دوستان خيلي ممنون
اما اونجا هم نوشته 32
مثل رم كامپيوترم كه 256 اما تو سيستم مي نويسه 224
راستي اين ممكنه به خاطر آنبورد بودن مادربوردم باشه؟
دوستان خيلي ممنون
اما اونجا هم نوشته 32
مثل رم كامپيوترم كه 256 اما تو سيستم مي نويسه 224
راستي اين ممكنه به خاطر آنبورد بودن مادربوردم باشه؟
اون بازی رو که با 128 اجرا میشه ولی با 32 اجراش کردی اسمش چیه؟ پس اگه اون بازی رو تو 128 ببینی چی میگی؟ اون 128 که میزنه رو سی دی ها گرافیک ایده آل برای اون بازی هسن ولی مثلا حداقلش با 32 اجرا میشه
اسم اون بازی Splinter Cell 2 هست . و علت اجرا نشدنش هم پشتیبانی نکردن گرافیک از Pixel Shader بود .
در ضمن من هر بازی که گرفتم اجرا کردم . به جز یکی دو تا . کارت گرافیک اصلی من GeForce 2 MX400 هست . اما هر وقت که لازم بوده رفتم و یکی قویتر از اون رو ( نه برای بازی ) گرفتم و اجرا کردم .
یک چیز دیگه . من بازیها رو توی 128 که هیچ . روی 256 هم اجرا کردم . اما به این نتیجه رسیدم که نه مرحله ای اضافه میشه و نه بازی آسونتر میشه !!! مگه من هم دیوونه شدم برم و یک کارت گرافیکی بخرم که همون کار قبلی رو یکم بهتر انجام میده !؟
تا الان که هیچ مشکل جدی نداشتم . هر وقت هم داشتم میام سراغ شما زیتانیکس خان !!!
یک چیز دیگه که زیتانیکس خان باید بدونن .
برای مثلا بازی Doom 3 روی سایتش نوشته مینیمم کارت گرافیک 128 !!! اما من با همین گرافیکم اون هم توی رزولویشن 600×800 و با گرافیک نرمال اجرا کردم و فقط تو یکی از مراحلش که دشمن ریخته بود روی سرم یک ریزه سرعتش پایین اومد .
براي اينكه مشخصات كامل كارت گرافيك يا هر قطعه ديگري بهتر است از نرم افزار هايي مثل dr hardware استفاده كرد اين نرم افزارها حتي ddr بودن كارت گرافيك رو و سرعت كارت رو نشون ميده .دوستان عزيز توجه داشته باشند كه براي اجراي بازيها مدل چيپ ست مهمتر از مقدار رم است و ديگر اينكه درايور كارت رو هم بايد آپديت كرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)