واسه چی اسمتو گذاشتی کلنگ؟ خوب می رفتی تو مخشون!!!
.gif)
تو ........ که به آدماش اهمیت قائل نیستن به یه گوشی چه گارانتی ای خواهند داد!
یه گارانتی داریم و یه وارانتی!!!!Guaranty VS Warranty
به نظر دوتاش یه معنی داره ولی در عمل متفاوت از همه. یکیش همراه با خدمات پس از فروشه و دیگریش ضمانت خرید و از این جور حرفا
جونم واست بگه گارانتی نوکیا گارانتی تعویض گوشی نیست نه واسه اولین روزی که خریدی نه واسه یه ماه بعد خریدت. این گارانتی گارانتی تعمیر و تعویض قطعاته اونم واسه بار اول برا دفعات بعد در مدت طول گارانتی هزینه می گیرن واسه قطعات تعویضی.
در حقیقت در اول باید خودت تو مغازه حسابی با گوشی ور می رفتی تا اشکالی واسش اگه میخواست پیش بیاد خودشو نشون بده. نه فروشنده مقصره نه شرکت گارانتی دهنده البته در صورتی که پکت پلمب شده و دستکاری نشده باشه.
حالا که بردی بخش ضمانت نوکیا باید حتما جوابگو باشه واست تعمیرش کنه و تحویلت بده ولی این امر در کشور ما صد در صد محاله.
من خودم به گارانتی گوشی اهمیت می دم که حتما با گارانتی اصلی بخرم به دو لحاظ: اول اینکه گوشی واردات قانونی باشهو فردا واسش از طرف مسئولین محترم و شامخ دبه در نکنن که رجیستر نخواه دشدو فلانه و ال و بل دوم اینکه مطمئن باشم که قطعات گوشیم اصله و دستکاری نشده البته هنوز هم شک دارم. یه بند هم اضافه کنم که چون فارسی داره. گرچه میشه دستی پروداکت کشد رو عوض کرد و فریم ویر گوشی رو تعویض کرد ولی این کار موجب باطل شدن گارانتی خواهد شد.
ناراحت نباش خدا بزرگه. جواب همه خیانتکارها رو خواهد داد