حرف شما صخیخ ازکجاعللوم شاید ویروس باشه درضمن فایل داخل فلش به راحتی پاک میشه همونطور که دوستمون گفتن چرا که فلش چیزی جداگانه است وبعد یونلوکر شدن به راحتی پاک میشه
برای این که بفهمین فایل چیه نوت پد باز کنین دراگ کنید ببینین چی نوشته
حرف شما صخیخ ازکجاعللوم شاید ویروس باشه درضمن فایل داخل فلش به راحتی پاک میشه همونطور که دوستمون گفتن چرا که فلش چیزی جداگانه است وبعد یونلوکر شدن به راحتی پاک میشه
برای این که بفهمین فایل چیه نوت پد باز کنین دراگ کنید ببینین چی نوشته
من با هایرن و یه سی دی ویندوز Live چک کردم که باز هم حذف نشد و با نت پت هم باز می کنم همون پیام اکسس ایز دینای رو می ده تو سیستم های دیگه هم همین طور.
------
بایت هایی رو کهCapture کرده بودم رو با WinHex دوباره به فلش نوشتم ولی نمی دونم چرا اون فایل بازم ایجاد نشد(یا اشکال از WinHex هست و یا اون بایتها)
این هم از بایت ها
البته زیاد مطمئن نیستم که درست باشن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی از 127 نفری که این تاپیک رو دیدن هیچ کس نمی دونه؟؟
سلام بر همگی.
از دو راه میشه این کار رو انجام داد.
1-از این راه میشه یک پوشه ایجاد کرد که نشه پاکش کرد و موقع پاک کردن پیغام خطا بده.
ابتدا به start>run رفته و cmd را تایپ میکنیم بعد داخل cmd (برای انتخاب درایو مورد نظر) دستور :C را تایپ می کنیم میتونین آدرس هر درایو دیگه رو بدین (مثلا :F) بعد از دستور زیر برای ایجاد پوشه استفاده میکنیم
بعد enter میزنیم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این دستور یک پوشه با نام lpt1 در درایو E ایجاد میکنه که پاک هم نمیشه (البته از روش معمولی)
میتونین برای نام گزاری پوشه از lpt1 تا lpt9 استفاده کنید.
نام lpt برای ویندوز یک نام شناخته شده است که مربوط به قسمت های سخت افزاری میشه به همین خاطر
از این نام به نحوی حفاظت میکنه.
برای پاک کردنش در cmd اول به همون درایو مورد نظر میریم (همونجوری که بالا گفتم) بعد از دستور
استفاده میکنیم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2-این روش فقط برای درایو های که با روش NTFS فرمت شده اند جواب میده.
البته خودم این روشو امتحان کردم ولی به نتیجه نرسیدم اما تو لینک زیر این روشو توضیح داده که
تقریبا مثل همون روش اول از تو cmd انجام میشه ولی دستور هاش با هم فرق داره.
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by god of war 2; 19-06-2010 at 20:30.
ممنون ولی این روش بر روی فلش جواب نمی ده چون فرمت فلش من fat32 هست و نتونستم با روش دوم اون فایل رو حذف کنم.
درضمن در هر دو روش Unlocker براحتی فایل ها رو پاک کرد درحالی که فایل فلش من رو نتونست.
شما فلشتون مشکل داره
بهتر برین تو داس از فرمت درحال fs استفاده کنید
با از برنامه هارد دیسک لو لول فرمت استفاده کنید
یا در اون مرحله که تو نصب ویندوز درایو سی را فرمت و باز نصب می کنید فلشتونو از اونجا فرمت کنید
اگه نشد پس حتما فلشتون ضد فرمته!!!
من با ویندوز براحتی می تونم فلشم رو فرمت کنم.
من فقط می خوام بدونم اون فایل چه جوری درست شده و خودممهم بتونم یکی مثل اون درست کنم.
دوستمون MR Cracker درست میگه خود من هم به همچین فایلی بر خوردم و واقعا هیچ کاری نمیشه باهاش انجام داد.
ولی من باز هم جستجو میکنم تا کاملا از کار این پوشه ها سر در بیارم و بعد نتیجه رو میگم.
موفق باشید.
بعد از کمی جستجو در گوگل این دستورو دیدم
تو صفحه ای که اینو دیدم نوشته بود برای پاک کردن این پوشه ها ازش استفاده میشه ولی من به دلیل نداشتن یکیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از این پوشه ها نتونستم امتحانش کنم ولی رو پوشه های معمولی امتحانش کردم درست کار کرد.
روش استفادش اینجوریه که باید اول این دستورو تو یه فایل متنی کپی کرد بعد در خط دوم دستور بجای c نام درایو مورد نظر رو نوشت و با پسوند bat. و با نام remove_fd فایلو ذخیره کرد بعد از ذخیره کردن باید اونو اجرا کرد و نتیجه رو مشاهده کرد
که در بهترین حالت اینه که اون پوشه عجیب پاک بشه.
لطفا بعد از امتحان کردن نتیجه رو اعلام کنید.
موفق باشید
Last edited by god of war 2; 20-06-2010 at 16:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)