تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 16 اولاول 12345612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 151

نام تاپيک: مثل معتادها شدم چه کار کنم؟

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    از دکتر رفتن گفتید:
    یادمه چند سال پیش، یکدفعه تب کردم و این تب، 15 روز طول کشید(البته 0.5 درجه بود) 8 روز که از تب گذشت و خوب نشدم رفتم پزشک اورژانس یکی از بیمارستان ها. پزشک گفت که برو اگر تب ادامه داشت بیا، مایعات هم بخود.انگار کار من رو یک نوع لوس بازی تصور می کرد. اصلاً ازش خوشم نیومد. فرداش رفتم پیش یک دکتر دیگه، علاوه بر اینکه از موضوع طولانی شدن این تب نگران شده بود، کلی آزمایش برام نوشت و انواع مواردی رو که می شه بهش شک کرد رو امتحان کرد. سر آخر معلوم شد یک ویروس رفته توی بدنم که با خوردن مایعات و زدن سرم به تدریج از بدن خارج می شود. تا ویروسه تشریف ببره بیرون و حال و روز من خوب بشه حدوداً 30 روزی طول کشید. ولی اون موقع، آزمایش دادن و دکتر رفتن مثل آب خوردن بود. ویزیت ها معقول، سهم بیمه شده در آزمایشها بیشتر. خلاصه داغ دکتر رفتن و آزمایش دادن روی پیشونی آدم باقی نمی موند.
    اردیبهشت که رفتم دکتر، دکترم آزمایش نوشت، وقتی رفتم آزمایشگاه و قیمت رو فهمیدم، سرم به سقف چسبید و دهنم از تعجب وا موند. حالا ویزیت دکترها رو هم بهش اضافه کنید. تازه جالبی قضیه اینجاست که دکترم گفتند که چند مورد رو ننوشتم وگرنه سر به فلک می گذاشت که واقعاً راست گفته بود.

حالا با این اوضاع به نظر شما حق دارم بترسم از دکتر رفتن؟!!!!!

تازه تشخیص درست رو هم بهش اضافه کنید.
    به خاطر همین این سوال رو مطرح کردم تا ببینم چه کنم و کدوم دکتر برم. مطالب جالبی رو خوندم و به یک نکته رسیدم که اگر خیلی خسته ام با خواب مبارزه نکنم و حتماً بخوابم.
    دیشب هم خوب خوابیدم و الان حالم خوبه، ببینم تا شب چه جوری می شه.
    توصیه شما رو در مورد توازن الکترولیت انجام می دم. ممنونم.

2. این کاربر از قله بلند بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای eMer@lD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

درد قفسه سینه یک نشانه هست
    گاهی هشدار دهنده و گاهی مشکلات قلبی ممکن است باعث درد قفسه سینه بشه
    گاهی این درد مرتبط با اختلالی در ریه ها یا جدار قفسه سینه است
    در مواردی هم از یک مشکل گوارشی نشات میگیره
    غالبا این درد با یکی از مشکلات زیر در ارتباط: که توضیحات کوتاهی هم برای هر کدوم قرار میدم ؛

آنژین یا درد قلبی:(ناراحتی،احساس تنگی یا فشردگی در قفسه سینه به دلیل فقدان جریان خون به عضله قلب را اصطلاحا آنژین میگویند.که ممکن است درد در فک و سطح داخلی بازوی چپ یا گهگاه هر دو باز و هم احساس شود که این درد در پی فعالیت جسمس یا فشار عصبی زیاد ایجاد میگردد.)

درد جدار قفسه سینه:(این درد شایع وبی خطر به دلیل حساسیت عضلانی وغضروفی در جدار سینه میباشد .با فشار دادن نقطه ی حساس در قفسه سینه با انگشت ،دچار درد در این ناحیه میشوید.)

اسپاسم مری:(فشار شدید و محکمی در زیر استخوان جناغ واغلب بعد از نوشیدن جرعه ی بزرگی از مایعات سرد یا گازدار ایجاد میگردد. این درد معمولا پس از چند ثانیه بر طرف میگردد

بیماری برگشت محتویات معده به مری:(نوعی گرمی وسوزش (سوزش سر دل ) در بخش فوقانی شکم وبخش تحتانی قفسه سینه زیر جناغ ایجاد می شود .ممکن است دهانتان تلخ یا ترش شود (ترش کردن) نوشیدن شربت معده یا خوردن قرص آنتی اسید به رفع این مشکل کمک میکند.)

حمله قلبی:(درد یا فشاری شدید که ممکن است در قفسه سینه ،گردن ، فک ،یا بازوها ، احساس شود .این درد ممکن است با تنگی نفس ،تعریق ، تهوع ، واستفراغ همراه باشد.)

سینه پهلو:(با تب وسرفه همراه است .گاهی فرد با سرفه ،خلط خونی بالا می اورد وبا کشیدن یک نفس عمیق ممکن است دچار تنگی نفس ودرد تیزو شدیدی دذ قفسه سینه شود.)

آمبولی ریوی:(با اقدام به کشیدن نفس عمیق ،درد تیز وشدیدی در قفسه سینه احساس میشود .اینمسئله ممکن است با تنگی نفس ناگهانی وخلط خونی همراه باشد.)
    شکستگی دنده:(ممکن است ناشی از صدمه یا سرفه شدید باشد . اعمال فشار بر روی دنده ی شکسته درد بسیار شدیدی در فرد ایجاد میکند.)

ابتدا باید به یک متخصص عمومی مراجعه کنید .

4. 2 کاربر از eMer@lD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amd>intel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

شما باید برید یک دکتر داخلی یکسری براتون آزمایش بنویسه . شمارش گلبول و ...

6. 2 کاربر از amd>intel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام. ممنون از توجهتون. حالا راجع به موارد ذکر شده توضیح می دم:
    1-آنژین یا درد قلبی رو نمی دونم ولی 15 اسفند پارسال بود که دکترم تشخیص آسم رو دادند. به ایشون گفتم که پشت قلبم(که در حدود یک دایره کوچک بود) درد می کنه(چون زیاد سرفه کرده بودم) ایشون گفتند که مربوط به قلب نیست چون هنوز به سن بیماری قلبی نرسیدی. بعد از مدتی، درد این ناحیه از بین رفت و به سمت راست و پایین قفسه سینه منتقل شد. حالا این درد در تقطه مقابل و در سمت چپ و پایین قفسه سینه است.
    2-درد جدار قفسه سینه: به ناحیه دردناک که دست می زنم درد می گیره.
    3-اسپاسم مری: نه
    4-بیماری برگشت محتویات معده به مری: نه
    5-حمله قلبی: نه
    6-سینه پهلو: نه
    7-آمبولی ریوی: وقتی نفس نسبتاً عمیقی می کشم، قسمت پایین، سمت چپ پشت قفسه سینه درد می کنه ولی اتفاق دیگری نمی افته.
    8-شکستگی دنده: مثل مورد 7 می مونه. وقتی سرفه ها شروع شدند اینجوری شد و قبل از بحث سرفه و آسم این مسائل مطرح نبود.

شما فرمودید، دکتر عمومی. اگر داخلی باشه اشکالی نداره.

---------- Post added at 01:15 PM ---------- Previous post was at 01:13 PM ----------

شما باید برید یک دکتر داخلی یکسری براتون آزمایش بنویسه . شمارش گلبول و ...
    سلام. آخرین بار 12 اردیبهشت برای این کار رفتم که همه چیز نرمال بود. البته یه آزمایش هم اواخر فروردین دادم که سدیم و فسفر و کلسیم و ... هم خوب بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza Razor's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    یجا ...

پيش فرض

خب اگه مشکلی جسمی زیادی داری و با دارو مشکلت حل نمیشه میتونه مشکل های فکری و روحی هم باعث اینا بشه !
    مشکل استرس یا افسردگی چی ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تقریبا آخرای جاده زندگی... یه تیغ تیز تو دستم تو وان حموم

پيش فرض

سلام. آخرین بار 12 اردیبهشت برای این کار رفتم که همه چیز نرمال بود. البته یه آزمایش هم اواخر فروردین دادم که سدیم و فسفر و کلسیم و ... هم خوب بود.
    گاهي وقتا افسردگي پنهان ميتونه باعث ضعف و اين بيماري ها بشه شخصا تجربشو دارم

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام. والا چه عرض کنم. خستگی و بی حالی و کسالت که انگار شده جزئی از زندگی. یادمه چند هفته پیش، یکی از کاربران که تهرانی هم بودن راجع به این مساله که تهرانی ها(به نظر من شاید بیشتر، مرکز و جنوب شهر) دچار این عوارض هستند صحبت می کردن ولی تاپیک، زود تموم شد. مسلماً آلودگی های متفاوت و کم تحرکی، خودش می تونه عامل کسالت و استرس و ... باشه. از طرفی وجود پر کاری تیروئید هم تحریک پذیری رو بیشتر می کنه. خودم هم آدمی نیستم که بی خیال باشم.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام. با توضیحات پست 14، معلوم نشد، این درد برای چی هست؟

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوست عزیز چند تشخیص در مورد شما می تونه مطرح باشه
    1. با توجه به حضور چند ساعته شما در بیمارستان و اینکه محیط بیمارستان سرشار از میکروب ها و ویروسهای متعدد می باشد و همچنین بیماریهای زمینه ای شما ممکنه شما دچار یکی از این بیماریهای ویروسی شده باشید که از مهمترین علائم آنها ضعف و بی حالی و درد بدن می باشد . برای این مورد بهترین کار استراحت و تقویت بدن می باشد تا دوره بیماری طی شود
    2.خستگی و گرمازدگی شدید بعلت ضعف جسمی و عادت نداشتن به این خستگی زیاد . توجه داشته باشید که همین مورد می تونه ایجاد اختلال خواب و خوراک و بدنبال آن کلافگی و بد حالی را دارد که این مورد هم با استراحت کاهش تنش و به مرور برطرف میشه
    3.تنش های عصبی و روحی و بدنبال آن بی خوابی و عوارض آن . در این مورد کاهش استرس و در صورت لزوم ویزیت پزشک ضروریه .
    در هر صورت در صورت ادامه علائم ویزیت پزشک لازمه .
    نوع دکتری که بروید به نظر بنده پزشک عمومی بهترینه .

13. 4 کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام. ممنونم. پس این درد چند ماه پشت قفسه سینه چی؟ بد جوری داره اذیت می کنه. لطفاً به پست های 12 و 14 نگاهی بیاندازید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •