایت کنم حالتون گرفتست.پس با زبون خوش pcm را بردارید و خط عادی بدین
    اگه بازم دید آقایون مخابرات چی ها پشمی به کلاهش ندیدن حداقل 26.3db دیگه باید صداش را بلندتر کنه و بگه مثل اینکه شماها زبون آدمیزاد حالیتون نمیشه اول از همه با کله بره تو شکم رییسه و.........
    باقیش چون 12+ بود بدآموزی داره نمیشه واستشون تعریف کنم

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

روی خطوط PCM نمیشه هیچگونه سرویس دیتا مثل اینترنت Dial up یا ADSL و هیچگونه سیستم هوشمند نمیشه اعمال کرد
    اشتباه می کنید دوست من ، هم دیال آپ می شه استفاده کرد ، هم هوشمند ( دیال آپ با هوشمند فقط تو استفاده بدون یوزر پس هست ، وگرنه فرقی نداره با دیال آپ عادی ) اما پهنای باند کمتره .

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

روی خطوط PCM نمیشه هیچگونه سرویس دیتا مثل اینترنت Dial up
    dialup که میشه ولی سرعتش پایینه!ADSLه که اصلا نمیشه!چون باید از تمام ظرفیت سیم مسی استفاده کنه!

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

بله ، پی سی ام باعث می شه از کل پهنا نتونید استفاده کنید و سرعت تون زیر 30 _ 35 باشه .
    رفع پی سی ام هم ساده تر هست ، چون پی سی ام هم زوج سیم استفاده می شه ، اما دیگه فیبر این جوری نیست ، رفع پی سی ام منوط می شه به این که یه خط آزاد بدن بهتون ، اما برای فیبر این جوری نیست که .

اما پی سی ام با فیبر جمع نمی شه ، نمی شه هم پی سی ام باشه هم فیبر پس خیالت تخت .
    اما در مورد فیبر من اطلاعات چندانی ندارم ، نمی تونم راهنمایی کنم دوست من ، ولی می دونم تا مرکز ساپورت نکنه ، هیچ کاری از دست کسی بر نمی آد ( یادمه اصفهان هم این مشکل بود ، ولی انگار الآن چند وقتی به اصفهانی ها سرویس می دن رو فیبر ، شما اصفهانی یا تهران ؟ )

یا حق
    ممونم.
    من جنوب تهرانم.اون خدمات روی فیبر رو برای اصفهان یه جایی دیده بودم.نمی دونم چرا تهران نداره.درباره ساپورت مرکز مخابراتی هم بگم که تنها دوتا پیش شماره قبلا مشکل فیبر داشتنکه جدیدا مشکل نصف بیشتر اونها برطرف شده(راهش چی بوده نمیدونم)حالا هنوز مثل اینکه خط من مشکل داره.با امور مشترکین که صحبت میکردم میگفت باید پستی که خط شما از اون گرفته شده بررسی بشه.اگه مشکل از اون باشه حتی با خرید خط جدید یا انتقال یه خط دیگه هم همین مشکل رو خواهید داشت.
    به هر حال یه پست مجزا زدم،اگه راهنمایی ای دارین ممنون میشم کمکم کنین:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه T@L@'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    !!!In your Mind

پيش فرض

دوستان سلام
    من رفتم امور مشترکین مخابرات منطقه خودمون زنگ زد بخش فنی شون گفت مشکلی نداره.
    اما من با دایال آپ همیشه زیر 30 کانکت هستم و این موضوع من رو نگران کرده.
    از شاتل می خوام سرویس بگیرم. سفارش آنلاین دادم.
    حالا اگه طرف تو مخابرات خالی بسته باشه واسه ما از کجا بفهمم که خطم PCM هست یا خیر؟
    روی خط PCM سرویس ADSL می آد یا نه؟ (یا سرعتش کمه؟)
    از پشتیبانی شاتل می شه کمک گرفت؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    !!!In your Mind

پيش فرض

کسی نظری نداره؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    !!!In your Mind

پيش فرض

آقا تا ما اومدیم اینجا رفت رو هوا هیچ کس نیست ببه من بیچاره یه کمکی بده یه نظری راهنمایی یه چیزی....

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •