سلام
از دکتر رفتن گفتید:
یادمه چند سال پیش، یکدفعه تب کردم و این تب، 15 روز طول کشید(البته 0.5 درجه بود) 8 روز که از تب گذشت و خوب نشدم رفتم پزشک اورژانس یکی از بیمارستان ها. پزشک گفت که برو اگر تب ادامه داشت بیا، مایعات هم بخود.انگار کار من رو یک نوع لوس بازی تصور می کرد. اصلاً ازش خوشم نیومد. فرداش رفتم پیش یک دکتر دیگه، علاوه بر اینکه از موضوع طولانی شدن این تب نگران شده بود، کلی آزمایش برام نوشت و انواع مواردی رو که می شه بهش شک کرد رو امتحان کرد. سر آخر معلوم شد یک ویروس رفته توی بدنم که با خوردن مایعات و زدن سرم به تدریج از بدن خارج می شود. تا ویروسه تشریف ببره بیرون و حال و روز من خوب بشه حدوداً 30 روزی طول کشید. ولی اون موقع، آزمایش دادن و دکتر رفتن مثل آب خوردن بود. ویزیت ها معقول، سهم بیمه شده در آزمایشها بیشتر. خلاصه داغ دکتر رفتن و آزمایش دادن روی پیشونی آدم باقی نمی موند.
اردیبهشت که رفتم دکتر، دکترم آزمایش نوشت، وقتی رفتم آزمایشگاه و قیمت رو فهمیدم، سرم به سقف چسبید و دهنم از تعجب وا موند. حالا ویزیت دکترها رو هم بهش اضافه کنید. تازه جالبی قضیه اینجاست که دکترم گفتند که چند مورد رو ننوشتم وگرنه سر به فلک می گذاشت که واقعاً راست گفته بود.
حالا با این اوضاع به نظر شما حق دارم بترسم از دکتر رفتن؟!!!!!
تازه تشخیص درست رو هم بهش اضافه کنید.
به خاطر همین این سوال رو مطرح کردم تا ببینم چه کنم و کدوم دکتر برم. مطالب جالبی رو خوندم و به یک نکته رسیدم که اگر خیلی خسته ام با خواب مبارزه نکنم و حتماً بخوابم.
دیشب هم خوب خوابیدم و الان حالم خوبه، ببینم تا شب چه جوری می شه.
توصیه شما رو در مورد توازن الکترولیت انجام می دم. ممنونم.