اگه بخاطر 100 هرتز بودن ال سی دی میخرین، همون پلاسما بخرید که 600 هرتزه![]()
اگه بخاطر 100 هرتز بودن ال سی دی میخرین، همون پلاسما بخرید که 600 هرتزه![]()
123456765890322
با سلام، آقا کاوه این C550 شما 40 اینچه مالزیه؟ من کرمانشاه هستم، هر چی میگردم همه By Samsumg اینجا؟
چی توصیه میکنید؟ همینو بگیرم یا B550 مالزی بگیرم؟
با سلام من از بانه شنبه برگشتم و يه ال سي دي c550 سامسونگ 40 اينچ گرفتم خيلي خوبه
تو دفترچش زده mkv رو ساپورت ميكنخ اما من يه فيلم ريختم تو فلش ميگه ناشناسه
كمك كنيد
در ضمن براي بهترين تصوير بگيد چي كار كنم
مبارکه
با فایلهای دیگه MKV هم امتحان کنید.شاید استثنا یکی رو نخونه.
در ضمن واسه شما منو فارسیه؟؟؟؟Made by samsung هست؟؟؟
ممنون.اره دوست عزيز made by samsung هست .منو فارسيم هست
جناب میشه بگید C550 رو از بانه چند گرفتید؟
من از چند تا فروشنده شنیدم کیفت تصویرش نسبت به B550 افت کرده، نظر شما چیه؟
در نمایش صجنه های ورزشی مثل فوتبال روشن کردنش تاثیر داره؟ من یه مسابقه فوتبال رو در نمایندگی سامسونگ روی 670 دیدم موقع دویدن چمن و و صورت بازیکنها محو بود ولی در صحنه های آهسته جزئیات ظاهر میشد! حالا نمیدونم 100 هرتز روشن بود یا نه؟ و آیا این نقیصه در سری c برطرف شده یا نه؟
---------- Post added at 09:52 PM ---------- Previous post was at 09:47 PM ----------
فکر میکنم در فیلمهای سینمایی این 100 هرتز بودن تاثیری نداشته باشه چون فکر میکنم بلوری هم استاندارد 24 فریم در ثانیه باید باشه ولی در پخش فوتبال یا گیم چی؟ اگه ادم با دیدنش دلش برا crt تنگ بشهخوب چکاریه پلاسما میگیرم
![]()
مال من مالزیه. تا الان فکر میکردم همه 40 اینچا نوشته مالزی اما 46 ها نوشته ساخت سامسونگ. اما مال این دوستمون استثنا از آب در اومد. در کل فکر نمیکنم فرقی کنه. من قویا C550 رو نسبت به B550 توصیه میکنم.
---------- Post added at 10:01 PM ---------- Previous post was at 09:58 PM ----------
ال سی دی یه سری مزایا داره و یه سری معایب. پلاسما هم همینطور. اما در کل واسه استفاده خونگی ال سی دی بیشتر پیشنهاد می شه. خب یکی از ایرادای ال سی دی هم همین سرعت کمشه. فعلا که کاریش نمیشه کرد.من با 100 هرتس تغییر محسوسی ندیدم.
در کل همه فیلمهای پخش شده تو سینما 24 فریمه. اما تو تلوزیون به دلایل فنی فرق میکنه. تو سیستم پال و سکام 25 و تو سیستم ان تی اس سی 30 فریمه (نصف فرکانس برق شهر). تو تلوزیون یه بار خطوط زوج پخش میشه یه بار هم فرد. یعنی 50 یا 60 دفعه صفحه تلوزیون به قول الکترونیکیها جاروب یا اسکن میشه.
این سیستم 100 یا نوع خارجیش 120 هرتز یا بالاتر ادعا میکنه 100 یا 120 تا تصویر نشون میده یعنی تصاویر میانی رو که وجود خارجی ندارن رو بازسازی میکنه تا حرکتها نرم تر به نظر برسن. حالا تو عمل باید خودتون ببینید که تا چه حد موفق بودن.
Last edited by kaveh_d; 07-06-2010 at 21:54.
جناب چند گرفتید از بانه؟
بعضی از فروشنده ها به من گفتن کیفیت تصویرش نسبت به B550 افت کرده، اینجوریه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)