سري nx مشخصات خيلي بهتر وديزاين قشنگي داره يكم صبر كن بياد اون رو هم ببين و مقايسه كن بعد تصميمت رو بگير![]()
سري nx مشخصات خيلي بهتر وديزاين قشنگي داره يكم صبر كن بياد اون رو هم ببين و مقايسه كن بعد تصميمت رو بگير![]()
سلام دوباره. کسی تا حالا b7000 یا c650 سامسونک را با ex700وex500 سونی مقایسه کرده ,من نظرم خرید یکی از این مدلهاست البته میخام از بانه بخرم لطفا" یه راهنمائی دقیق ,البته مشخصاتشونا خوندم ولی فکر میکنم کافی نیست وباید با چشم دید
دوستان کم لطفی نکنید جواب بدید
MASIH عزیز
اول بین سامسونگ و سونی تصمیمت رو بگیر
اگر میخای سامسونگ بخری سری C بخر
در مورد سونی هم شک نکن EX700گزینه خوبی البته فرقش با NX فقط شیشه محافظ NX قاب دور ان می باشد
توی سایت سونی ایران هم میتونی مشخصاتشو ببینی
توی بانه سایز 46 EX700 تقریبا 2.400تا 500 گیرت میاد ولی نمایندگی با این پول سایز 40 بهت میده
C650 , C6200و 6900C از سامسونگ می تونند توی الویت های بعدی شما واقع شوند
مسيح در مورد مقايسه برندها مخصوصا سوني وسمسانگ بهترين گزينه شخص خود شما هستيد
چون در اين زمينه هر كسي نظري داره خيلي ها امكانات وشفافيت (براق )والبته غلظت رنگ در سامسونگ را ميپسندند
خيلي ها دقت رنگها و صدا و سخت افزار خوب سوني رو ميپسندند
در مورد مدلهايي كه انتخاب كردين حتما مشخصات رو ميدونيد خودتون يك زحمت كوچيك بكشين و دو برند رو از نزديك مقايسه كنيد ببينيد سليقتون با كدوم جور مياد
دقت كنيد كه ديگه اختلاف توي برند هاي معروف اونقدر ها نيست كه فاحش باشه وبگيم قطعا فلان رو نخر يا فلان رو بخر![]()
به نظرتون با اینکه تقریبا قیمت 46EX700 با قیمت 40NX700 تو یه سطحه (چه تو خود نمایندگی و چه حالا احتمالا تو بانه)
خرید کدوم بهتر خواهد بود ؟؟؟؟؟
البته 40 و 46 فرقی برام نداره.
امين اقاي گل همونطور كه حتما خودتون بررسي كردين متوجه شديد كه از نظر امكانات ومشخصات تقريبا يكسان هستند گو اينكه nx700 از نظر كسب امتياز خيلي عالي بوده كه تا حدي هم بر ميگرده به ديزاين فوق العادش
و دقت كنيد كه پايه همراه nx700 اپشنال هست وبايد جداگونه تهيه كنيد
واينكه nx700 صفحش مثل b650 , c650 بازتاب نور داره وگلاسي هست كه باعث براقيت بيشترش هم ميشه
6 اينچ خيلي اختلاف زيادي هست من نظر شخصيم با تمام اين مسائل 46ex700 هست![]()
خیلی فوری
سلام
sony ex500 46" ya philips pfl840 47" o کدوم رو بگیرم سونی حدود 1600 و فیلیپس حدود 1900 در بانه
بسیار بسیار ممنونم از راهنمایی هات .
ولی در این مواردی که میگی رو یه کم بیشتر توضیح میدی : اینکه میگی :
" nx700 صفحش مثل b650 , c650 بازتاب نور داره وگلاسي هست كه باعث براقيت بيشترش هم ميشه"
من متوجه نمیشم.
ودر مورد پایه من پرسیدم گفتن رو خودشه (یعنی تو کارتونش هست)!!!!!!!!!
بعضي صفحات
در مورد صفحات اين تلويزيون مشابه xbrite در ال سي دي لپ تاپ هاست
همان صفحه نمایش براق است که با کمک یک روکش GLOSSY شفافیت رنگ و درجه کنتراست را افزایش می دهد. LCD های براق با استفاده از یک روکش اپتیکال مقدار انعکاس نورهای بیرونی را در صفحه نمایش تا حد زیادی کاهش می دهند.
این صفحه نمایشها دارای رنگهای شفافتر، مشکی تیره تر و سفید روشنتر هستند و در نتیجه برای تماشای عکس و فیلم کارآیی بیشتری دارند . همچنین برای شرایطی که تابش مستقیم نور وجود نداشته باشد مانند محیطهای بیرونی ، صفحه نمایش آن خوانا تر است. از طرف دیگر اشباع رنگی بسیار بالا و دقت ضعیفتر Grayscale آن را برای کارهای گرافیکی که نیاز به دقت رنگ بالا دارند، نامناسب می کند.
در مورد پايه مفكر ميكنم اون پايه اي كه كامل زيرش رو ميگيره نيست و يك stand معموليه فكر ميكنم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)