ببخشید داداش میشه منظورتو واضح تر بگی؟؟؟؟
ببخشید داداش میشه منظورتو واضح تر بگی؟؟؟؟
به شدت تائید می کنم فرمایشه دوست عزیزمون رو واقعا مشکلاتی که برای HP پیش میاد به عقل جنم نمیرسه
شما با یه گشت کوچولو در همین فرم می تونی ببنی کعه دوستانمون به چه مشکلاتی بر خوردند
و اما در مورد کندی ویندوز 7 چیزی که کمبو بیش میشه گفت طبیعه !!
مشکلات در ریجسیتری و ... می تونه تاثیر گذار باشه
ممکنه ربطی به سوال دوستمون نداشته باشه ولی واسه کندی سرعت ویندوز7 نسخه 7 که رو لپ تاپا میزنن بیشتر home basic هست و محدوده سرعتشم میاد پایین من خودم اینطور لپ تاپا رو recovery میگیرم ultimate نصب میکنم خیلی بهتر میشه
دوست عزیز در مورد مسله اخلاقیش باید بگم که ، اولا اون یارو که 300 تومن بیشتر به من لب تاپ رو انداخته مشکل نداشته ، من که می خوام مرجوع کنم مشکل پیدا می کنم ؟ دوما اون یارو نقشه کشیده بود که لپ تاپ رو بگیره و تا پول کامل رو تصفیه نکردیم به ما نده که ما رو هنوز نشناخته بود !!!! ( من بچه یه بنگاه دارم ) اون می خواست ما رو دور بزنه حتی به داد بیداد و 110 هم رسید و بعدش فهمید که چه ... میل کرده ، پشیمون شد و ادامه ماجرا !
خلاصه بگم این قضیه لپ تاپ من مشکل داره و باید به دادگاه و اتحادیه صنف کشیده بشه !
یه سوال دیگه : من می تونم از اون یارو بابت این گران فروشی شکایت کنم ؟ لپ تاب به نرخ روز 1 تومن در میاد ولی 1/300 حساب کرده !
اينجا كلاس اخلاق نيست ولي جواب بدي را با بدي نميدن !!!
تا اونجايي كه ميدونم قراره نوت بوك فروشها مشخص بشن كه كسي كه كارش پيرنتر هست نوتبوك نفروشه كه اين جور مشكلات ايجاد بشه
قيمت ها ، فروش دستگاه refurbished به جايي دستگاه نو ،اقدام نكردن به شرايط گارانتي و ... جرم حساب ميشه و اگه بحث
به اتحاديه و دادگاه كشيده بشه و حق با شما بود تا پلمپ مغازه هم پيش ميره
ممنون دوست من !
یه سوال دیگه که بازم ربطی به بحث اصلی نداره :
از طریق قانون می تونم به خاطر گرون فروشی و اقدام نکردن به گارانتی ، قرار داد رو فسخ کنم ؟
یعنی قانون پشتم هست واسه فسخ ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)