تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 24

نام تاپيک: خرید سیستم تا 2.5 میلیون

پروفشنال kinglife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با اجازه الترا جان باید بگم درحال حاضر کینگ مکس رم های با فرکانس 2200 هم به بازار داده که البته تایمینگش 10 هست و جزو سری هرکولس محسوب میشه قیمت 6 گیگش هم الان حدود 360 هزارتومنه
    شما اگر به دنبال زیبایی کیس هستید مدل های زیادی با بودجه بالای 150 هزارتومن بای کیس موجوده که حتما باید خودتون یه سر به بازار برید ، نمونش ترمالینگ

2. 2 کاربر از kinglife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

با اجازه الترا جان باید بگم درحال حاضر کینگ مکس رم های با فرکانس 2200 هم به بازار داده که البته تایمینگش 10 هست و جزو سری هرکولس محسوب میشه قیمت 6 گیگش هم الان حدود 360 هزارتومنه
    بله از برندهای دیگه هم موجود هست ولی به قول خودتون تایمینگ 10 جالب نیست و میشه رم های 2000Mhz CL9 رو براحتی و بدون افزایش ولتاژ رو 2200 با تایمینگ 10 رسوند
    بجای اینکه کارخونه این کار رو بکنه خب خودمون می کنیم...

4. 2 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بله از برندهای دیگه هم موجود هست ولی به قول خودتون تایمینگ 10 جالب نیست و میشه رم های 2000Mhz CL9 رو براحتی و بدون افزایش ولتاژ رو 2200 با تایمینگ 10 رسوند
    بجای اینکه کارخونه این کار رو بکنه خب خودمون می کنیم...

البته همون قیمت درمیاد با این تفاوت که اگر هر اتفاقی برای رم بیفته به علت اور کردن دیگه قبول نمیکنن ، ولی با فرکانس 2133 با تایمینگ 10 رو کارخونه زحمت کشیده انجام داده که گارانتی هم هست ، البته این برند که گارانتی اواژنگ داره که عالیه و شما می تونی با کم کردن فرکانس این رم در 1600 به تایمینگ 7 برسی که بسیار عالیه

6. 2 کاربر از kinglife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

البته همون قیمت درمیاد با این تفاوت که اگر هر اتفاقی برای رم بیفته به علت اور کردن دیگه قبول نمیکنن ، ولی با فرکانس 2133 با تایمینگ 10 رو کارخونه زحمت کشیده انجام داده که گارانتی هم هست ، البته این برند که گارانتی اواژنگ داره که عالیه و شما می تونی با کم کردن فرکانس این رم در 1600 به تایمینگ 7 برسی که بسیار عالیه
    تا زمانی که ولتاژ نداده باشیم اور حساب نمیشه
    در ضمن از کجا میخوان بفهمند قطعه ای اور شده یا نه؟! (تو اونجایی که می دونم راه تشخیصی نداره)

8. 2 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فکر کنم قیمتم خیلی اومد پایین . بابا منم مجبورم وگرنه زورم میاد بخرم . حالا هم که میخوام بگیرم میخوام یه چیزی باشه که تا چند وقت با خیال راحت ازش استفاده کنم و حرص نزنم ! آخه یادمه اولین کامپیوترم گرافیکش 16 مگ بود از همه سر بود . از شانس من تا خریدم یه هفته بعدش 32 مگابایت اومد ضدحال خوردم ! الان هم میخوام یه چیزی جمع کنم که کارمو راه بندازه و بعدا هم اوورکلاک کنم خفن.

10. این کاربر از Afshingil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها دست همتون درد نکنه . خیلی کمکم کردین . البته هنوز نهایی نشده لیستم ! سر کیس و کولر و پاور مدل ها زیاده نمیدونم چیکار کنم ! الان که سایت phoniran رو دیدم بدتر شد ! کیس و کولرهای جالبی داره . البته اولترا جان کاملا درست میگن که هزینه اضافی نکنم . اما من به فکر این هم هستم که بعدا لازم نباشه چیزی رو ارتقا بدم . مثلا برای اوور بالا مجبور نشم کولر و مادربورد رو عوض کنم یا امثال این . بازم اگه چیزی به ذهنتون میرسه ممنون میشم . این یک دو روزه کلی از شما چیز یاد گرفتم و الان واسه خودم فرهیخته شدم !!!!!

واسه اینکه از صحبت های شما در مورد رم نتیجه بگیریم این سوال رو میپرسم که الان رم خوب با تایمینگ پایین چی هست ؟ همونی که معرفی کردین خوبه ؟ لطفا اولترا جان فکر دو سه سال دیگه رو هم بکن که یه سیستم مناسب جمع کنم . حالا اگه قیمت بالا رفت یه خورده اشکالی نداره واسه روز مبادا خوبه .

12. این کاربر از Afshingil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

دوست عزیز
    الان تمام قطعاتی که براتون معرفی شدند آخرین تکنولوژی رو دارند
    فرضا مادربرد UD7 و UD3R از یک تکنولوژی بهره میبرند و اگه قرار باشه یه روزی UD3R از رده خارج بشه مطمئنا UD7 هم از رده خارج خواهد شد
    شما فکر نکنید که با خرج اضافه می تونید میشه چند سالی قطعات رو ارتقا نداد!
    رم هم با باس 2000 کمترین تایمینگی که تو بازار موجود هست CL9 هست که بهتون معرفی کردم

14. 3 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی آقا ! گرفتم چی شد . مینم از سرم زیاده !
    سیستم الانم واسه 5 سال پیه با این مشخصات که هنوزم داره خوب کار میکنه اما آخرین نفساشه :
    cpu: intel dual core 3.0
    ram: 3x1GB 800
    m.b: P5LD2 SE
    vga : 512 DARE PIT
    case : DAAGHOON

اینیم که میخام بگیرم فکر کنم حالاحالاها جواب کارمو بده.

16. این کاربر از Afshingil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اولترا جان کیس خوب و باحال و قشنگ الان چی بهتره ؟ قیمت تا 200 تومان هم میدم به پاش . مثلا هاف 932 به نظرم خوبه . اما از فیوژن هم خوشم اومده اما میگن 5970 روش نصب نمیشه . اینو نمیشه یه کاریش کرد ؟ اگه 2تا SAPPHIRE HD 5870 1GB کراس فایر کنم خوب میشه ؟ قدرتش بیشتر از 5970 میشه ؟ اولترا بخدا گییییییج شدم . میخوام یه چیز خوب مچ کنم. وسواس اضافی به خرج میدم . میخوم بعدا افسوس نخورم که اگه این بود بهتر میشد .
    الان کیس برام خیلی مهمه ، میخوام مثل فیوژن یا NZXT LEXA یا NZXT ZERO یا هاف X خوشگل و قوی باشه ، کولر هم ترمال رایت میگیرم یا وی 10 کولرمستر . وی 10 خیلی خوشگله . اما قیمتش هم بالاس. خنک کنندگی اش از ترمال رایتی که معرفی کردی بیشتره ؟ وی 10 برای رم هم فن داره.

دیگه اینکه میخوام دو تا هارد 1 وسترن 64 بافر بگیرم و راید کنم . چیز خوبی در میاد ؟ اطلاعات که نمی پره الکی ؟ در مورد راید اگه خطری نداره راهنماییم کن. چون به سرعت بالای هارد هم نیاز دارم .

منو از این سردرگمی در بیار . البته جدا تنها پستی بود که خدا رو شکر هر کی به هر کی نشده و شما دقیقا راهنمایی کردی که چی برام خوبه.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اولترا جان کیس خوب و باحال و قشنگ الان چی بهتره ؟ قیمت تا 200 تومان هم میدم به پاش . مثلا هاف 932 به نظرم خوبه . اما از فیوژن هم خوشم اومده اما میگن 5970 روش نصب نمیشه . اینو نمیشه یه کاریش کرد ؟ اگه 2تا SAPPHIRE HD 5870 1GB کراس فایر کنم خوب میشه ؟ قدرتش بیشتر از 5970 میشه ؟ اولترا بخدا گییییییج شدم . میخوام یه چیز خوب مچ کنم. وسواس اضافی به خرج میدم . میخوم بعدا افسوس نخورم که اگه این بود بهتر میشد .
    الان کیس برام خیلی مهمه ، میخوام مثل فیوژن یا NZXT LEXA یا NZXT ZERO یا هاف X خوشگل و قوی باشه ، کولر هم ترمال رایت میگیرم یا وی 10 کولرمستر . وی 10 خیلی خوشگله . اما قیمتش هم بالاس. خنک کنندگی اش از ترمال رایتی که معرفی کردی بیشتره ؟ وی 10 برای رم هم فن داره.

دیگه اینکه میخوام دو تا هارد 1 وسترن 64 بافر بگیرم و راید کنم . چیز خوبی در میاد ؟ اطلاعات که نمی پره الکی ؟ در مورد راید اگه خطری نداره راهنماییم کن. چون به سرعت بالای هارد هم نیاز دارم .

منو از این سردرگمی در بیار . البته جدا تنها پستی بود که خدا رو شکر هر کی به هر کی نشده و شما دقیقا راهنمایی کردی که چی برام خوبه.

با اجازه اولتراجان

5870 کراس فایر قویتر هست ولی توان مصرفش 100 واتی از 5970 بیشتر میشه که روی هم این دوکارت 400 وات توان مصرفیشه

انتخاب کیس کاملا با خودتونه و برای این موضوع و اطمینان بیشتر که کارتها جا میشن یا نه باید یه سر بازار برید

اگر به دنبال سرعت هارد هستید از scsi استفاده کنید یا چهارتا هارد 500 رو راید کنید

19. این کاربر از kinglife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •