تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 11 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 107

نام تاپيک: ایران و جام جهانی

حـــــرفـه ای Gita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ما فعلا باید غصه های بزرگتری واسه کشورمون بخوریم
    کو تا برسه به غصه ی جام جهانی

2. 15 کاربر از Gita بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ما فعلا باید غصه های بزرگتری واسه کشورمون بخوریم
    افرین....عالی نوشتی!
    ردضمن،ما باید قبول کنیم که الان دیگه اون روزها نیست که یه علی دایی بیاد با غیرتش بازی کنه نه با شیکمش!!!
    الان دیگه اون روزها نیست که فوتبال واقعی باشه......
    واقعیت اینه که ما الان چیزی به اسم فوتبال نداریم! فقط یه سری ادمن که میان پول نفت مردم رو میگیرن و خرج میکنن و حقوق های میلیونی بابت کارای 2زاری میگیرن و بس!
    در حال حاظر من فکر میکنم تنها چیزی که فوتبال ایران داره،سابقش برای سالهای خیلی دوره نه چیزی که الان هستش!

4. 2 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

یادش بخیر تیم ایران سال 98 ---مردم برای صعود به جام جهانی و بعد از اون موفقیت در جام جهانی سر سجاده ها موقع نمازشان دعا میکردن اما همون آدما خوشحالن که ایران نرفت جام جهانی
    چون بازیکن های الان تیم ملی یک گله بچه سوسول پول پرست هستند که بیشتر به فکر جیبشون هستند تا غرور کشورشان
    ============================
    بازم یاد تیم 98 بخیر

6. 8 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

یادش بخیر تیم ایران سال 98 ---مردم برای صعود به جام جهانی و بعد از اون موفقیت در جام جهانی سر سجاده ها موقع نمازشان دعا میکردن اما همون آدما خوشحالن که ایران نرفت جام جهانی
    چون بازیکن های الان تیم ملی یک گله بچه سوسول پول پرست هستند که بیشتر به فکر جیبشون هستند تا غرور کشورشان
    ============================
    بازم یاد تیم 98 بخیر
    اون موقع همه چیز فرق می کرد نه فقط بازیکن ها!

بهتره وارد بحث های حاشیه ای نشم . جام جهانی لایق تیم ها و فدراسیون ها و مدیران خوبه

8. 9 کاربر از Mojtaba N87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اون موقع همه چیز فرق می کرد نه فقط بازیکن ها!

بهتره وارد بحث های حاشیه ای نشم . جام جهانی لایق تیم ها و فدراسیون ها و مدیران خوبه
    آخرین باری که دید یه بازیکن تیم ملی با سر بانداژ شده بازی کنه کی بود؟؟؟
    از لحاظ امکانات و مدیریت همین بس زمانی که ایران کره رو 6 بر دو برد --تیم ملی توی زمین گلف تمرین میکرد!!!

10. 2 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

من مثل شما نمی تونم تیم ملی مثلا فرانسه رو تشویق کنم و با گل زدنش خوشحال بشم
    آخه آدم چجوری می تونه طرفدار تیم یه کشور دیگه باشه؟

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

از بیکاریه تابستونم تو راهه دیگه الاف تر از قبل

البته من که خودم چند تا بازی بیشتر نگاه نمیکنم یکی از بازیها هم بازی فیناله

ساحل عاج و برزیل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من كه زياد واسم مهم نيست ايران رفته باشه يا نرفته باشه .
    تنها تفاوتي كه براي من داره اينه كه الان طرفدار 2تا تيم بودم : كره شمالي و ايران .

اميدوارم حداقل تا 12 سال آينده ايران نتونه بره جام جهاني
    لابد به خاطر تفکرات کمونیستی. همون که عکس آواتارته

راستی به نظر من.

از همون دری که پول های کلون وارد فوتبال شد، غیرت فوتبالی هم خارج شد.

پول فوتبال ایران رو خراب کرد.

نه که در اروپا پول نیست، هست. اما پول حرفه ای فوتبال حرفه ای میخواد.

اگر پول حرفه ای وارد فوتبال سنتی ( یعنی فوتبال ایران) شد، از پایه خراب میکنه. که کرد.

حالا قطعا ما نمیتونیم به فوتبال سنتی موفقمون برگردیم. و تنها راه باقی مونده، اینه که به سمت حرفه ای شدن واقعی بریم. که فعلا نمیشه. چون آقای خنده رئیس فدراسیون هست و اگر خدای ناکرده دستمون بهش بخوره ، fifa ی نامرد تعلیق کرده رفته.

آخر فروم باز N O V A L I S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چرا باید از نرفتن ایران به جام جهانی ناراحت باشیم؟
    اگر می رفتن چه کار می خواستم بکنن؟! نهایتش یک مساوی یا اگر غیرت (و شاید مدیریت صحیح) بزرگان تیم ملی تو جام جهانی 1998 رو داشتن یک برد! (درخشش عابدزاده تو بازی با آمریکا رو هیچ وقت فراموش نمی کنم!)
    وقتی هدف رو "رفتن به جام جهانی" گذاشتیم، همون بهتر که هیچ وقت نریم!
    نمی دونم... قدیم ها و قبل 20 سالگی بیشتر پیگیر بازی ها بودم.. الان هم گاهی با دیدن تصادفی بعضی بازی های باشگاههای اروپا و یا مسابقات دوستانه بین تیم های ملی از دیدن "هماهنگی" و "نظم" و "تعهد"این فوتبالیست های خارجی لذت می برم..
    البته تو ایران خودمون هم داریم امثال این ورزشکار ها رو.. ولی افسوس!
    راستی یادمون نره که خیلی ها از سرگرم کردن مردم لذت می برند و خواهند برد!

15. 2 کاربر از N O V A L I S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

لعنت به لابی کننده ای که تیم ملی رو از جام جهانی 2010 محروم کرد و تو جام جهانی 2006 ناک اوت .

همه بازیهای افتضاخ وعجیب وحشت ناک دایی رو یاد دارن که چه جوری آبروی ایران رو تو جام جهانی 2006 برد وتیم ملیمسخره خاص وعام شد
    . بعدش این مافیای فوتبال ایران با لابی هایی که با همه ودر راس اون رئیس تربیت بدنی انجام داد مربی تیم ملی شد در حالی که بین پنج گرسه فدراسیون نبود . این دایی با لج بازی وخودخواهیش تیم ملی رو حذف کرد ، 1 ملیارد ناقابل گرفت والانم برای 2 سال دیگه که کار نکرده 2 ملیارد دیگه میخواد !!! من موندم این بابا چه طور این پولها از گلوش پایین میره با این خیانتی که به 70 ملیون کرده !!!!!! به امید اینکه یک روز مافیای فوتبال ایران نابود بشه والبته نسلش منقرض .

بد نیست یادی از افتضاحات دایی تو جام جهانی 2006 بکنیم

دایی چهار سال برای تیم ملی کم گذاشت وعملا تیم ملی در 4 سال با 10 نفر بازی میکرد .اوج 10 نفره بودن تیم ملی در جام جهانی 2006 بود که دیگه اعصاب همه رو بهم ریخته بود ، وعلاوه بر اینکه تو زمین راه میرفت .وکاری نمیکرد وگزارشگر دبی اسپرت هم مسخرش کرد باز هم دسته گل به اب داد ، دایی در حالی که مهاجم بود ، بدون پذیرفتن تاکتیک مربی به دفاع برگشته بود ( ایران -مکزیک) وگل اولی که مکزیک زد رو جناب دایی کمکشون کرد ،چون خط افساید رو پر کرده بود

بعدش دیدیم که برای جام ملتهای 2007 دعوت نشد وهمگان از این بابت خوشحال بودن و کوچکترین انتقادی از قلعه نویی نشد ، چون دایی باید 4 سال پیش اخراج میشد ،

اینم گوشه هایی از افتضاحات دایی در جام
    جهانی 2006

1-
    انتقاد کارشناسان از برانکو برای دعوت کردن دایی به تیم ملی
    برانکو پس از پایان دیدار مقابل مکزیک در حضور رسانه ها گفت: "ما بهاشتباهات فردیباختیم." بله ایران به اشتباهات فردی باخت و یکی از افراد اشتباهکار ، خودشخصبرانکو بود که هیچ گاه به انتقادات سازنده ای که علیه تیم ملی می شد وقعیننهاد.وقتی همگان می گفتند دایی پا به سن گذاشته برای حضور در خط حمله تیمملیایرانمناسب نیست، برانکو و فدراسیون فوتبال فوتبال، منتتقدان رابه ایجاد اغتشاش روحیه تیم ملی متهم کردند

2-
    مفسر شبکه RTL: علی دایی تیم ملی ایران را ناک اوت کرد
    مفسر شبکه RTL با انتقاد از عملکرد علی دایی در دیدار برابر مکزیک گفت: او بازیکنی است که به تیمش فکر نمی کند و تنها به فکر بالا بردن رکوردهایش است.
    پیرلیتبارسکی هافبک تکنیکی تیم ملی فوتبال آلمان دراواخر دهه 80 و اوایل دهه 90 میلادی که وظیفه تحلیل دیدارتیم هایایران و مکزیک را برعهده داشت ضمن بیان این مطلبافزود: کادر فنی تیم ملی ایران در بازی با مکزیک اشتباهاتزیادیداشت که یکی از آنها تعویض نکردن علی دایی درطولبازیبود.
    لیتبارسکی ادامه داد: قبل از بازی تصور می کردمتیم ملیایران با نتیجه 2 بر1 تیم ملی مکزیک را شکست میدهد وزمانی که دو تیم در نیمه اول 1 بر1 مساوی بودندنیز به اینپیش بینی خودم اعتقاد پیدا کردم اما نمی دانم چهاتفاقیافتاد که ایران در نیمه دوم بازی را واگذار کرد.
    این مفسر باسابقه در ادامه به نقش حضور علیدایی درزمین اشاره کرد و گفت: به نظر من حضور دایی درزمین وتعویض نکردن او تا پایان بازی عملا تیم ملی ایرانرا ناکاوت کرد. کاپیتان تیم ملی ایران تنها به بالا بردنرکوردبازی و گل ملی خودش توجه می کند و به فکر تیمایراننیست.

3-
    مجید جلالی :گفته بودم دایی در بازی با مکزیک کارایی ندارد

مجید جلالی تاکید کرد: همانطور که قبلا هم گفته بودم علی دایی در دیدار برابر مکزیک هیچ کارایی نداشت چرا که کندی او در مقابل سرعت مکزیکی ها کاملا قابل پیش بینی بود.

جلالی که با حضور در ورزشگاه فرانکن اشتادیون شهر نورنبرگ دیدار تیم ملی کشورمان برابر مکزیک را از نزدیک تماشا کرد افزود: از ماهها پیش اعلام کردم به دلیل اینکه علی دایی بازیکنی با سن بالا و عکس العمل های کند است عملا نمی تواند در مقابل سرعت مکزیکی ها برای تیم ملی مفید باشد اما متاسفانه کسی به این مسئله مهم توجهی نداشت
    4-محمود خوردبین :دایی را به تیم ملی تحمیل کرده اند

محمود خردبین گفت: برانکو و دادکان با تحمیل دایی به تیم با ملت ایران لجبازی می کنند و دلیل این اصرارها با گذشت زمان مشخص خواهد شد.
    محمود خردبین در گفت وگو با خبر نگار ورزشی" مهر"ضمن بیان این مطلب در کرج افزود :وجود شخصی مانند دایی که هیچ کارایی در زمین نداشت فشار زیادی به بازیکنان دیگر آورد و آنها را خسته کرد به خصوص وحید هاشمیان که مجبور بود خلاء او را در زمین جبران کند و به جای او نیز بدود.
    وی ادامه داد : نمی دانم چه ترسی از دایی وجود دارد که اجازه نمی دهد قاطعانه او را از زمین بیرون بکشند و احساسات یک ملت این گونه بازی گرفته می شود.
    ملی پوش اسبق تیم ملی خاطرنشان کرد: مگر غیر از این است که از میدان دادن به جوانانی مانند تیموریان نتایج بسیار خوبی به دست آوردیم پس چرا این میدان به کاظمیان ،خطیبی ،برهانی و ... داده نمی شود.
    وی در پایان اظهارداشت: اگر ترکیب تیم ایران در بازی های بعدی ترکیبی جوان شده باشد می توان به صعود ایران به مرحله بعد امیدوار بود اما اگر با این ترکیب به میدان برود از همین الان باید منتظر سقوط و شکست های ناباورانه تیم کشورمان باشیم.
    5-شبکه اسکای اسپورت انگلیس:ایران خط حمله نداشت/ دایی درزمین قدم میزند
    میرزاپور باز هم ناشیانه عمل کرد / ایران خط حمله نداشت
    شبکه اسکای اسپورت انگلیس ضعف خط حمله و مهاجمین تیم ملی ایران را عامل شکست سنگین این تیم برابر مکزیک عنوان کرد .
    به گزارش خبرگزاری"مهر" شبکه اسکای اسپورت انگلیس گزارش کرد: علی دایی مهاجم کهنه‌ کارتیم ملی ایران درشرایطی درخط حمله تیمش در برابر مکزیک قدم می ‌زد که به خوبی از سوی بازیکنان اطرافش چون علی کریمی حمایت می ‌شد.
    اسکای اسپورت ضمن تمجید ازخلق صحنه‌ های خطرناک توسط وحید هاشمیان دیگرمهاجم تیم ملی ایران نوشت : ضربه سر ماهرانه وی در اوایل نیمه اول تنها به مدد حرکت آکروباتیک "اسوالدو سانچز" دروازه ‌بان مکزیک دفع شد.
    6-علی دایی برای روبه رو نشدن با خشممردم به ایران بر نمیگردد
    از جمع بازیکنان شاغل در ایران تنها علی دایی به ایران بازنخواهد گشت . وی به برلین سفرکرده تا به همراه خانواده اش مدتی را به دور ازهیاهوی فوتبال به استراحت بپردازد .
    پ.ن : البته فرار کردن به المان وامریکا نتیجه ای نداشت چون مردم حداقل شیشه های مغازش رو پایین آوردن
    7- گزارش گزارشگر دبی اسپرت : داییبلد نیست توپ را استپکند
    گزارشگر شبکه دبی اسپرت بعد از انکه دایی 2 بار در استپ کردن ساده توپ به مشکل برخورد وتوپ ها رو لود داد با تمسخر به این بازیکنان ایرانی به گزارش خود ادامه داد وعنوان کرد ، دایی حتی بلد نیست تو پ را استپ کند ، معلوم نیست معیار انتخاب دایی برای تیم ملی ایران کدام توانایی او بوده است
    !!!!)
    اینم آمار مجسمه بودن دایی در بازی با مکزیک

دایی، فقط تماشاگر

علی دایی، کاپیتان تیم‌ملی فوتبال ایران در بازی برابر مکزیک آرام‌ترین و کم تأثیرترین بازیکن میدان بود‌.
    دایی در حضور 90 دقیقه‌ای خود برابر مکزیک در گلزنی و دادن پاس گل ناکام بود.
    وی هیچ شوتی به سمت دروازه مکزیک نکرد و از دادن یک پاس بلند یا کوتاه مؤثر نیز عاجز نشان داد‌.
    وی در عبور از بازیکنان مقابلش نیز ناکام بود و حتی یک تکل صحیح نیز روی پای بازیکنان مکزیکی نزده است‌.
    بازیکنان حریف برای دریافت توپ از کاپیتان تیم‌ملی نیز از تکل استفاده نکرد‌ه‌اند‌.

Last edited by manreza71; 09-06-2010 at 22:56.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •