تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 19 از 19

نام تاپيک: کم خوابی

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

خوب حالا بحثش شد منم میگم ... من بیخوابی ندارم یعنی اراده کنم میتونم به راحتی بخوابم ...
    ولی نمیدونم ساختار بدنم چه جوری هست که تا 50 ساعت هم بیدار بمونم هیچیم نمیشه ! دلیل خاصی نداره ؟ ...

برای مثال تو این وقت امتحانات درس نمیخوندم ... میرفت تا 11 شب ... 11شب میخوابیدم تا 1 صبح ...
    1صبح تا صبح درس میخوندم میرفتم امتحان میدادم ظهرش هم نمیخوابیدم میرفت تا 11 شب بعدش ! ...

(الانم که دارم مینویسم حدود 22 ساعت هست بیدارم قبلش هم یه خواب 3 ساعته داشتم !)
    یا مثلا تو تابستون هم گاهی اوقات اصلا شب ها 1 دقیقه هم نمیخوابم .. هیچیم هم نمیشه ولی خوب میگن کم خوابی ضرر های زیادی داره که بعدا مشکلاتش رو بروز میده و باعث ضعف جسمانی و ... هم میشه ...

حالا من چیکار کنم که بخوابم ؟ (میتونم بخوابم ولی خوشم نمیاد بخوابم مسئله این هست ! میدونم احمقانست ولی اینجوریم!)

آخر فروم باز ms368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

پس همه شما هم جریان اون بنده خدا رو میدونید که سالهاست حتی یک دقیقه هم نخوابیده و جالب اینجاس که از نظر روحی و جسمی در سلامت کامله .

خوش به حال شماهایی که میتونید بدون دردسر بخوابید

من که یه شب قرصامو نخورم تا صبح باید تو تخت وول بخورم ( دیشب )

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

واقعاً بحث جالب، مهم و کاربردی هست. به نظر من باید تا یک راه حل حداقلی پیش رفت که چرا اینقدر آدمها با هم متفاوت هستن. آیا شغل ما بد هست، آیا بد درس می خونیم، آیا بد کار می کنیم و....
    آیا اونهایی که در شهرها زندگی نمی کنن این مشکلات رو ندارن و یا کمتر دارن؟ چقدر آلودگی هوا، آلودگی صوتی، تنش های روحی و جسمی، میزان علاقه به زندگی و کار می تونه در روند بهبود زندگی کمک باشه که یکی از اونها هم یک خواب راحت و مطلوبه.
    مثلاً یعنی چی که نشون می دادن فلان کشاورز، ساعت 4 صبح از خواب بیدار می شه و می ره سر زمینش و مثلاً ساعت 9 شب می یاد خونه ولی اصلاً احساس کسالت روحی و بد خوابی و بی خوابی و... نداره. یعنی توانایی بدن و محکم بودن بدن در مقابل خستگی ها و بیماریها می تونه به خواب خوب کمک کنه؟
    والا خودم هم گیج شدم ولی ای کاش می شد یک کار تحقیقاتی کرد. مثلاً یک نفر که خواب خوبی نداره یه مدتی بره توی یه ناحیه کوهستانی و یا یک روستای خوش آب و هوا و زندگی کنه. اوضاع جدید رو با اوضاع قبلی اش سبک و سنگین کنه و ببینه چه اتفاقی می افته و یا اینکه کسی که خواب خوبی داره بره یه جایی که از شرایط فعلی اش نامطلوب تره و ببینه چه اتفاقی می افته؟
    خودم خیلی دوست داشتم یک چنین تجربه ای داشته باشم ولی حیف که نمی شه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تقریبا آخرای جاده زندگی... یه تیغ تیز تو دستم تو وان حموم

پيش فرض

من که یه شب قرصامو نخورم تا صبح باید تو تخت وول بخورم
    عزيزم چي ميزني؟

پروفشنال c30tehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

گیاه دارویی اثر قرص خواب دارن هر شب باید مصرف کنم ؟

داروي گياهي: والرين/ والريك/ والي فلور/ هايپيران

آخر فروم باز ms368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

عزيزم چي ميزني؟
    Propranolol 20+10
    نورتریپتیلین 20
    روزانه مصرف میشن

البته چند تا قرص دیگه بود که روان پزشکم حذفشون کرد.

7. این کاربر از ms368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام. این بحث خیلی بحث جالبی بود چرا تعطیل شد؟ c30tehran عزیز شما تونستید بخوابید؟ ولی به نظر، پیشنهاد Old_Chater عزیز باید جالب باشه، حالا دویدن هم اگه نخواستید، پیاده روی شبانه. امتحان کنید و ببینید چی میشه، به ما هم خبر بدید.

یه مطلبی رو می خوام بگم ولی هیچ توصیه ای برای کسی ندارم. حدوداً 6 یا 7 سال پیش که یک یا دو سالی از پرکاری تیروئیدم می گذشت، خوابم مثل شما شده بود. 10 روزی می شد که باید تا ساعت 5 صبح به ساعت نگاه می کردم و راه می رفتم و توی جام وول می خوردم تا خوابم ببره. واقعاً عذاب آور بود. به دکترم ماجرا رو گفتم، یادم نیست اسم قرص رو ولی از اینهایی که خواب می کنن بود.به نظرم ضعیف ترین قرص خواب بود. شاید 7 روز و شاید 8 روز، شبی یک عدد خوردم و دیگه نخوردم. خوابم تنظیم شد و دیگه عادی می خوابیدم.

راستی، دم کرده گل گاو زبون هم به گفته ابوعلی سینا، آرام بخشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arpanet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

گیاه دارویی اثر قرص خواب دارن هر شب باید مصرف کنم ؟
    بله مصرف بايد دائمي باشه و اگه بيماري زمينه اي ديگه اي نداشته باشي عارضه چنداني نداره نسبت به داروهاي شيميايي

پروفشنال c30tehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

فعلا کم خوابی حل نشد
    به جز اینجا هم گوگل سرچ کردم
    نکته های زیادی پیدا کردم
    1- به جای درجا قلت خوردن باید پاشم و چند تا حرکت انجام بشم که ms368 این نکته رو گفتن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2- بالش و ملافه تمیز باشن و بو خوب بدن
    3- دو ساعت قبل از خواب چیزی نخوره
    4- قبل از خواب فیلم و تلویزیون تعطیل

بیشترین مشکل من هم مورد 4 هست من زیاد فیلم می بینم
    برای دکتر هم وقت گرفتم به بینم چی میگه

موفق باشید
    ببخشید من اگر شما رو نارحت کردم و یا وقتون رو گرفتم

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •