تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: شکسته شدن قفل مجموعه آموزشی لرد 2010

اگه نباشه جاش خالی می مونه Morteza561's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    پایتخت خوشنویسی ایران = قزوین

12 شکستن قفل آزمون یار !!!! محض جلب توجه !!!!

من يك سوالي دارم :
    شما كه اين قدر كارتون درسته كه در 7 دقيقه اين قفل و قفل هاي ديگه رو ترتيبش رو ميدين ، چرا خودتون يك قفل خوب درست نمي كنيد ؟

يك سوال ديگه هم دارم :
    اين پرند چه ربطي به پروشات داره ؟ اون كينگ رو ميزنه و اين يكي لرد رو ميزنه .

ممنونم
    سلام
    نه بابا این جوریا هم نیست. چند وقت پیش به فکر این کار افتادم ولی به قول معروف میگن: یه دست صدا نداره.
    اگه بتونم یه گروه درست و حسابی جمع کنم حتما این کار رو می کنم. هم چنین از تمام کسانی که به این کار تمایلی دارند ویا تجربه ای برای انتقال اطلاعات و یا کسب درآمد دارند، با کمال میل ازشون با ممنون میشم با پ.خ (پیغام خصوصی) با من در میون بذارند.
    این رو هم بگم این قفل هایی که ما داریم تو 7 دقیقه (البته اون هم برای انتقال اطلاعات از DVD به هارد و نه برای شکستن قفل) میشکونیمشون حاصل کار و تجربه ی چند ساله یک گروهه که روش زحمت کشیدن. پس باید کار خیلی قوی تر از این حرفا باشه تا به یه جا برسه.

بهترین قفلی که تا حالا دیدم برای آزمون یار شرکت راهبردهای نوین دانش بوده که به خاطر یه سوتی بزرگ به تابلوترین قفل تبدیل شد!
    من هم به خاطر این که این CD مجموعه سوالات سال های دبیرستان و پیش دانشگاهی به صورت تشریحی و چهار گزینه ای هست بین چند تا از دوستام پخش کردم.
    این هم برای ترسوندن شرکت راهبردهای نوین دانش برای ارتقای سطح امنیتی قفل هاشون:

اون قضیه پرند حل شد. اشتباه لپی بود. نوین پندار

از تذکرتون ممنونم ....
    Last edited by Morteza561; 11-06-2010 at 12:06.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

میری مغازه سیدی رزتا استون میگیری (نرم افزار آموزش زبان) میبینی با کلی داستان و این حرفا کار میکنه بعد تازه روش زده کپی نکنین یه نرم افزار خارجی رو خودشون دزدین الان مالکش شدن.من برادرم گرفت نصب نمیشد مشکل میداد زنگ زدیم به شرکتش گفت حتما باید یه آنتی ویروس اصل مثل کسپر روش باشه.من به طرف گفتم یعنی برای اینکه کسی بتونه از یه نرم افزار 10 -11 تومنی استفاده کنه باید 30 تومن هم بده یه آنتی ویروس معتبر بگیره-من خودم بعدش رفتم از تو اینترنت پیدا کردم مثل چی کار میکنه بدون مشکل.من حرفم در کل اینه:
    اگه میتونین داونلود بکنین حتما اینکار رو بکنین و منت هیچ شرکتی رو نکشین چون به نظر من اکثرشون کلاه بردارن.در مورد نرم افزارهای اموزشی هم سعی کنین همیشه از نرم افزارهای تصویری با زبان انگلیسی استفاده بکنین چون اینطوری هم زبانتون بهتر میشه و هم مطالب معمولا خیلی بهتر جا میافته.اخرش میمونه چند نرم افزار ایرانی که در زمینه کارهای تخصصی هستش مثل هلو و چیزهای مشابه که خوب اونارو بخرین بد نیست.من خودم فقط به یه نرم افزار تا حالا پول دادم و واقعا ازش راضی هستم اونم انتی ویروس کسپر هستش و من چون دایم با پیغام بلک لیست شدن سریال روبرو میشدم اونو خریدم و به هیچ وجه هم پشیمون نیستم.

3. این کاربر از jack_panosyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت

پيش فرض

بنده بدینوسیله تمام حرفهایی که در زمینه پشتیبانی از شرکت نوین پندار زدم رو پس می گیرم و از این به بعد هر قدر که بتونم و در حد توان خودم یا سایر دوستانم (چه مجازی و چه حقیقی) باشه در جهت تضعیف این شرکت حرکت خواهم کرد.

حیف، حیف که نمیتونم اینجا چیزی بگم وگرنه میدونستم باهاشون چیکار کنم.

بعد از کلی وقت گذاشتن (همون 7 دقیقه) رفتم تو سایتشون خیلی محترمانه اعلام کردم آقا این مجموعه نقطه ضعف داره اگه میخواید نقطه ضعفش رو به خودتون بگم تا بقیه کاربراتون (که به زور به 2 یا 3 نفر می رسن) نفهمند، پ.خ بدید تا براتون رو کنم. در کمال پر رویی اومدن پست رو پاک کردند (به قول جمال زاده: کان لم یکن شیئاً مذکوراً). من بیچاره رو بگو که به فکر پیشرفتشون بودم.

از این به بعد --- بخورم که از این دست شرکت ها پشتیبانی کنم و یا محصولاتشون رو بخرم. (عشق است لرد رایتی) (البته فقط لرد نه بقیه نرم افزارها)

مدیران بخش شما رو خدا نمیشه این یه مورد رو استثنا قرار بدید تا با گفتن روش کپی این شرکت بفهمه توجه نکردن به اخطار مشتری یعنی چی؟

آخر فروم باز piroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

بنده بدینوسیله تمام حرفهایی که در زمینه پشتیبانی از شرکت نوین پندار زدم رو پس می گیرم و از این به بعد هر قدر که بتونم و در حد توان خودم یا سایر دوستانم (چه مجازی و چه حقیقی) باشه در جهت تضعیف این شرکت حرکت خواهم کرد.

حیف، حیف که نمیتونم اینجا چیزی بگم وگرنه میدونستم باهاشون چیکار کنم.

بعد از کلی وقت گذاشتن (همون 7 دقیقه) رفتم تو سایتشون خیلی محترمانه اعلام کردم آقا این مجموعه نقطه ضعف داره اگه میخواید نقطه ضعفش رو به خودتون بگم تا بقیه کاربراتون (که به زور به 2 یا 3 نفر می رسن) نفهمند، پ.خ بدید تا براتون رو کنم. در کمال پر رویی اومدن پست رو پاک کردند (به قول جمال زاده: کان لم یکن شیئاً مذکوراً). من بیچاره رو بگو که به فکر پیشرفتشون بودم.

از این به بعد --- بخورم که از این دست شرکت ها پشتیبانی کنم و یا محصولاتشون رو بخرم. (عشق است لرد رایتی) (البته فقط لرد نه بقیه نرم افزارها)

مدیران بخش شما رو خدا نمیشه این یه مورد رو استثنا قرار بدید تا با گفتن روش کپی این شرکت بفهمه توجه نکردن به اخطار مشتری یعنی چی؟
    خب حالا شما یه جورایی از خجالت لرد دربیاید...
    لینکی چیزی نمیتونید بزارید...

6. این کاربر از piroooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت

پيش فرض

شدیدا دارم برای این کار له له می زنم ولی حیف مدیرا رو چیکار کنم؟

آخر فروم باز piroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

شدیدا دارم برای این کار له له می زنم ولی حیف مدیرا رو چیکار کنم؟
    به نظرم شما آموزشش را آپ کن ...
    بعد هر کی خواست یا اینجا درخواست میده براش P.M بدید...
    یا کلا با P.M کار میکنیم...

9. این کاربر از piroooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال persiankitty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

خوب شب كه همه جا تاريكه ، مديرها هم خوابيدن پست بزن .

11. 2 کاربر از persiankitty بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای amirgooran's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

چون تنها هدفم از این تاپیک ارتقای سطح قفل گذاری برای شرکت های داخلی در مقابل سوء استفاده گران می باشد.
    تاپبک رو به طور کامل خوندم،هيچ مطلب مفيدي که باعث ارتقاي سطح قفل گذاري بشه،پيدا نکردم.فقط يک سري بحث هاي کاملا تکراري...شما اگه هدفتون همين چيزي که گفتين باشه،بهتره چند تا آموزش در مورد تکنيک هاي شکستن قفل هاي سيدي ارائه بدين،نه اينکه به يک قفل خاص بپردازين و فقط بحث هاي حاشيه اي راجع بهش بکنين...
    اگر دليل قانع کننده اي براي باز بودن اين تاپيک داريد،در پيام خصوصي برام ارسال کنيد.
    موفق باشين...

13. 2 کاربر از amirgooran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •