تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 13 اولاول 12345612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 122

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایتالیا | فصل 2010-2011 | پیش فصل

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

خبر تكذيب شد خوشبختانه.
    ------------

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بوفون بعد از دل پیرو کاپیتان دوم یووه است.
    بوریه لو که بازیکن نیست.
    ای بابا دم شما رو گرم
    همین بوریه لو توی این فصل 14 گل زد برای میلان

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض جنگ نابرابر اینتر و میلان

بودجه خرید میلان: 30 میلیون، اینتر: 100 میلیون

سایت گل – میلان تنها 30 میلیون یورو برای خرج در تابستان در اختیار دارد. آدریانو گالیانی، مدیر اجرایی میلان تنها این مبلغ مختصر را برای باشگاه در نظر گرفته است.
    به این ترتیب، میلان 70 میلیون یورو کمتر از اینتر می‌تواند خرج کند، چرا که لا گاتزتا دلو اسپورت و کوریره دلو اسپورت هر دو نوشته‌اند اینتری‌ها 100 میلیون یورو برای خرید بازیکن جدید در نظر گرفته‌اند. البته این 30 میلیون یورو هم احتمالا برای تیم اصلی و بخش جوانان در نظر گرفته می‌شود و به این ترتیب، هر فردی که مربی میلان شود – که احتمالا ماسیمیلیانو آلگری این پست را به عهده می‌گیرد – حتی کمتر از این پول را در اختیار خواهد داشت.
    ظاهرا 20 میلیون یورو برای تیم اصلی و 10 میلیون یورو برای آکادمی جوانان در نظر گرفته شده است. البته محدودیت بودجه باعث شگفتی طرفداران روسونری نیست، چرا که شرکت فین‌اینوست که مالک میلان است اعلام کرده باید مخارج میلان کم شود تا حساب‌های باشگاه با هم بخوانند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

عجب!!
    یک بار گل خبر میده میلان برای زلاتان 80 میلیون کنار گذاشته
    الان میگه کل بودجه اش 30 میلیون هست

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

آقا کسی از رم خبر نداره؟

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

ای بابا دم شما رو گرم
    همین بوریه لو توی این فصل 14 گل زد برای میلان
    درسته بوریه لو مهاجم نسبتا خوبیه ... اگه خودشو تو جام جهانی نشون بده قیمتش میره بالا

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مدير برنامه هاي رونالدينيو: آينده او در دست ميلاني هاست

آينده ستاره برزيلي در اين باشگاه همچنان در هاله اي از ابهام قرار دارد.

سايت گل - روبرتو دي آسيس، برادر و مدير برنامه هاي رونالدينيو، گفت كه باشگاه ميلان آينده اين بازيكن را در دست دارد و سرنوشت او را مشخص خواهد كرد.

دي آسيس در مصاحبه با خبرنگاران گفت: "ما برنامه اي براي برگزاري جلسه با باشگاه ميلان نداريم. بايد ببينيم چه اتفاقي رخ خواهد داد. آنها بايد تصميم بگيرند كه چه كاري انجام شود. آنها هستند كه بايد پيشنهاد تمديد قرارداد را بدهند نه ما."

به نظر مي رسد رونالدينيو دوست دارد در باشگاه ميلان بماند اما از صحبت هاي مدير برنامه هاي او اين طور برداشت مي شود كه در صورت ارائه پيشنهادي مناسب، او به تيم ديگري خواهد رفت.

روزنامه گاتزتا دلو اسپورت امروز نوشت پيشنهاد 15 ميليون يورويي منچستر سيتي مي تواند موجب جدايي رونالدينيو از روسونري در تابستان پيش رو شود.

اين در حالي است كه باشگاه ميلان بارها تاكيد كرده قصد فروش ستاره برزيلي اش را ندارد.

کد:
    2010/5/28

عصبانیت مدیر برنامه های میلیتو از سران اینتر

مدیر برنامه های دیه گو میلیتو معتقد است که شیوه برخورد سران اینتر با پرنسس آرژانتینی صحیح نیست

سایت گل - مدیر برنامه های دیه گو میلیتو در صحبتهایی زبان به انتقاد تند از سران باشگاه اینتر گشوده است. این در حالی است که سران باشگاه اینتر از اینکه این ستاره آرژانتینی نسبت ابراز تعهد در مورد آینده اش در این باشگاه مردد است، به شدت از میلیتو عصبانی هستند.

میلیتو هفته گذشته در صحبتهایی اعلام کرد که پیشنهاداتی از سوی باشگاه های دیگری دریافت کرده است و مطمئن نیست که پس از سپری شدن تابستان در رختکن سن سیرو بماند یا خیر.

فرناندو ایدالگو، مدیر برنامه های میلیتو در صحبتهایی به کالچو مرکاتو گفت: «اگر سران اینتر از این صحبتها ناراحت شده اند، این مشکل خودشان است.در مطلبی خواندم که مدیران نرآتزوری از صحبتهای دیه گو ناراحت شده اند و فکر نمی کنم که این عادلانه باشد. او تنها گفته که پیشنهادهایی داشته است و به این نکته اشاره کرده که هنوز سه سال از قراردادش با اینتر باقی است و از حضور در رختکن نرآتزوری نیز راضی است.»

او ادامه داد: «این اصلا عادلانه نیست که آنها از این موضوع ناراحت شوند، چرا که دیه گو بازیکنی قابل احترام و خوش برخورد است.»

این در حالی است که سران تیمهای رئال مادرید و چلسی تمایل زیادی دارند تا در بازار نقل و انتقالات تابستانی برای جذب میلیتو وارد عمل شوند.

مدیر برنامه های میلیتو در بش پایانی صحبتهایش گفت: «دیه گو بهترین مهاجم این فصل اروپا بود و این کاملا طبیعی است که همه به دنبال او باشند. دیه گو واقعیت را گفته. اگر سران اینتر از این موضوع ناراحت شده اند، باید دید که آنها در سالهای اخیر و در شرایط مشابه چطور رفتار می کرده اند؟»

کد:
    2010/5/28

موراتی: جدایی مورینیو، جشن اینتر را خراب کرد

آقای خاص عزم خود را برای پیوستن به رئال مادرید جزم کرده است.

سایت گل - ماسیمو موراتی، رئیس باشگاه اینتر در صحبتهایی اعلام کرد که تصمیم مورینیو برای جدایی از رختکن اینتر، پس از فتح سه جام قهرمانی در طول رقابتهای این فصل، جشن قهرمانی اینتر را سرد و غمناک کرد.

به نظر می رسد که مورینیو عزم خود را جزم کرده تا با لغو قراردادش با اینتر روانه رئال مادرید شود ولی مذاکرات در این راستا همچنان ادامه دارد.

موراتی در صحبتهایی به اسکای سپورت 24 گفت: «بند جدایی زودهنگام در قرارداد مورینیو قراردارد و راستش را بخواهید جشن قهرمانی تیم ما توسط مورینیو که قصد ترک رختکن تیم را دارد خراب شد.البته باید بگویم که من ممنون او هستم، چرا که او شادی را به رختکن تیم ما برگرداند. من امیدوارم که توافقات نهایی در چند ساعت آینده یا در روزهای آتی حاصل شود.»

پیش از این به نظر می رسید که مورینیو تا ژوئن سال 2012 در رختکن اینتر باقی خواهد ماند ولی اخبار منتشره در مطبوعات گویای آن است که اقای خاص با سران رئال به توافق رسیده تا مادریدی ها با پرداخت مبلغ 16 میلیون یورو که در بند جدایی زودهنگام این مربی پرتغالی درج شده او را به رختکن تیمشان ببرند.

کد:
    2010/5/28

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

حالم بیش از پیش از این رئال بهم خورد تیم کاملا مزخرفیه فقط منتظر هرکی گل کرد رو بخره الانم دست گزاشته رو مربی و بازکنای اینتر مورینیو ؛ میلیتو ؛ مایکون ؛ اسنایدر و . . . برید خودتونو جم کنید با این تیم مزخرفتون

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

حالم بیش از پیش از این رئال بهم خورد تیم کاملا مزخرفیه فقط منتظر هرکی گل کرد رو بخره الانم دست گزاشته رو مربی و بازکنای اینتر مورینیو ؛ میلیتو ؛ مایکون ؛ اسنایدر و . . . برید خودتونو جم کنید با این تیم مزخرفتون
    دوست عزیز ،
    مورینیو که خودش میخواست جدا بشه ، حتی اواسط فصل هم گفته بود من حاضرم یه پولی بدم از اینتر برم! اینجوری اگه بخوای حساب کنی طرفدارای چلسی هم باید از اینتر متنفر باشن و همچنین طرفدارای پورتو از چلسی
    در باره بازیکنای اینتر هم همش دروغه شک نکن ، میلیتو و اسنایدر جایی تو رئال ندارن . فقط احتمال حضور مایکون هست که اونم مورینیو گفته میخوامش و من خودم مخالفشم ، و یه دفاع وسط رو ترجیح میدم .
    در کل بی احترامی نکنیم بهتره
    Last edited by B L A S T E R; 28-05-2010 at 19:37.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مرغ موراتي يك پا دارد؛ 16 ميليون يورو براي جدايي مورينيو

مالك باشگاه اينتر تاييد كرد كه كاپلو يكي از گزينه هاي اصلي هدايت نرآتزوري براي فصل آينده است.

سايت گل - ماسيمو موراتي، مالك باشگاه اينتر، گفت از موضع خود در رابطه با قرارداد مورينيو دفاع خواهد كرد و تحت تاثير فشارهاي باشگاه رئال مادريد قرار نخواهد گرفت.

مورينيو تا سال 2012 با باشگاه اينتر قرارداد دارد و موراتي براي آزاد كردن او 16 ميليون يورو از باشگاه مادريدي طلب كرده است. مورينيو تهديد كرده كه عليه باشگاه اينتر دست به اقدامات قانوني خواهد زد اما موراتي همچنان روي تصميمش ايستاده است.

او در مصاحبه با روزنامه گاتزتا دلو اسپورت گفت: "ما تحت تاثير فشارها قرار نمي گيريم. مي خواهيم اين مشكل را با مورينيو به طور دوستانه حل كنيم. اين حق ماست كه از قراردادي كه قبلا بسته شده و مشكلي در آن وجود ندارد، دفاع كنيم. من روي حرفم هستم. موضع ما غير منطقي نيست و قصد زورگويي نداريم."

موراتي در مورد جانشين احتمالي مورينيو نيز صحبت كرد و تاييد كرد كه فابيو كاپلو يكي از گزينه هاي اصلي باشگاه اينتر است.
    "ما هنوز در اين مورد تصميم نگرفته ايم. ما در حال بررسي شرايط هستيم و كاپلو نيز يكي از گزينه هاي ماست . او مربي بسيار خوبي است."

کد:
    2010/5/28

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوست من خیلی خشن داری کار می کنیا! البته من بارسایی هستم. رئالی ها جزو متنعمین دنیا هستند تقریبا مرفحین بی درد جامعه هستند . اصلا اساس دنیا همینه هر کی که پول داره دوست داره بهترین ها رو داشته باشه!
    ولی فوتبال فقط به پول ختم نمی شه....خدا می دونه آخر فصل بچه ها قلک هاشون رو اوردن توی رختکن(خودم شاهد بودم!) با چه شوقی شکوندند رفتیم داوید ویا رو خریدم الان هم یه چیز اون ته مونده فابرگاس رو می خواهیم.
    اما رئالی ها......
    ولی انصافا این رو قبول درم که رئال از تیم های پایه ایش سودی نبرده و بارسلونا هر چی سود کرده به خاطر کسایی بودن که از تیم های پایه ای اومدن!
    ژاوی و اینیستا و مسی و حتی فابرگاس و .....
    اما رئال بهترین های دنیا رو می گرده پیدا می کنه ولی بعضی از خرید هاش انصافا فقط از روی طمع هست الان بنده خدا سرجیو راموس بازیکن به این خوبی (اهل نماز و دعا و...) دارن اونوقت تو فکره مایکون هستن!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •