اولا ما چاکرتونیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوما علی اقا کیه ؟؟ نام کاربریش چیه بگو که مردیم از این غربت
بالاخره یه همشهری هم به تور ما خورد![]()
اولا ما چاکرتونیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوما علی اقا کیه ؟؟ نام کاربریش چیه بگو که مردیم از این غربت
بالاخره یه همشهری هم به تور ما خورد![]()
پ .خ رو چك كنيد
از بین z550 , z4500, nx ,w550 ,کدوم مدل از همه بهتره و قیمتاشون با گارانتی چنده ؟
w550 از براویا 3 استفاده میکنه و بقیه فکر کنم از براویا 2 البته فکر کنم nx هم 3 باشه
و بجز 46x450 چه مدلی توی سونی از بقیه بهتره ؟؟؟
کسی نیست جواب مو بده
من قراره تا چند روزه دیگه یه مدل از سونی بگیرم
بین W550,EX500 کدومشون بهتره و از این دوتا چی مدلی بهتره بجز( 46X450) ؟؟؟
EX700 رو هنوز نیاوردن به نظرتون اون چطوره براش وایسم یا نه؟؟؟
یا اینکه سری NX از اینا بهتره ؟؟؟
Last edited by Sorena_777; 07-06-2010 at 09:17. دليل: تکمیل مطلب
اون جوری که جناب t-tanhayam گفت که من خیلی قبولش دارم سری w بگیرید پشیمون نمیشید و به نظر از EX-500 بهتره.
شما از نمایندگی میگیرید؟؟؟؟؟چون من تو بانه EX-700 رو دیدم.46 قیمتش حدود 2600 بود.
سری z550 هم من تصویرش رو بغل یه LG sl900 دیدم به نظرم تصویرش عالی بود.
در هر صورت اگه میخواید با گارانتی بگیرید مطمئناواسه EX-700 وایسید بهتره تا اینکه یه مدل پایینتر بگیرید چون شما مطمئنا تا چندین سال دیگه تی وی عوض نمیکنید.
بله شما درست میگید من میخوام این تلویزون رو برای چند سال داشته باشم و میخوام خوب برام کار کنه
و یه سوال EX700 بکلایت ال ای دی هستش ؟؟ طول عمرش بیشتر از ال سی دی معمولی هستش؟؟؟
و یه چیز دیگه اینکه میگن وقتی عمر ال سی دی تموم شد یعنی وقتی صفحه نور خودشون رو تقریبا از دست بده( درسته دیگه؟؟)
میشه منبع نور پس زمینه اش رو عوض کرد ؟؟؟ و برای بکلایت ال ای دی هم همین کار رو میشه کرد؟؟؟
من اطلاعات کم در حد صفر دارم پس اگه چیزی رو رو اشتباه گفتم منو به بزرگواریتون ببخشید![]()
Last edited by Sorena_777; 07-06-2010 at 09:33. دليل: ویرایش
ادريس جان پيام خصوصي دادم براتون
700 و 800 جفتشون ال اي دي حاشيه اي هستند
nx800 خيلي مشخصاتش بهتر از wو700 هم ديزاين هم موشن فلو 200 هم صداي فوق العاده ديزاينش هم كه ديگه تكه
ولي براي پولش بايد كلي هزينه كنيد
در مورد عمر ال سي دي وال اي دي زياد نگران نكنيد خودتون رو اونقدر ها تفاوت نداره واقعا
بعد عمري ان شالاه استفاده بله قابل تعويض هست ومشكلي نيست تا او نموقع ديگه فكر ميكنم خودتون دستگاه رو بندازيد دور
در عين حال توي سوني هاي موجود w تصوير خيلي خوبي داره من از نزديك ديدم قيمتش هم مناسب تر از بقيه مدلهاي گرون قيمتشه
ولی توی تایپک بررسی LCD های 2010 سونی از نگاه سایت ها و..
گفته شده که nx800 خیلی ضعیف هستش درست نمیگم؟؟
نکات مثبت:
طراحی زیبا به واسطه طراحی شیک و یکپارچه, ریموت کنترل خوش دست , سیستم منوی جالب , رنگهای نسبتا دقیق , Wi Fi (مربوط به اتصالات بی سیم) داخلی , سرویسهای اینترنتی زیاد به همراه سرویس Netflix , ... مصرف انرژی کم
نکات منفی:
نسبتا گران , بازتولید مشکی ضعیف , تمایل رنگ صحنه های تاریک به سمت رنگ آبی , قابلیت تنظیم پردازنده کنترل کننده موجهای تصویری محدود , یکنواختی پراکندگی نور در تصویر (قابل تشخیص در نماهای تاریک) , صفحه شیشه ای رفلکشن زیاد در زیر نور ایجاد میکنه , کیفیت ویدئوهای Netflix پائین هست.
در آخر:
بااین وجود که تصویر هیجان زیادی ایجاد نمیکنه سونی NX800 به واسطه طراحی زیبا و قابلیتهای خوب مورد توجه قرار میگیره.
امتیاز 7.5 از 10
طراحی :9
امکانات:7
عملکرد(کیفیت تصویر):6
هميشه بايد ديد دنبال چي هستيم از تلويزيوني كه ميخوايم طراحي ديزاين قيمت كيفيت؟
كمتر گزينهاي گير مياد همه اون چيزايي كه ميخواين داشته باشه باز هم اخرش ميبينيد قيمت نجومي پيدا ميكنه
ادريس جان من توي cnet asia با نمرات وتعاريف زيادي از سري nx مواجه شدم اينجا رو ببينيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)