من گرفتم خیلی خوبه تجربه ی عالیی هست پیشنهاد میکنم بخرید ولی توجه کنید که بیشتر از 10 دقیقه به چشمتون نزنید که سرتون گیج میرهکسی با عینک سه بعدی بازی کامپیوتر انجام داده منظورم از همون عینک هاییه که تبلیغش تواکثر سایت ها است ؟
من گرفتم خیلی خوبه تجربه ی عالیی هست پیشنهاد میکنم بخرید ولی توجه کنید که بیشتر از 10 دقیقه به چشمتون نزنید که سرتون گیج میرهکسی با عینک سه بعدی بازی کامپیوتر انجام داده منظورم از همون عینک هاییه که تبلیغش تواکثر سایت ها است ؟
این عینکهای که تو نت دارن تبلیغ میکنن از 6000 تا 10000 تومن مقوایی هستن؟؟؟؟
---------- Post added at 10:24 AM ---------- Previous post was at 10:24 AM ----------
یعنی این عینکها فقط مخصوص کارتهای Nvidia هستند؟ فکر نکنم فرقی داشته باشه؟کارت گرافیک من Ati هستش یعنی جواب نمیده؟
من این عینک رو گرفتم و درایورش رو هم نصب کردم.
نوشته بود واسه همه کارت گرافیک و مانیتور ها کار میکنه.
ولی عینکش بعد از 5 دقیقه استفاده ، سرگیچه و سر درد می گیری.
من در حال حاظر به دنبال عینک ارجینالش هستم که متاسفانه هنوز پیدا نکردم.
سلام
پیشنهاد من به دوستان اینه که این عینک های قرمز فیروزه ای رو اصال نگیرید چون من گرفتم برای چشم مثل اسید میمونه![]()
بله ولی بعد از چند وقت به چشم زدن عادت میکنیدسلام
پیشنهاد من به دوستان اینه که این عینک های قرمز فیروزه ای رو اصال نگیرید چون من گرفتم برای چشم مثل اسید میمونه
خواهشا نتیجه گرفتی مارو هم بی خبر نذار یه پیام خصوصی هم بدهید![]()
سلام
مسئله عارت که یه چیز دیگس.چشم رو ضعیف میکنه![]()
سلام
من میخام از این عینک ها بگیرم
از کجا بخرم ؟ مدل خاصی داره؟
Last edited by vahidsport; 29-06-2010 at 11:33.
من تو یه سایت سفارش دادم.یه روز بعد تو یه سایتی که منو و فونت و محصولاتش و قیمتاش یکی بود دیدم.فقط موندم که کدوم سایت اصلیه.میتونم اسم سایت هارو بگم؟
میتونم اسم سایت رو بگم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)